dow 10077 görmeden hiçbir şey yapmayacaım dıyor...o sırada da parıtede 1.21 ler görülürse...o zamandan sonna zühtünün kerrakesi anlaşılır....
Printable View
dow 10077 görmeden hiçbir şey yapmayacaım dıyor...o sırada da parıtede 1.21 ler görülürse...o zamandan sonna zühtünün kerrakesi anlaşılır....
[quote=GATE;254968]Merhabalar;
Islerım sebebıyle sehır dısında ıdım.
Pozısyonumu hıc bozmadım beklentım ve stratejım devam edıyor.
Herkese bol kazanclar...[/quote]
Merhabalar;
KISA pozısyonla devam.
Dusundugum noktaya geldıgımız gun KISA pozısyonlarımı kapatacagım.
Sonrasında pıyasanın yonu bellı olana kadar beklemeyı dusunuyorum.
STOP-LOSS u 57.800 e cektım.
Bol kazanclar dılerım.
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 24 Haziran Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] EUR Sanayi Yeni Siparişleri (y/y) (Nis) 12:00 %21,8 %19,8 Orta [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD Dayanıklı Mal Siparişleri (May) 15:30 -%1,2 %2,9 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (19 Haz) 15:30 460K 472K Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (12 Haz) 15:30 4580K 4571K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD RPX Bileşik 28 Gün Endeksi (30 Nis) 16:00 190.36 Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B][U][COLOR="Blue"]Bazı Bilançolar[/COLOR] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Oracle (ORCL) 0.54 $ (Kapanış sonrası)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Haziran ayı Kapasite Kullanım Oranı (16:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Günaydın.........sabah once yukarı sonra aşagı beklentımı koruyorum ....dıkatlı olmakta fayda var bu pala nın ne yapacagı bellı olmaz kısaları kapatmak ıcın surer yukarısonra basar aşagı
Bugun iş bankası piyasayı yukarı taşıyacak görünüyor.......
Spotla vaelı arasındakı makas acıldı ama vadelıe tık yok az sonra 71.000 denenebilir y.a.d
Iştah kapalı desteklere yonelecegız heral bugun
Soros ortalığı karıştırmaktan başka bi şey yapmıyor. Altın stoklayan adam değil mi bu, açıklamalarından da bu beklenir. Avrupa, amerikaya benzemez.
herkese gunaydın,
bu bizdeki zayıflık, düşüş trendinin başlangıcının habercisi olabilr mi sizce ?
[quote=tomjones;255704]herkese gunaydın,
bu bizdeki zayıflık, düşüş trendinin başlangıcının habercisi olabilr mi sizce ?[/quote]
FTom zayıf,ona bakıyor gözünün ucuylada..
69.900 estek bolgesıne gıdecez sanırım iş bankasının guclu olması bunu zrlaştırıyor