şimdi...yorulmasını bekliyecegim...ecele giden ecele gider....agamın her hareketine bulaşmak gibi bi mecburiyetim yok...
paralar ve kar cepte...MAL AGAMDA...sürünsün...işi ne...sürünmek...bunu soyacagım..ha ha ha
Printable View
şimdi...yorulmasını bekliyecegim...ecele giden ecele gider....agamın her hareketine bulaşmak gibi bi mecburiyetim yok...
paralar ve kar cepte...MAL AGAMDA...sürünsün...işi ne...sürünmek...bunu soyacagım..ha ha ha
fxci nin graf...
mükemmel çalıştı...kendisini teprik ediyorum....57 175 oldu...57 100 dediydi....
kerimmmmm....fordu eski depoya çek...bu paralar haram ula...
kuzum senin keriz yanına geliyor gene ......
57 550 de....gel gel guzu emmin mama verecek....
korktu kaçtı....yaaaa....ha ha ha
bende bu güccük sarı kamyonetimi doldurdum:) nakite geçtim ALLAH razı olson lo hepinizden
yuaw bayram datili geleyor ya .... bende bi lakayıtlık var ekran basında duramayorum ... içim içime sıvmıyor ::: gezesim geleyor :::
zabah 58150 yeresinden cort alcaktım 57625 yeresinden kapamak icin emme gittim 58250 yeresine cort emri yazdım ve gelmedi :::
sonra ikinci atakta kanal direncinin bir - iki kademe yukarı ihlal edilecegini tahmin ediyodum o anda 571xx yeresi için cort maliyet yapcaktım emme yapmadım :::
Bunnarı neden yapmadım ::: içim gıdıklanıyore .... datil heyacanı var... göynüm heyecan arıoyore.... oturdugum yerede oturamıyorem :::
bugun 1300-1500 arası kar yapacakkene 150 pıvan zararnan oturdum aşaa ::: nassı ceza verem ben gendıme gayri
şimdi...günnük marjı kullandı...tepe 58 200 dip 57 200.....
artık...57 200 izlenmeli...arasında para yapmak zor.....veya 58 000 izlenmeli....
yav varya bide grafmı greyfurtmu diyonuz ondan anlasam yakında bi fort çekerim altıma:)
fxci ellerinden öpüyom
pala dikkatsizliği sevmez fxci yoksa doğrar adamı
ESAS DİP...56 700 de...bugün buna 500 puan yaklaştı....