Ahh pala nerdesin tatildemisin.. maldivlerde bi yerlerinimi kızartıyosun... Bizi çoluk çocuğun eline bıraktın... 200 puana dönüp duruyoruz...:mad:
Printable View
Ahh pala nerdesin tatildemisin.. maldivlerde bi yerlerinimi kızartıyosun... Bizi çoluk çocuğun eline bıraktın... 200 puana dönüp duruyoruz...:mad:
5-6 ay önceydi galiba vd sonu gene böyle hareketler olmuştu ve sonra sistem sinyali yönünde sert hareketler yapmıştı
bu hafta hesap özetime baktım boşuna bir hafta gitmiş ne gelir var ne gider toplamda ama aracı kurumu baya sevindirmişim
asti demişti ama ben ondan önce yolunu açayım. bu piyasanın *.....**......***.......****........*****.......******.....*******.....********........
lem şşş pela,
70,775 nere biliyo musun...
benim önceki avatara bak.
o köpek balığının sıçradığı yükseklik var ya...
70.775 orası işte! hadi gel, bekliyom :::
gelmezsen çoook da tınnn! .lelele
bildiğin sallıyo yaf kutuyu düşen düşşün diye :)
55,500 cetin ceviz cıktı. kontrat degişimi tam gaz ilerliyor..
bu aksam dow +%2 kapar bencem..
pis verecekler....ehueheueh
dünya sağlık örgütü listesindeki kanserojen maddeler arasına VOBun da alınmasını öneriyorum.
kabul edenler? .lelele
[quote=caylakboga;256910]bu aksam dow +%2 kapar bencem..[/quote]
hem + hemde % 2 biraz iddialı ama 10250 sütünde kapanış iyi olur..
450 den histemik...1/10 şort....
[quote=unlimitted;256916]dünya sağlık örgütü listesindeki kanserojen maddeler arasına VOBun da alınmasını öneriyorum.
kabul edenler? .lelele[/quote]
yok böyle bi piyasa ya,saat 2 den beri 5 dk lıkta aşırı alım yada satıma gitmeyen piyasa olurmu allah aşkına :mad:
selpatros nerde...başına bişeymi geldi...iyi adamdı selpatros..üwww
rumlar adaları satıyomuş,basalım parayı alalım geriye..
[quote=YAVUZHAN;256919]yok böyle bi piyasa ya,saat 2 den beri 5 dk lıkta aşırı alım yada satıma gitmeyen piyasa olurmu allah aşkına :mad:[/quote]
para kontratta bekleyeceğine cepte bekleyecek abey...:o
new hevatar designed by FXci...
[QUOTE=YAVUZHAN;256921]rumlar adaları satıyomuş,basalım parayı alalım geriye..[/QUOTE]
israil kaçırmaz bunu..
[QUOTE=Astatin;256920]selpatros nerde...başına bişeymi geldi...iyi adamdı selpatros..üwww[/QUOTE]
oynamıyom patron ... ***** **** ... ***** *** ** * ** * * * * * * ** * * * * * * * ** * * ** * * * ** * * * ***************** *****
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/06a9787b.png[/IMG]
yyld..sistemli..bakalım p.tesi ters gap in üçüncüsü olacak mı..(2 hafdadır p.tesileri sabah ters gap yiyom)
bu haftaki kadar sıkıcı bir piyasa izlememiştim epeydir..
yeni hafta,yeni kontrat,yeni kart-yeni şans :)
cümleten iyi tatiller..
çok mu güçlüyüz..yoksa ters mantık misali..öyle düşünmemizi istiyorlar..dow aşşağı biz yukarı..
[quote=selçuklu;256925]oynamıyom patron ... ***** **** ... ***** *** ** * ** * * * * * * ** * * * * * * * ** * * ** * * * ** * * * ***************** *****[/quote]
[sıze=7][color=red]** **[/color][/sıze]
flat
hiç inandırıcı gelmedi bu 500 ama hftason riskli
cümleten iyi tatiller
sembolik kısa ... haftasonuna ... kara cuma olailir bugğn ..:::::::::
puhahahah adamlar tüm senet sepet herşeyi almış demek üwwwwwwwwww
yaa arkadaş usa düşüyo diye bi senette satış yapan kimse bile yok bu nası iştir üwwww kimsemi kalmadı sadece biz mi kaldık üwwwwwwwww :D:D
[quote=astatin;256923]new hevatar designed by fxci...[/quote]
:..::..::..::..::..::..: +.+.
ailelerinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin...hafta sonu piyasaymış zartmış zurtmuş uğraşılmaz. :)))
herkese iyi tatilller...
herkese iyi haftasonları.
pzts pis artı gap bekliyorum. dowda 10305 kapar, nikkei %2 artı olur. bizde 1200 artı açarız. herkese keyifli hafta sonları
Cümleten iyi tatiller
geceye long
butun gun ekran basında deeldım,poz um hala duruo...saka pıyasası rat pıyasası...herkese ii haftasonları..geceye halen 1/3 uzun..
beynınızı ve gözlerinizi dinlendirmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar...
esenkalın..:)
1 yada 2 hafta içinde temmuzun ortasında büyük bir düşüş bekliyorum eğer spot100 58000 ni 1-2 hafta içinde kırdı kırdı yoksa acayip düşüş gelicek diye bi izlenim oluştu bende
[quote=abka;256924]israil kaçırmaz bunu..[/quote]
kesinlikle..
kara cuma olur bence tahminim ... cümleten iyi haftasonları .. dow gapanış tahminim ... 6435,33 .. kayda geçsin .. üvvvv ..
[quote=trader38;256938]pzts pis artı gap bekliyorum. dowda 10305 kapar, nikkei %2 artı olur. bizde 1200 artı açarız. herkese keyifli hafta sonları[/quote]
şaka yaptıydım yaa:::
Şşşşş limit, senin düldülü görünce bizim düldülün de canı çekti forumu..aha da bu da bizim düldül...ha bu arada düldül roket..öndeki benim :).kom:D2006
Adı: Syracuse 3B...
s.a.
arkadaşlar-doslar- abiler.
aranıza yeni katıldım.
allah utandırmasın.
herkese hayırlı hafta sonları vede saygılar sunarım.
[quote=*Fatih_HAN_11*;256986]s.a.
arkadaşlar-doslar- abiler.
aranıza yeni katıldım.
allah utandırmasın.
herkese hayırlı hafta sonları vede saygılar sunarım.[/quote]
A.S. Fatih HAN,
hOŞGELDİNİZ..:p