-
[quote=Kennym;298147]yaf tam olarak ky oldugumu suan anlamıs bulunuyorum .. dun 1.4125 den stopladıgım dolar uzun kontratlar ıcın dıp noktası 1.4115 oldu varın sız dusunun..
1.43 oldu bıraz once.. endex %3-5 yukselmıs.. vay anam babam arkadas ne yapsak tersıne gıdıyo pıyasa nerde oldugu farketmıyo yaf.. resmen bı gostergenın ıcınde yer aldıgımı dusunuyorumm ula DI +50 +50 sınırı benmıyım anlamadımkı ben ne yapsam ordan donuyo pıyasa ::::::::::::[/quote]
yaw şu forumda seni tek geçmeyecek adam tanımıyorum kenim.
efsane olma yolunda ilerliyorsun diyecem ama, abi efsane kelimesinin tanımını değiştirme yolunda ilerliyor olma ihtimalin daha kuvvetli :::
-
[quote=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/quote]
aleyküm selam.
-
[quote=oguzhan;298180]Ve aleyküm selam patron nerelerdesin[/quote]
patron möhim pozlar alıyom da, forumlara girmeyeyim birkaç gün dedim.
malum. insan olarak etkilenmemek imkansız. baktığında sen günün zirvesinden long olmuşsun, zaten titriyorsun.
fikirlerine önem verdiğin adamın teki çıkıp da bir uyumsuzluk grafiği atıyo, al başına belayı. :)
yalnız piyasa ağalarını teprik etmek şart. şahane bir yükseliş yaşadık.
hiçbir yeri iplemeyen türden. :::
-
recep ivedik 4 ü vobda çeksinler graş graş derken pehhhh
-
[URL=http://img28.imageshack.us/i/vob5daksstem.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/8378/vob5daksstem.jpg[/IMG][/URL]
Zisteme uymak neden bukadar zor . ühüüüü üvvvvvvvvüüü
-
bugün aynen dediğim gibi çarpıyorlar yataya girdi artık 15 dk lıkda :rolleyes: ben yokum artık flat bekliyim
-
[quote=seko;298201][URL="http://img28.imageshack.us/i/vob5daksstem.jpg/"][/URL]
Zisteme uymak neden bukadar zor . ühüüüü üvvvvvvvvüüü[/quote]
çünkü insansın ve zekanı kullanma isteği ön plana çıkıyor.
bir histemci olarak benim yorumum bu.
yalnız sistemle trade etme rahatlığının bedeli bence paha biçilmez olmalı...
ben de bir gün sisteme geçeceğim...bakalım ne zaman.
-
[QUOTE=Ruhul-Kudüs;298178]76 Binden beri long taşıdım dün O DI +50 yüzünden yeter dedim endeks 3300 puan çıktı :) bugün 3300 düşse ne olur dünkü fırtına kaçtı.[/QUOTE]
patron gostergelerı bozdular daha da ınsan nasıl guvenır bunlara :) en son benım DI aglıyordu abı yeter kapat benı ben yanmışım diye... ::::::
[QUOTE=unlimitted;298184]yaw şu forumda seni tek geçmeyecek adam tanımıyorum kenim.
efsane olma yolunda ilerliyorsun diyecem ama, abi efsane kelimesinin tanımını değiştirme yolunda ilerliyor olma ihtimalin daha kuvvetli :::[/QUOTE]
patron bundan sonrakı yasamımı gosterge olarak devam etme kararı aldım.. metastock ve matrixle gorusmelerim suruyor.. ındıkatorluk hanesınde bana da 1 yer vermelerını onerdım , tersindik olarak yakın zamanda bu programlarda yeralabilirim :::::: hamlelerımı gosterdım unbelievable dedıler , hatta sımge kısmına yukarı ok :yü: asagı ok :dü: gıbı bıde kenim simgesi koyacaklar .dng simge bu olucak ne ara hamle yapsam sıstemlerde bu cıkacak ıns..
-
[quote=Astatin;298165]375 relong[/quote]
525 refilat
-
ekim vade [COLOR=red][B]5519[/B][/COLOR] pozisyon kapandı sabahtan bu yana.
aralık vadeye taşınma yok oradada [COLOR=red][B]123[/B][/COLOR] pozisyon kapandı.
-
[quote=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/quote]
yaw sen daha geçen haftasonu gitmedinmi tatile..hangi ara döndün.kom.komSPK, çekilişle 50 kişiye, son yasaklama kararının gerekçesini postalayacakmış..tanıdık buluruz isteren:p
-
yıLın esprisi
Kraşi...
:) astatin abi üwwwwwwww
-
pala ve saz ekibi 3825 puan kearımın 1250 sini geri almış bugünkü aptal işlemlerimle, kendi dediklerimi kendim uygulamıyorum ulen diyon kendime hem yatay diyon hemde kaşınıyon al sana der gibi .dng .dng .dng
-
-
TGG=2 new turn on the way
-
-
[quote=Astatin;298233]TGG=2 new turn on the way[/quote]
espri yapmayak ciddi olak rallyensync..
-
[quote=Astatin;298220]yaw sen daha geçen haftasonu gitmedinmi tatile..hangi ara döndün.kom.komSPK, çekilişle 50 kişiye, son yasaklama kararının gerekçesini postalayacakmış..tanıdık buluruz isteren:p[/quote]
"kararın gerekçesi nedir" konulu olarak yolladığım maile cevap gelmedi.
bilgin olsun. :)
-
[quote=unlimitted;298243]"kararın gerekçesi nedir" konulu olarak yolladığım maile cevap gelmedi.
bilgin olsun. :)[/quote]
sevmemişler seni bence...:rolleyes: enter-hasan..karar web sistesinde yayınlandıysa gerekçesi de vardır orda..yohusambilgi edinme yasası v.b. dolayısıyla mutlaka cevap verirlerdi..
yada pensilvanya üzerinden sor abem..ne bilimmm
-
[quote=Astatin;298220]yaw sen daha geçen haftasonu gitmedinmi tatile..hangi ara döndün.kom.komSPK, çekilişle 50 kişiye, son yasaklama kararının gerekçesini postalayacakmış..tanıdık buluruz isteren:p[/quote]
[quote=Astatin;298246][B][COLOR=red]sevmemişler seni bence...[/COLOR][/B]:rolleyes: enter-hasan..karar web sistesinde yayınlandıysa gerekçesi de vardır orda..yohusambilgi edinme yasası v.b. dolayısıyla mutlaka cevap verirlerdi..
[B][COLOR=royalblue]yada pensilvanya üzerinden[/COLOR][/B] sor abem..ne bilimmm[/quote]
[COLOR=red]ben onnarı günaam kadar seviyo muyum misal. bu nasıl onlar için "çok da tın" ise, onlarınki de benimki için "çok da tın". [/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=royalblue]eyi fikir[/COLOR]
-
neden teorik fiyattan yukarıdayız acaba?
-
arturu çağırıyorum gölgelerin gücü adına.. üwwwwwwwww
-
[quote=seagate;298262]arturu çağırıyorum gölgelerin gücü adına.. üwwwwwwwww[/quote]
hacımemü,
alacahlar burayı....dünkü kapanışa doğru hülülülüllüyü sindiiryorlar...strobabanın boll band hikayesi..ama bence dabe..
bu ara 575 relong
-
[QUOTE=Astatin;298266]hacımemü,
alacahlar burayı....dünkü kapanışa doğru hülülülüllüyü sindiiryorlar...strobabanın boll band hikayesi..ama bence dabe..
bu ara 575 relong[/QUOTE]
[url]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/url]
-
[quote=unlimitted;298243]"kararın gerekçesi nedir" konulu olarak yolladığım maile cevap gelmedi.
bilgin olsun. :)[/quote]
Hocam Asti herhalde özeline gelen msj lar anında iptal olsun diye bi komut girmiş :..: galiba bende göndermiştim geçen haftalarda ama dönmedi hala :..:
-
[quote=seagate;298262]arturu çağırıyorum gölgelerin gücü adına.. üwwwwwwwww[/quote]
[URL="http://img91.imageshack.us/img91/8576/y9fc4.jpg"][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/8576/y9fc4.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=a.kaya;298268]Hocam Asti herhalde özeline gelen msj lar anında iptal olsun diye bi komut girmiş :..: galiba bende göndermiştim geçen haftalarda ama dönmedi hala :..:[/quote]
kayaboss..unlipat SPK ya gönderdiği mesajdan bahsediyor...dng
-
[quote=Astatin;298266]hacımemü,
alacahlar burayı....dünkü kapanışa doğru hülülülüllüyü sindiiryorlar...strobabanın boll band hikayesi..[COLOR=red]ama bence dabe..[/COLOR]
bu ara 575 relong[/quote]
aynı benim yorumlarıma benziyor nedense :::
-
[quote=Astatin;298266]hacımemü,
bu ara 575 relong[/quote]
abi sata geçiyi indikler üwww önce aşşa hülülülülülü yapmalı müşteri kalmadı -6000 poz kapanmış kesimhanenin kapasitesi boş kaliyii.. sazan abinin iv. hedefini gözüme pis kestirdim üwww du bakalım arturr
-
sabah dediğim gibi bugün bi halt olacağı yok sırf yemece modu .dngyataya devam 88350 ile yatay girdik sabahtan ve hala da yataydayız :(
-
[quote=a.kaya;298271]aynı benim yorumlarıma benziyor nedense :::[/quote]
yok şöyle olsa senin mesajlarına benzerdi...
20.02.1998 tarihinde de dediğim gibi, alacahlar burayı....dünkü kapanışa doğru hülülülüllüyü sindiiryor olabilirler...strobabanın boll band hikayeside doğru olabilir mi acaba...[COLOR=black]ama bence dabe..yoksa bence de değil mi...
[/COLOR]bu ara 675 den re-şort yapmak lazımmış...:::::::::
-
[quote=a.kaya;298275][COLOR=red]sabah dediğim gibi bugün[/COLOR] bi halt olacağı yok sırf yemece modu .dngyataya devam 88350 ile yatay girdik sabahtan ve hala da yataydayız :([/quote]
bir önceki mesajımın doğrulaması::::::
-
[quote=Astatin;298270]kayaboss..unlipat SPK ya gönderdiği mesajdan bahsediyor...dng[/quote]
ne biliyim ::: mesajda spk yı yazmadığında sana özel mesaj atmış sandım :..: sende hemen kafama çakıyosun :(
-
69 geçti zipot gene flat üwwwwwwwwww neymiş arkadaş bu yaa üwwwwwwwwww
-
Bu nasıl bir piyasa yahu. Çamaşır ipi gibi grafik. Çorapları asmak lazım.
-
Benim 5dk 3. pozisyon Short içinde bekliyor.
Diğer 2 tanesi -150 ve -150 puan şeklinde. Ya sabıır bakalım ne zaman buda SL olacak.
-
[quote=Astatin;298277]yok şöyle olsa senin mesajlarına benzerdi...
20.02.1998 tarihinde de dediğim gibi, alacahlar burayı....dünkü kapanışa doğru hülülülüllüyü sindiiryor olabilirler...strobabanın boll band hikayeside doğru olabilir mi acaba...[COLOR=black]ama bence dabe..[/COLOR][COLOR=red][U]yoksa bence de değil mi...[/U][/COLOR]
bu ara 675 den re-şort yapmak lazımmış...:::::::::[/quote]
bu kelimeyi kullanmazdım abartma lütfen :p
-
[quote=a.kaya;298289]bu kelimeyi kullanmazdım abartma lütfen :p[/quote]
abartmazsam komik olmaz.lelele
-
TGG from 2 to 3..i think new turn goes to new high...turkiş: raliieynseynç
-
[quote=Astatin;298294]TGG from 2 to 3..i think new turn goes to new high...turkiş: raliieynseynç[/quote]
lafı bile var az giden aya gider..