[quote=medet;209410]sn jani şu soruma cevap alabilirmiyim pls.. Pazartesi tepe 63475 salı 63400 çar 63350 ve bugün 63100 gördük anlamı var mı ? Tşk.ler[/quote]
sorunuzun cevabını verdiğim 15 dk grafikte net bir şekilde görebilirsiniz sayın medet.
Printable View
[quote=medet;209410]sn jani şu soruma cevap alabilirmiyim pls.. Pazartesi tepe 63475 salı 63400 çar 63350 ve bugün 63100 gördük anlamı var mı ? Tşk.ler[/quote]
sorunuzun cevabını verdiğim 15 dk grafikte net bir şekilde görebilirsiniz sayın medet.
[URL=http://img535.imageshack.us/i/vobgnlk.png/][IMG]http://img535.imageshack.us/img535/2299/vobgnlk.png[/IMG][/URL]
Makro bakış sunan günlük grafımız. Girmiş olduğumuz düşüş kanalımız artık iyice teyid edilmeye başladı. Her yukarı atakta momentumumuz zayıflıyor. 50-100 günlük HO arası durağından sonra, 100-150 günlük HO arasındayız. aşağıda 62300-62600 arası seviye kırılırsa, 58600-58800 arasına gitmemiz kuvvetlidir. O seviyeler hem şu an içinde bulunulan kanalın desteği, hem geçmişten gelen kuvvetli destek-direnç seviyeleri, hemde şu an 200 günlük HO nun yaklaştığı sevilerdir. Yani orayı öpme ihtimali kuvvetli bana göre. 63400 önemli bir nokta, hacimli olarak yukarı kırılırsa bir miktar daha gideriz ama yinede yukarıda fazla yol yok. Zaten 59600 den geldiğimiz tepkideki işlem hacmide piyasayı daha fazla yukarı taşımaya yetersiz. Yani hacim düşüyor. Bana göre.
sevgili medet...
sorun çok güzelmiş....ve o derecede önemli...
cevap ise....muhtesem verilmiş...sayın prodrive tarafından....
ikinizide teprik ediyorum....
bu prodrive ikinci kez...oyun planıma sahip oldugunu gösterdi....birinide 69 000 lerde desifre etmişti....
kendisini....topigimde önemli bi yorumcu olarak...sık sık...görmekten çok memnun olacagımı beni okuyan kardeslerimin görmesini isterim....
kodugu grafik...benim oyun planım....yemekteydim...şimdi geldim ve gördüm...bu çogalışımız agamı bitirecek....ha ha ha
bu oyun planım bugünün sonunda ya çöp olacak....yada işliyecek...8 iş günü....asagıya egimli parelellerde....
verdigi 62 300 rakkamıda....günnüklerin sat verdigi yerdir...sistemlerde ve onların simulasyonunda....
medet inde...o soruyu ince bi zeka ile sordugundan eminim....hinoglu hince yani....
unutmuyalım...sistemler genelde 1000 puan altta sat verir.....
[quote=jani;209433]verdigi 62 300 rakkamıda....günnüklerin sat verdigi yerdir...sistemlerde ve onların simulasyonunda....[/quote]
sistemleri sat verdirmemek üçün...üst parelellerde iki gün gitmeli...bu muşteri oluşturacaktır....
furusmalarımda....komple mala girmem genelde üç gün sürer....nedeni budur....bugün ikinci gündeyiz...ve ben hala 1/3 maldayım....
henuz 63 400 ü yukarı kırmadı...BUNU MUTLAKA YAPMALI Kİ....DÜŞÜŞ BASLASIN...
sabah ki 62800 ortlama dingil yeri şimdi 62900 olmuş vaziyette.. ve kuzumun ağası sanki önce bi aşağı yaparak silkelenmeye başlayacak....
PAZER...
geldiginde bi bankalar endeksi koy ve yorumla bitanem....