-
[quote=nunu;326913]astinton, avatarinin bos olan kismi ne ifade ediyor?:)[/quote]
sen soran akadar fark etmemiştim....:p hımmm..ne bilimm 5 trilyon vurayım ve beyaz bir sayfa açayım demek olabilir.:p
yada arkadaki dalgıçın arkadaşı henüz kullanacağı avatara karra vermemiştir
-
pala son 2 haftadır işi stajere bıraktı galiba ??!
-
grafik gönderecem ama tırsyom artık, işin sırrı çözülür diye göndermiyorum artık bundan sonra ::::::::: yanlış anlamayın lütfen.:(
-
ahaad ... NUNİ negatif ayrışıruz daxla dimi..evet öyle de lüften
-
[quote=nunu;326917]euro yine costu.[/quote]
1,35 in üstünde kalıcı olabilmesi önemli bence..
oraları sağlama alırsa yeni bir atak gelebilir 40 ların üstüne..
-
[QUOTE=a.kaya;326929]grafik gönderecem ama tırsyom artık, işin sırrı çözülür diye göndermiyorum artık bundan sonra ::::::::: yanlış anlamayın lütfen.:([/QUOTE]
Şu işin sırrını çok merak ettik:confused:
Göndermezsen kırılırız vallaaaa:o
Hadi gönder gönder:)))
-
dow açılışıyla beraber yeni bir yukarı atak gelirse kısa fırsatı olarak değerlendirmeye çalışıcam..
-
bu gelen sinyalde NK teyitsiz di ve çarpabilir diye hatırlatmıştım sanırım .dng.dng.dng
-
faiz ve $ aşağı geliyor buda çıkıişı destekliyor buradan 85000 ler gelecek gibim
-
[quote=bull market;326933]Şu işin sırrını çok merak ettik:confused:
Göndermezsen kırılırız vallaaaa:o
Hadi gönder gönder:)))[/quote]
işin sırrı derken bull hocam feyk sinyaller hakkında demek istedim burda palacığımın adamlarıda vardır onlar için dedim :..::..::..: casus ve ajanlar sırrımızı ele geçirmesinler :::::::::
-
[quote=a.kaya;326939]işin sırrı derken bull hocam feyk sinyaller hakkında demek istedim burda palacığımın adamlarıda vardır onlar için dedim :..::..::..: casus ve ajanlar sırrımızı ele geçirmesinler :::::::::[/quote]
İşin sırrı olinde patron hemde 2 kere rafine
-
dow'a gore hareket edecegiz sanirim.