-
[quote=Astatin;327029]neee rahat???? dow %3 çıkarsa bu akşam görürüm senin rahatlığını..pazar akşamından ağlamaya başlarsın ah be nedne kapadım longları diye:D[/quote]
[quote=Astatin;327030]hacı Turko,
Bence dow dengeli kapanır..sabah burası -500 leri görür ama sonra çufçuflayabilir yukarı...daha önemlisi böyle düşünen çok adam varsa ayvayı yidik demektir demekki göçecek:D[/quote]
şimdi ben nidem nerelere gidem kafamı nirelere vuram :::::::::
2 mesajın da hem longçuları hemde şortçuları karamsar bıraktı astipatron ondan flatım ve kafam rahat :..::..::..:
-
dow 12000 olmadan göçmez , ama bize ne ki, ben dönüşü daha göremedim haftaya bile netleşmez dönüş bence.
-
günlükte son durum
arkadaşlar grafik içindeki yazılara dikkat .
[IMG]http://i1101.hizliresim.com/2011/1/21/2320.jpg[/IMG]
-
kaya bu şimdi bizim vadeli buradan indikteki down çizgisinden destek alıp yeniden ralliye çıkarsa :D:D:D
-
çok sıkıntılı birgündü..
tam daytradeler için...
tam sistemli olunsaydı::
+800
-700
-900
+800
4 işlemin net sonucu bu....
bunlara kalp dayanmaz...800 puan kardan sonra otomatikman flat olunuyor..
-
bugün pala :ben kralım ! dedi..
türkcesi bu..
-
AL Cross(C,Ref(LLV(C,7),-1)+(Ref(ATR(7),-1)*3))
SAT Cross(Ref(HHV(C,7),-1)-(Ref(ATR(7),-1)*3),C)
Arkadaşlar Allahaşkına hocalardan biri şu yukarıdaki formüllerde yazanın türkçesini foruma ekleyebilirmi ?
Neye ne olursa alıyor ?
Neyi nasıl yaparlarsa sat sinyali yaratıyor.
Nasıl çalıştığını anlayamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim.
Asti hocam,stro patron heeeellp
Repaint midir ?
-
[quote=barbarosk;327065]AL Cross(C,Ref(LLV(C,7),-1)+(Ref(ATR(7),-1)*3))
SAT Cross(Ref(HHV(C,7),-1)-(Ref(ATR(7),-1)*3),C)
Arkadaşlar Allahaşkına hocalardan biri şu yukarıdaki formüllerde yazanın türkçesini foruma ekleyebilirmi ?
Neye ne olursa alıyor ?
Neyi nasıl yaparlarsa sat sinyali yaratıyor.
Nasıl çalıştığını anlayamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim.
Asti hocam,stro patron heeeellp
Repaint midir ?[/quote]
Repaint yok..
AL:
Son bar hariç -son bardan önceki yedi barın kapanışlarının en düşüğüne, aynı yedi bar için hesaplanmış atr nin 3 katını ekliyorsun bir sayı elde ediyorsun..Eğer son barın kapanışı o sayının üzerindeyse al sinyali geliyor.
SAT:
Son bar hariç- son bardan önceki 7 barın kapanışlarının en yükseğinden, aynı yedi bar için hesaplanmış atr nin 3 katını çıkarıyorsun bir sayı elde ediyorsun..Eğer son barın kapanışı bu sayının altındaysa sat sinyali geliyor.
Yoruma gelince;
Ref(LLV(C,7),-1)+(Ref(ATR(7),-1)*3)
ve
Ref(HHV(C,7),-1)-(Ref(ATR(7),-1)*3)
ifadelerini birer indikatör olarak tanıt bunların oluşturdukları şey bir band olacak..orda manzarayı net görürsün...
ATR li sistemlerin tek seferde haşırtı yüksektir, yavaş kalır..
Yanlarına volatility ve vhf gibi aynı derece ağır eşşekleri içerir koşulları "or"
ile birleştirerek monoblok bir savunma kurmak daha iyi bir yöntemdir..İşlem sayısı az artar amma tek seferde büyük haşırttan kurtulursun ve hatta bazen inanılmaz dip ve tepelerden sinyal yakalayıp moral yaparsın kendine.. felan feşmekan...
-
Çok çok teşekkürle Asti hocam.
Eyvallah...
-
dow yine idare etmiş durumu..
-
[quote=TÜRKOĞLU;327048]kaya bu şimdi bizim vadeli buradan indikteki down çizgisinden destek alıp yeniden ralliye çıkarsa :D:D:D[/quote]
bende onu diyorum grafiğin içinde yazıyor hocam :p eğer down altında 3 günlük kapanış yapmadığı sürece yukarı potansiyeli var diyorum :rolleyes:
-
hatta sabah 79400 altında iken down bölgesine girmişti ancak akşam üstünde kapadı.