88800 üstü 89800 net görünüyor...hatta biraz abartıp 90 ı vurabilir...
Printable View
88800 üstü 89800 net görünüyor...hatta biraz abartıp 90 ı vurabilir...
2006 tepesi 60 bin..
2007 tepesi 75 bin
Buna göre 2010 tepesi +15 bin yaparsak 90 bin düz hesap olur.....lelele
Gelse de şortlasak...:::
[quote=Sekube;298107].hatta biraz abartıp 90 ı vurabilir...[/quote]
Şövalye der ki yukarlak rakamı vuran endeks %3 daha gitmeden durmaz... 90'ı vurursa gelmişken 93'ü de vuracak demektir... :..:
Kademeler bomboş neredeyse satıcı kalmamış....Yoncayı 300-500 bin lotla kaldırıyorlar..Önceden böyle miydi 3 milyon mal gerekirdi...
[quote=Strategist;298109]Şövalye der ki yukarlak rakamı vuran endeks %3 daha gitmeden durmaz... 90'ı vurursa gelmişken 93'ü de vuracak demektir... :..:[/quote]
O zaman 89950 de kalsın..:p
satış kademeleri bomboş...palanın çerez gibi çizmesi işten bile değil...
hehehehe..rali..eynseync
PAMBIH hoşgeldin sahalara...daha sık göster kendini ve yorumlarını gırlaşmış vahşi..bu arada aylar önce yaptığın 85000 tahmini için teprik ederim
spotta AKBNK sağolsun tahta 18 trilyoncukla %1,5 primli.kendileri alıp veriyor muhtemelen bu tahtada yani 6-7 trilyon parayla bu tahta ve koca İMKB + da...vay anam vay...
Geniş bir trailing stop yazdım toplantıya gidiyorum.. Geldiğimde 6 haneli sayılarda görmezsem VOB'u bırakır selpatrosa destek için foreks'e geçerim.. Ahanda selpatros şahit... :)))
açılıştaki düşüşle shortlatan hızlı sistemleri avlıyor pala..
cümleten günaydın , vay be ne olmus bırakıp gittikten sonra yav anam babam vay .. ula çiçek XXX e bak be. ..:D:D:D:D
[quote=Strategist;298117]Geniş bir trailing stop yazdım toplantıya gidiyorum.. Geldiğimde 6 haneli sayılarda görmezsem VOB'u bırakır selpatrosa destek için foreks'e geçerim.. Ahanda selpatros şahit... :)))[/quote]
Tavan 101.875....dng
[quote=Kennym;298120]cümleten günaydın , vay be ne olmus bırakıp gittikten sonra yav anam babam vay .. ula çiçek [COLOR=red]XXX[/COLOR] e bak be. ..:D:D:D:D[/quote]
click to see adult content in turkish market free::::::
euro usd .. ovli kanal kırıldı aşağıya .. hayırlı olsun ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/ab710b2b.png[/IMG]
[quote=Astatin;298114]PAMBIH hoşgeldin sahalara...daha sık göster kendini ve yorumlarını gırlaşmış vahşi..bu arada aylar önce yaptığın 85000 tahmini için teprik ederim[/quote]
yok la ne teprik edecem daha şimdiden 4000 puan yanılmışsın.dng.dng
yok yok teprik ederim.... küstah makrocular takrocular saykılcılar maykılcılar difoltcular mifoltcular heeeeepppsi inzivaya çekildi...::::::
kesim için sıra numarası alınız..
[FONT=Calibri]Bu nedenle 500 puan civarında eksi bir açılış yapan vob endeks 30 kontratlarında gün içinde yukarı zorlamaların piyasada yoğunlaşan teminat tamamlama çağrıları sebebiyle yine devam etmesi beklenebilir. [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=4]tuhaf hareketlerin sebebi bu galiba .dng[/SIZE][/FONT]
5 usd cent = 70650
Dow düşerken kesimhanenin yerlerini yıkıyor çalışanlar.. Pırıl pırıl yapıyolar.. :) akşama kesime hazırlık.. geberen vixe eksi fiçirlar kesim için kusursuz ortam sağlıyor gene..
usd ye kıl oldum abi bu gidiş hayra alamet değil :..: tepki çıkışı gibi ama geçen hafta çıkan dolar 1 tl olurmu haberleri yüzünden yukarı yapıyor şimdi ters indikatör medya .dngbu arada asti ne o küsmüyüz ya hiç takılmıyon artık:..:
5 cent.. düz rakam :)
ralli eynseync
derken..775 filat..üühüh
1345 in önemi .... kırılırsa alt band ...ellerini açmış bekliyor ... sarıkızı ... .lelele.lelele.lelele
[IMG]http://ressim.net/a/upload/33ac507e.png[/IMG]
yaf tam olarak ky oldugumu suan anlamıs bulunuyorum .. dun 1.4125 den stopladıgım dolar uzun kontratlar ıcın dıp noktası 1.4115 oldu varın sız dusunun..
1.43 oldu bıraz once.. endex %3-5 yukselmıs.. vay anam babam arkadas ne yapsak tersıne gıdıyo pıyasa nerde oldugu farketmıyo yaf.. resmen bı gostergenın ıcınde yer aldıgımı dusunuyorumm ula DI +50 +50 sınırı benmıyım anlamadımkı ben ne yapsam ordan donuyo pıyasa ::::::::::::
yurt dışındaki düşüşe bıçakları bileyerek yanıt veriyor kasap ekibi..
astatin abii süper espiri yapacağum...
KRAŞİENSYNC
mUHhahahahahahhahaha
bu artı makas ne olaki
aha kesin çarpma moduna girdi artık dün çıktık ya bugün verdiğini geri alacak anlaşıldı .dng
ahanda sarıkızı 5 lik kanalizasyon ve doğruysa tahmini sayım ..... b dibi kanalizasyonel destekli 1,342 ler olabilir ... buyrunuz ..
[IMG]http://ressim.net/a/upload/1b124c3b.png[/IMG]
[quote=Astatin;298143]derken..775 filat..üühüh[/quote]
375 relong
evet 15 likte yataya girmek üzeriyiz eğer yataya girerse işlem yok artık bugün yoksa 2 günde aldığımızı 2-3 saatte geri veririz
ikili tepemi oldu acaba yok yok ben adam olmam ühühühühühü
E 11 87050 yanmıştı oraları göstercen pala bekliyrim oralarda.
[quote=Kennym;298147]yaf tam olarak ky oldugumu suan anlamıs bulunuyorum .. dun 1.4125 den stopladıgım dolar uzun kontratlar ıcın dıp noktası 1.4115 oldu varın sız dusunun..
1.43 oldu bıraz once.. endex %3-5 yukselmıs.. vay anam babam arkadas ne yapsak tersıne gıdıyo pıyasa nerde oldugu farketmıyo yaf.. resmen bı gostergenın ıcınde yer aldıgımı dusunuyorumm ula DI +50 +50 sınırı benmıyım anlamadımkı ben ne yapsam ordan donuyo pıyasa ::::::::::::[/quote]
76 Binden beri long taşıdım dün O DI +50 yüzünden yeter dedim endeks 3300 puan çıktı :) bugün 3300 düşse ne olur dünkü fırtına kaçtı.
selamün aleyküm ağalar...:)))
[QUOTE=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/QUOTE]
Ve aleyküm selam patron nerelerdesin
[quote=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/quote]
aleyküm selam unli hocam nerelerdesiniz :) bu çıkışı onaylıyor mu göstergeleriniz diye soracaz yoksunuz :..:
dünden beri ilk defa garan tahtasında 1 milyon lot var alış kademesi 8.90 da.
[QUOTE=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/QUOTE]
aleyküm selm abi .geldinmi tatilden ... hoşgeldin .. . ühühüüh ... ::::::