[quote=fXci;94734]bence fazla havalanmayalım:) artık sistemin uzun sure sinyal vermemesi gerekiyor ..(Normal şartlarda)[/quote]
tsunami gelebilir sen yine de dikkat et...
Printable View
[quote=fXci;94734]bence fazla havalanmayalım:) artık sistemin uzun sure sinyal vermemesi gerekiyor ..(Normal şartlarda)[/quote]
tsunami gelebilir sen yine de dikkat et...
hepinize limonlu çay benden..seans içinde iyi geliyo
bugun yine dax dan rahat yok bize belli...:(
[QUOTE=marakes;94733]jerfin senin gözün kuvvetli şu dax a da bi bakıver:)ama yeşil bakış olsun[/QUOTE]
dax eksi açılsa bile öğleden sonra toparlanacak.. ve güzel bir kapanış yapacak.. öyle hissediyorum..:)
Vobda son günlerde para kazanmak ne zorlaştı ekmek aslanın ağzında.
dolar yine yukselmeye başladı
[QUOTE=jerfin;94731]bugün bizim günümüz olacak fxci, rüyamda gördüm...:..::..:[/QUOTE]
Ah şu rüyalar gerçek olsa.
[QUOTE=Astatin;94735]tsunami gelebilir sen yine de dikkat et...[/QUOTE]
astatin 5 dakikalık grafikte mavinin altına gelmezse tırmanış devam sanki :(
senin 15 dakikalık ne dıyor?
5dakikalık
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/345/5dakekb.png[/IMG]
bakalım bizimkiler bu son çıkış fırsatını değerlendirebilecekler mi.. seçim haftası anketlerde akp'nin oyları %40 altında gelmeye başlayınca, bu şansı da bulamayacaklar.:..:.
yabancı haftalardır yatayda mal çıkıyor.. artık son bir yukarı ile tüm kısacıları öldürüp, şelale düşüşüne geçmeleri lazım..
merkez bankası saat kaçta döviz satmaya başlayacak acaba?
verecekler...:)
[QUOTE=jerfin;94737]dax eksi açılsa bile öğleden sonra toparlanacak.. ve güzel bir kapanış yapacak.. öyle hissediyorum..:)[/QUOTE]
jerf pozisyon almaya korkuyorum ya ben dısarda kalmaya alıstım .dng
hedefim 31.000 civarlarında full kısa yapıp, seçimden sonra 20.000 de kapatmak.. çok mu şey istiyorum.. py akıllıdır, o da düşünüyordur benim düşündüklerimi..:..:.dng
efg spotta mal mı alıyor?
[QUOTE=mersiyk;94746]jerf pozisyon almaya korkuyorum ya ben dısarda kalmaya alıstım .dng[/QUOTE]
bekle o zaman.. iyi yerlerden kısa fırsatı verecekler.. +.
evet DSI, doğru yoldasın.
29.475'i EFG kaldırsın ki ben de pozisyonu 2ye katlayayım.
hadi bakam....
dax yıne gosterdi kendını sanırım:(
stop...getti dağ gibi 250 puan
kısa devam..varmı baska ?
bu nasıl iş yaww..DAX %1.1 artı açılmışken zört diye nasıl bu hale geldi..yanlış veri kurbanı mı olduk ne???
shortların rahatlaması için 28900 altı gerek..29200e kadar geri çekilme normaldir şuan.
Kısa devam .. ben yazmıyodum bir süredir ama sürekli okuyoum sizi arkadaşlar başarılar...
[QUOTE=Astatin;94755]bu nasıl iş yaww..DAX %1.1 artı açılmışken zört diye nasıl bu hale geldi..yanlış veri kurbanı mı olduk ne???[/QUOTE]
dax ve fdax - diilmi ??
ister uzun ister kısa elin sunnetsizi hepimizi .yo
dengesiz dax da nası bu kadar sert endeks degısıyo anlamıorum.hadı vadelı tamam da endeks de agrlıklı hısselrle hergun %2 asagı %3 yukarı oynuyo mu bunlar
[quote=furkan;94754]kısa devam..varmı baska ?[/quote]
29300 short
29300 üstü long altı short
bunlar mal almayı bıtırene kadar bı halt olmaz bole 50 puan 100 puan oynarız
fXci lem yardım et su üstündeyim cumadan beri.dalgalanmada olmuyor.sankim çok hafiften bir meltem havası var gibi.ama sörf tahtasını kıpraştırmaya yetmez bu.
sana verdiğim balıkadam kıyafetini geri ver.bana lazım olabilir.ayrıca kullanım bedeli olarak delta kanatlarınıda yanına ekle.gözlüklerinide ver.sen şinorkelle idare et :..:
Çok sık short long oynamamak lazım çalkalıyorlar longa devam sistemi 10 çıkardım hepsi longda short diyen olursa verecem.
elalem aya getti biz nal topluyoz töbe töbeeeeeeeee
teminat bugün 400 tl olmayacakmıydı..hala 500 tl..
[quote=abka;94767]teminat bugün 400 tl olmayacakmıydı..hala 500 tl..[/quote]
endeks 100 kontratları için abi o...
[QUOTE=abka;94767]teminat bugün 400 tl olmayacakmıydı..hala 500 tl..[/QUOTE]
imkb100 unkü 400 olucak imkb30 aynı kalıcak diye biliyorum
[quote=abka;94767]teminat bugün 400 tl olmayacakmıydı..hala 500 tl..[/quote]
imkb 100 içindi o
imkb 100 de cok ıslem yok ya ondan oraya yonlendırmek ıcn temınat ındırmslerdır
[QUOTE=marakes;94712]günaydnlar bol kazançlar..:)
dolar bankalar arası düşerek açılmış der sienbicie[/QUOTE]
Merkez bugün müdahahalelere başladı ya. Dur yabancı kardeşim 1,820den doalr mı alınır ben müdahale edip fiaytı düşüreyim daha ucuza alırsın dedi dün.
uzun süredir EFG ve DSI'yi aynı saflarda ilk iki sırada görmemiştim...
bakalım sonu nasıl olacak.
kısaları arttıramıyorum bile öyle bir tırstırdılarki
tuprs'ın baskısı var endeks üzerinde..:(