[quote=Astatin;327418]bu arada isot tavan olmuş teprik ederim..yarın ilk seansta yokum deloyloy..sen bakarsın bi çaresine:D[/quote]
isot kolay da voba karısmam .dng
Printable View
[quote=Astatin;327418]bu arada isot tavan olmuş teprik ederim..yarın ilk seansta yokum deloyloy..sen bakarsın bi çaresine:D[/quote]
isot kolay da voba karısmam .dng
[quote=eloy;327421]isot kolay da voba karısmam .dng[/quote]
aman diyim..vob tavan felan olmasında..he valla isot kolay:D:D:D
o bişi değil de, dow burdan dönüp eksi kapasa.....
yarın ilk yarım saat sonunda vob -1500, isot +%10 olsa...way be spotundan vobundan full metal jacket..ey gidi eyyy..nerde o günler...:rolleyes:
artık bişey ifade etmiyor pek eloy.bugün gördük yine biz kapanırkende fdji cuma kapanışa göre +50 falandı ama bizim durum ortada.
[quote=eloy;327417]sımdıden +50 yaptı kapanısımıza gore:eek:[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;327423]artık bişey ifade etmiyor pek eloy.bugün gördük yine biz kapanırkende fdji cuma kapanışa göre +50 falandı ama bizim durum ortada.[/quote]
o ayrı hacıtürko....fenamı olur güne eksi gpala başlasak...eüzü..düşmüyo şerefsiz..üühühühü
[quote=TÜRKOĞLU;327317]2 senede 10 katına çıkmış 2008/12.ayında 5 tl miş şu an 52 tl.[/quote]
psikolojimi bozma hacıturko....34/5=6.8.....:eek: yuh ** baya pahalı almışız biz de:D:D:D:D ossun..enerji kimlik gartı var artık...geçmişi unut...:p:p
yenı yıla gırelı epey oldu ama
topıc yenı başlangıç yapmadı
topıc sahıbı huuuuuuuuuuu
topik sahibini EW Tapınağına kapatmışlar okanpat... valla ben de nirvana yı arıyorum, bulur bulmaz ben de kaçacağım haberin olsun... ühü
benden 30-40 puan aşşağan var...fazalasını bilmem..nunu, ind<500
[IMG]http://i52.tinypic.com/2nltz83.png[/IMG]
[quote=TÜRKOĞLU;327423]artık bişey ifade etmiyor pek eloy.bugün gördük yine biz kapanırkende fdji cuma kapanışa göre +50 falandı ama bizim durum ortada.[/quote]
sen de haklısın valla turkoglu. ama sabah sabah carpıntı yapıyo acılıs..
İyi akşamlar.
mzbyo için dalga analizi yapabilecek var mı ? gözaltına alındığı için aşırı düştü. sağolun.
[QUOTE=ahmet gül;327434]İyi akşamlar.
mzbyo için dalga analizi yapabilecek var mı ? gözaltına alındığı için aşırı düştü. sağolun.[/QUOTE]
DEVİR'den rica et, yapsa yapsa o yapar :)
muradım nerelerdesin..nikin online ama kendin her daim off-line...?
yukardaki mesajda kinaye mi var