-
çıkan bu sonuç piyasalara nasıl yansıyacak bekleyıp görecez,ben hala resesyon riskinin satın alınmadıgını düşünüyorum.abd nın en buyuk korkusu bu.ülkelerin kemer sıkma politikası ızlemesı bir noktada iyi oldugu kadar diğer tafaftan kısıtlı büyüme yaşayan ülkelerin korkulu rüyası olacak....harcamaların kısılması ek vergılerın getırılmesı piyasaları vuracak.banka stres testlerının sonuçlarını hep birlikte görecegiz.buda ayrı bir baskı yaratacaktır.
-
günaydın yiğitler ve yiğideler
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 28 Haziran Pazartesi [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD Kişisel Gelirler (May) 15:30 %0,5 %0,4 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kişisel Harcamalar (May) 15:30 %0,1 %0,0 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi (May) 15:30 0,32 0,29 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Dallas Fed İmalat Endeksi (Haz) 17:30 %2,9 Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Kevin Warsh'ın Konuşması (Atlanta) 19:45 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] İyi Haftalar..Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=Astatin;257116]günaydın yiğitler ve yiğideler[/quote]
İran'a nükleer başlıklı füze mi geliştiriyon ,lem ??:D:D:D
-
[quote=excali;257119]İran'a nükleer başlıklı füze mi geliştiriyon ,lem ??:D:D:D[/quote]
Fransa'ya....haberleşme:D:D:D ayrıca o bir füze değil, uydu..çok reca ederim...kalbimi kırdın:..:
-
[quote=Astatin;257122]Fransa'ya....haberleşme:D:D:D ayrıca o bir füze değil, uydu..çok reca ederim...kalbimi kırdın:..:[/quote]
Fransız genç kızlar birliğiyle mi haberleşecen??:D:D
-
[quote=excali;257124]Fransız genç kızlar birliğiyle mi haberleşecen??:D:D[/quote]
yaniiiii...artık kısmette ne varsa...
Ah excali ah...Zati pazartesi sendromu sarmış 4-1 yanımı...ü[URL="http://www.."]www..[/URL].
Sayısal geyiğimi de yapmadan geçmeyeyim...
Sayısalda çıkan sayılar;
1,[COLOR=red]23[/COLOR],29,30,[COLOR=red]38[/COLOR],[COLOR=red]40[/COLOR]
Benim Bu hafta 5 kolonda Banko Çektiğim 4 sayı;
3,11,[COLOR=red]23[/COLOR],[COLOR=red]40[/COLOR]
Benim bu hafta 5 kolonda banko çektiğim sayı;
[COLOR=red]38[/COLOR]
[COLOR=black]Sonuç: 7 adet 3 tutturdum..way **..hayrına bi 5 tut ya...üwwww[/COLOR]
-
[quote=Astatin;257130]yaniiiii...artık kısmette ne varsa...
Ah excali ah...Zati pazartesi sendromu sarmış 4-1 yanımı...ü[URL="http://www.."]www..[/URL].
Sayısal geyiğimi de yapmadan geçmeyeyim...
Sayısalda çıkan sayılar;
1,[COLOR=red]23[/COLOR],29,30,[COLOR=red]38[/COLOR],[COLOR=red]40[/COLOR]
Benim Bu hafta 5 kolonda Banko Çektiğim 4 sayı;
3,11,[COLOR=red]23[/COLOR],[COLOR=red]40[/COLOR]
Benim bu hafta 5 kolonda banko çektiğim sayı;
[COLOR=red]38[/COLOR]
[COLOR=black]Sonuç: 7 adet 3 tutturdum..way **..hayrına bi 5 tut ya...üwwww[/COLOR][/quote]
[B]Unli[/B] zirveci nerde yaav??
Sana unli, unli harf söylesin , tutturma oranın yükselir..
-
Hacimler çok komik hal gldı iş bankası 7000 -8000 lotla ısktlı emırlde açılış yaptı
-
Akadaşlar bir pasta alabilirmiyiz?
-
Borsalarda kararsız cıksammı ınsemmı dıye bı o banda bı bu banda carpıp gelıyor
-
Usd kontratlarında yıne bır oyun oynanıyor aşagı basıyorlar