-
[quote=Strategist;326604]Balığı madem bu gadder seviyosun niye öldürüyorsun gardaşım.. Bırak yaşasınlar... Yediğin balığın belki annesi babası kardeşleri var... Onlara bunu yapmaya ne hakkın var... Bu nasıl sevgi.. üvvv.... :)))[/quote]
eüzü..bula bula benim masum gırtlak zevkimimi buldun..ühüühühüh...üüüüüü
millet sevgilisini kesip yiyordu çok sevdiği için filmi bile var..üühühühüh..biz iki balık yemişiz çok mu...üühüüh..seviyorum abi onları yemeyi...perşembeden başlarım cumartesinin balık planını yapmaya...:D seviyorum abi....denizden ne çıksa seviyorum.. :o
-
ey pala beni duyorsan 79200 yakkk
-
[quote=Astatin;326611]eüzü..bula bula benim masum gırtlak zevkimimi buldun..ühüühühüh...üüüüüü
millet sevgilisini kesip yiyordu çok sevdiği için filmi bile var..üühühühüh..biz iki balık yemişiz çok mu...üühüüh..seviyorum abi onları yemeyi...perşembeden başlarım cumartesinin balık planını yapmaya...:D seviyorum abi....denizden ne çıksa seviyorum.. :o[/quote]
Patron denizden bazen bot, bira şişesi, araba lastiği vs.. çıkıyor bunlarıda sevin mi? :..:
Şaka bi yana balık iyidir :D iyi gelir bünyeye :)
-
Astipatron sanırım 78500 desteğine gidecez bu gidişte tahvil i görüyon demi hem günlük hemde haftalık yukarı döndü gibi sanki doları zaten demiştim 1,50 üstü 3 günlük kapanış 1,65 leri getirir diye aylar önceden :p
-
[quote=Astatin;326611]eüzü..bula bula benim masum gırtlak zevkimimi buldun..ühüühühüh...üüüüüü
millet sevgilisini kesip yiyordu çok sevdiği için filmi bile var..üühühühüh..biz iki balık yemişiz çok mu...üühüüh..seviyorum abi onları yemeyi...perşembeden başlarım cumartesinin balık planını yapmaya...:D seviyorum abi....denizden ne çıksa seviyorum.. :o[/quote]
şahin abide bi filminde denizden çıkıyodu onuda sev madem :..:
-
[quote=flexy;326614]Patron denizden bazen bot, bira şişesi, araba lastiği vs.. çıkıyor bunlarıda sevin mi? :..:
Şaka bi yana balık iyidir :D iyi gelir bünyeye :)[/quote]
onları da seviyorum patron..neden dersen eğer denizden onların çıktığını görüyorsam deniz civarlarındayım demektir, yok zaten çıkartan bensem ya balık tutmaya çalışırken onları tutmuşumdur yada denizde yüzerken temizlik babında çıkarmışımdır...nesne yi olmasa bile durum u seviyorum..sonuçta..üühühüh..
-
[quote=a.kaya;326618]Astipatron sanırım 78500 desteğine gidecez bu gidişte tahvil i görüyon demi hem günlük hemde haftalık yukarı döndü gibi sanki doları zaten demiştim 1,50 üstü 3 günlük kapanış 1,65 leri getirir diye aylar önceden :p[/quote]
sana bişi olmasın:::
-
[quote=TÜRKOĞLU;326610]bu sene çok balık yiyemedik asti.palamut bir anda kayboldu zaten anlamadım nasıl iş.çinekop önceden çok bol olurdu artık çok görmüyorum.hiç yemedim zaten bu sene çinekop büyüsün lüfer olsunlar diye :o
palamut yedik ama dediğim gibi o da çabuk kayboldu piyasadan.sanırım ondan daha büyük balıklar geldi ve palamutları yedi bize bişey kalmadı :p:p:p[/quote]
yOK BE PAMBIH PALAMUT BAYA KALDI TEZGAHTA AMMA ARTIK GEÇTİ MEVSİMİ..BULSAN DA O KADAR LEZZETLİ OLMAZ ARTIK..
Şu an,
-Hamsi
-Tekir
-Barbun
-Sarıkanat
-Mercan
zamanları....Tekir bu yıl enter-hasan şekilde acaip bol ve ucuz...Hamsi her zamanki gibi prensliğinde....Arada bir de paraya gıyıp Foça Barbun u ve Mercan da yemek lazım....:o:o ama arada bir..
-
Graşkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
mercan hiç yemedim.barbunu severim ama uğraşmak lazım onunlada.hamside çok severim.mezgitten hiç hoşlanmam.
asıl enter-hasan olan bizim bu dow ve gündüzde fdow dan tamamen kopmuş olmamız.acaip bir durum gerçekten.son 4 senedir böylesi ayrışma ben hatırlamıyorum.bizim dünkü kapanışa göre yine yukarıda fdow ama bize çakmaya devam ediyorlar.çakar çakmaz çakan çakmak gibi.zınk tokai :D:D:D
[quote=Astatin;326629]yOK BE PAMBIH PALAMUT BAYA KALDI TEZGAHTA AMMA ARTIK GEÇTİ MEVSİMİ..BULSAN DA O KADAR LEZZETLİ OLMAZ ARTIK..
Şu an,
-Hamsi
-Tekir
-Barbun
-Sarıkanat
-Mercan
zamanları....Tekir bu yıl [B]enter-hasan[/B] şekilde acaip bol ve ucuz...Hamsi her zamanki gibi prensliğinde....Arada bir de paraya gıyıp Foça Barbun u ve Mercan da yemek lazım....:o:o ama arada bir..[/quote]
-
[quote=Astatin;325858]FDJR ın x30yvade cinsinden grafı haftalık..bunu 6-7 hafta öncede yapıştırdıkdıydım...şimdi belliki bu yükseliş trendine girecek...bu ne demek matematiksel olarak...IMKB, DJI ya göre düşük performans gösterecek demek...yani dj 2 çıkarsa bizimki o kadar çıkmayacak ve hatta düşebilecek demek...
[IMG]http://i53.tinypic.com/nexhs9.png[/IMG][/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;326631]asıl enter-hasan olan bizim bu dow ve gündüzde fdow dan tamamen kopmuş olmamız.acaip bir durum gerçekten.son 4 senedir böylesi ayrışma ben hatırlamıyorum. :D:D:D[/quote]
pamıııhhh pammııhhhhh daha ne gördün.....
Küskü korkunç...küskü kaçınılmazzzzzzzz
-
kulakları çınlasın QUEEN geldi aklıma asti.hatırlıyor musun ona küskü sende mi sendeyse ver küsküyü ver küsüküyü demiştim.ama anlamını bilmiyordum valla ya:o siz korkunçsunuz arkadaş :..::..::..:
[quote=Astatin;326639]pamıııhhh pammııhhhhh daha ne gördün.....
Küskü korkunç...küskü kaçınılmazzzzzzzz[/quote]