-
[quote=a.kaya;327556]Asti parton MSQ Al damı yoksa şort mu :confused: bedenki sistem son 4 sinyalde çuvalladı .dng.dng.dng[/quote]
kaç gündr hiç sistem açmıyorum...şortla..kavır yap tepince yine şortla şeklinde gidiyorum..sistemlerin ** :) şaka bir yana msq en son 79700 al vermiş...:o:o vay..baya da dipten vermiş..tutmasın le bu sinyal şimdi..üww
-
[quote=Astatin;327562]kaç gündr hiç sistem açmıyorum...şortla..kavır yap tepince yine şortla şeklinde gidiyorum..sistemlerin ** :) şaka bir yana msq en son [B]79700 al vermiş[/B]...:o:o vay..baya da dipten vermiş..tutmasın le bu sinyal şimdi..üww[/quote]
Çok hassas avans ayarı varmış Astisist,
Oksijeni görür görmez ayarı vermiş...Gaz yemeside yerinde olursa tekrik ederik....ühüh...:o
-
spot saat kaçtı açılıyordu hissler işelme görmeye kayatron?
-
[quote=ATHLON;327550]unlipat nerelerdesin...beni de alsın senin işadamı treyde..belabel tred edek,hem de board neyin yapak dirençlerden aşavı.):)[/quote]
yoh sen çok ağır trade ediyon. bu adama jetgillerden birisi lazım.
ama ağır trade'ci arayan olursa aklımdasın adaş .lelele
-
[quote=Astatin;327559]ne iş..athlopatro rusya sen çek cumhuriyeti falan..bi promosyın vardı doğu blokunda da bizmi duymadık:D[/quote]
bu kadar çok tatil yapınca teline mesaj geliyo promoşınlar :D
-
[quote=unlimitted;327572]yoh sen çok ağır trade ediyon. bu adama jetgillerden birisi lazım.
ama ağır trade'ci arayan olursa aklımdasın adaş .lelele[/quote]
yoh be ne ağırı..:))sadece 8-9 gundur tutuom pozu..:))ha arada çıtır al satlar yapıom ,aşavıdan az kapa ,yukardan az aç deyu ama..çok da aar deil gayri..:))
-
[quote=ATHLON;327585]yoh be ne ağırı..:))sadece 8-9 gundur tutuom pozu..:))ha arada çıtır al satlar yapıom ,aşavıdan az kapa ,yukardan az aç deyu ama..çok da aar deil gayri..:))[/quote]
yakışır adaşıma. şu alemde kaç tane treydır kaldık zati :D
-
yabancı gibi düşünmek lazım...Türk gibi değil..parite ve domestiği ayırabilmek lazım...dowu niye bu kadar harlıolar alttan alttan anlamak lazım...piyasalar hep korale gitmek zorunda değil...ana gemiyi en son kaptan terkeder..ama önce filikalarla yolcuları çıkarır gemiden..:))
-
[quote=Astatin;327570]spot saat kaçtı açılıyordu hissler işelme görmeye kayatron?[/quote]
14 : 20 patron :)
-
[quote=ATHLON;327592]yabancı gibi düşünmek lazım...Türk gibi değil..parite ve domestiği ayırabilmek lazım...dowu niye bu kadar harlıolar alttan alttan anlamak lazım...piyasalar hep korale gitmek zorunda değil...ana gemiyi en son kaptan terkeder..ama önce filikalarla yolcuları çıkarır gemiden..:))[/quote]
vay vay vay vay laflara bak :D
sen olmuşun gayri...zati ben sana söyleyeyim, 84,800'den buraya kadar short tutan adam, bu işi biliyodur... .brv
-
Aha işte gene sat geliyi buda çarpılırsa bırakırım vob u sanırım:confused: netleşirse basarım şortu ama buda çarpılırsa şaka bi yana bırakacam ne ulen bu adam resmen ****şak geöiyor bizlerle :rolleyes:
-
[quote=Astatin;327422]aman diyim..vob tavan felan olmasında..he valla isot kolay:D:D:D
o bişi değil de, dow burdan dönüp eksi kapasa.....
yarın ilk yarım saat sonunda vob -1500, isot +%10 olsa...way be spotundan vobundan full metal jacket..ey gidi eyyy..nerde o günler...:rolleyes:[/quote]
VOB da -1000 e de razıyım ISOT %18 isterim amma:o:o