[quote=Astatin;326778]onun adı graşka..79000 dan şort kavır için emişr gönderdim..pasifte kaldı..iptal ettim emri..1000 puan daha almayan ne olsun..üww[/quote]
basiretin bağlandığı an.....78850 gördü emir iptalinden sonra üwww:(
Printable View
[quote=Astatin;326778]onun adı graşka..79000 dan şort kavır için emişr gönderdim..pasifte kaldı..iptal ettim emri..1000 puan daha almayan ne olsun..üww[/quote]
basiretin bağlandığı an.....78850 gördü emir iptalinden sonra üwww:(
[quote=selçuklu;327018]sağol patron ... gol oldu .. şimdi karşı taraf golu yiyince .. sinirlendi .... karşı atağa geçecekler bence pazartesi .:o:o:o. .ühhühühüüh ....biraz gısayımda patron .. :D:D:D:D ...tom emmi ... bugün çöker bence .... kapanış tahminim .... 9950 ... :o:o:o:o:D:D:D[/quote]
[COLOR=white]bende sadece 1 adet gösterge şort:D:D:D[/COLOR]
[quote=nunu;327009]nk'li mi?:)[/quote]
NK liydi ancak son anda vazgeçtim Nunu hocam günlük sistem SAT da ondan dolayıda haftasonuna long girme taratarı değilim:rolleyes:
pozisyon flat , kafa rahat
APSD 6676 !
dipten 2300 puan yukardan kapandık..
2 günde biriktirdiği kısacıyı 5 dk da harcadı pala..
haftasonuna short,bölgesel olarak..
cümleten iyi akşamlar,iyi tatiller..
[quote=nunu;327013]trade edenler icin cok gusel bir gun olmasi lazimdi dogruya dogru, ama trendcilerin elde var sifir maliyet yukarilarda degilse. kismetin onune gecilemiyormus demek ki...[/quote]
sistemciler için bence kabus gibi bi gündü :::::: gerçi pekde kötü sayılmaz en azından zarar yok :p
bu burada bitmez bence.daha alacaklar diye düşünüyorum...
dipten müthiş bir hacimle kalktı bankalar özellikle...
[quote=a.kaya;327021]NK liydi ancak son anda vazgeçtim Nunu hocam günlük sistem SAT da ondan dolayıda haftasonuna long girme taratarı değilim:rolleyes:
pozisyon flat , [COLOR=red]kafa rahat[/COLOR][/quote]
neee rahat???? dow %3 çıkarsa bu akşam görürüm senin rahatlığını..pazar akşamından ağlamaya başlarsın ah be nedne kapadım longları diye:D
[quote=TÜRKOĞLU;327028]bu burada bitmez bence.daha alacaklar diye düşünüyorum...
dipten müthiş bir hacimle kalktı bankalar özellikle...[/quote]
hacı Turko,
Bence dow dengeli kapanır..sabah burası -500 leri görür ama sonra çufçuflayabilir yukarı...daha önemlisi böyle düşünen çok adam varsa ayvayı yidik demektir demekki göçecek:D
[quote=Astatin;327029]neee rahat???? dow %3 çıkarsa bu akşam görürüm senin rahatlığını..pazar akşamından ağlamaya başlarsın ah be nedne kapadım longları diye:D[/quote]
benim bugun ''neden kapamadim kisalari'' seklinde aglamam gibi mi?:..:
seviyorum ulen kisalarimi, kimseye vermem:::
[QUOTE=The Tatar;327024]APSD 6676 !
dipten 2300 puan yukardan kapandık..
2 günde biriktirdiği kısacıyı 5 dk da harcadı pala..
haftasonuna short,bölgesel olarak..
cümleten iyi akşamlar,iyi tatiller..[/QUOTE]
yavızhan patron hastasıyım yorumlarının .... .brv.brv.brv.brv ...bu güzel yoruma tom emmi gapanışını revize edeyim .... 8950 kapatır bence ... yoksa 7950 mi kapatsın ..::::::::: ...yok yok sadece 950 kapatsın ankette kısacılar çok... yazık olmasın arkadaşlara ..... som kararım 0,000095 kapatsın .:D:D:D:D:D.. hadi çıktım byeee. .... üvvvvvvvvvvvvvvv
[quote=nunu;327032]benim bugun ''neden kapamadim kisalari'' seklinde aglamam gibi mi?:..:
seviyorum ulen kisalarimi, kimseye vermem:::[/quote]
yoh..seninki daha acıklı bir durum..gerçekleşmiş..öbürü sanal..:D
[QUOTE=Astatin;327034]yoh..seninki daha acıklı bir durum..gerçekleşmiş..öbürü sanal..:D[/QUOTE]
sayın patron ... hiç bukadar dowun çökmesini istememiştim ..:o:o:o.. bugün cuma ....sto baba projeksyonlu ewli bi sayım yaparsa çöker ..... babaaaa ... stro baba ... yetiş ... :o:o:o:o:o ...
bugün 21 i .. jelibon abininde .. tepeleme günü ... herşey dört dörtlük görünüyor .... hadi işallah çöksede gurtulsak tom emmiden ..vayyy *** :D:D:D ....