-
[U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#22229c][B]abd`de gsyh verısının acıklanması, abd tıcaret bakanlıgı`ndakı yangın alarmı nedenıyle ertelenebılır[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U]
[U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#22229c][B]-matrıks-[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U]
[U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#22229c][B]|[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U]
-
Arkadaşlar vob ta alıcıları satıcıları yazan pasta grafık kullanan bır arkadaşımız varsa ekrana yapıştırabılırmı
-
Evet bi pasta iyi olurdu, ben özellikle büyük bankaların kontrat ve pozusyonlarını merak ediyorum.
Bu arada, bloomberght de bi hatun var akşamları new york dan bağlanıyo melike ayan sanırım. Çok hoş birisi ya, insanın öyle bi sevgilisi olsa sabah akşam finans geyiği çevirir, hele o türk ağızlı amerikan aksanlı "niw yark sıtak" deyişi yok mu, gelde hayran kalma.
Evet bu da ara bi hatun-finans geyiğiydi. Seansa devam :)
-
[quote=kapcuruk;256737]evet bi pasta iyi olurdu, ben özellikle büyük bankaların kontrat ve pozusyonlarını merak ediyorum.
Bu arada, bloomberght de bi hatun var akşamları new york dan bağlanıyo melike ayan sanırım. çok hoş birisi ya, insanın öyle bi sevgilisi olsa sabah akşam finans geyiği çevirir, hele o türk ağızlı amerikan aksanlı "niw yark sıtak" deyişi yok mu, gelde hayran kalma.
Evet bu da ara bi hatun-finans geyiğiydi. Seansa devam :)[/quote]
bu sıkıntının üzerine arada bole magazın haberlerıde hoş oluyor:)
-
[QUOTE=jelibon;256662]Bugün Altın
1251-1255 ve 1269-1279.
Destek 1231 -1239.
Jelibon.[/QUOTE]
Ha ha Jelibon Farkı.
dün 47 bugün 51.
Bakalım ilk direnç aralığını kıracakmı bugün?
Jelibon.
-
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/6ce5d470.bmp[/IMG]
-
Astetat nirde, bırakmış vobu galiba?
Jelibon.
-
[quote=jelibon;256796]Astetat nirde, bırakmış vobu galiba?
Jelibon.[/quote]
daytrade topiğinde Saraylı abinin orada, geyiğe sardırıyor:..:
-
[QUOTE=ordi;256798]daytrade topiğinde Saraylı abinin orada, geyiğe sardırıyor:..:[/QUOTE]
Yok yok cevap vermediğine göre kesin bırakmış.:D
-
[quote=jelibon;256814]Yok yok cevap vermediğine göre kesin bırakmış.:D[/quote]
evlilik geyiğinde şu an:..:
-
[QUOTE=ordi;256816]evlilik geyiğinde şu an:..:[/QUOTE]
Akşam anket açacakmış, kaç yıllık evlisiniz diye?.kom
Jelibon.
-
[quote=jelibon;256825]Akşam anket açacakmış, kaç yıllık evlisiniz diye?.komJelibon.[/quote]
ön çalışmasını yaptı zaten bakalım ne yapacak:)