Sonlara doğru MFI önce coştu sonra göçtü ama CMF bana mısın demedi.... Hmmmm derdim şimdi ama copyright'lı bişey diyemiyom... :)
Printable View
Sonlara doğru MFI önce coştu sonra göçtü ama CMF bana mısın demedi.... Hmmmm derdim şimdi ama copyright'lı bişey diyemiyom... :)
dow un ve sp-500 un işi bitikkkkkkk:dü::dü::dü:.dng.dng.dng
[quote=EMEKDAR;254918]Ama üstat,
Armutda ağız sulandırıyor,öyle ballanmışki,ha düştü ha düşecek...
Bal armdu,velakin sapı çok güçlü,kopmuyor,artık dalıyla birlikte indirmek lazım...
Düşmüyor bir türlü,ayularda dibinde hoplayıp zıplıyor..[/quote]
[COLOR=black][B][FONT=System][SIZE=5] Bir Varmış Bir Yokmuş Eski Zamanda Hayvanlarda İnsanmış Bu Hayvanlar Yaptıkları Hatalar Sonucu Allah Tarafından Cezalandırılmış Ve Hayvan Haline Gelmiş Bunlardan Biriside Ayı İmiş Ayının Masalı İse Şöyle İmiş Eskiden Bir Oğul Varmış Bu Oğulun Gözleri Görmez Bir Annesi Varmış Ve Anne İle Oğul Birlikte Yaşarlarmış.Oğul Biraz Hayırsızmış Kendisi Ne Bulursa Yer Annesine Hiç Düşünmez Bakmazmış Bir Gün Bahçelerinde Bulunan Bir Armut Ağacına Çıkan Oğul Armut Yemeye Başlamış Ağacın Altında Annesi Oğlum Armut Düşürür De Ben De Yerim Diye Bekliyormuş Ama Nafile Sonra Oğluna Seslenmiş Oğlum Demiş Bir Kaç Armut Da Benim İçin Düşür Demiş Demiş Ama Nafile Armutları Yiyen Oğul Saplarını Yere Atıyormuş Anne Eliyle Yoklayıpta Armut Bulamayınca Oğlu İçin Allaha Ellerini Açıp Şöyle Demiş Ey Allahım Şu Oğlumu Bir Ayı Yap Ta Armut Ağacından Armut Ağacına Dolaşıp Dursun Demiş O Saatte Oğlan Bir Ayı Olmuş Bilindiği Gibi Ayılar Armudu Çok Sever Acaba Neden Dersiniz[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][FONT=Arial]
[FONT=Arial][FONT=System][SIZE=5][COLOR=black][B] Yazan:Bayram Yandım[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][B][FONT=System][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][B][FONT=System][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/FONT]
[quote=jelibon;254928]Şimdi future %1 arti %1 eksi bir artı bir eksi falan filan hergün.
Sonuç ne?
5 günlük kapanışlar.
10404.
10409.
10434.
10450.
10442.
1115.
1114.
1116.
1117.
1113.
Kapanışlar bile aynı nerdeyse.
İşte bunun bozulmasını bekliyoz.
Bu sonundada bir tarafa fena patlar.
Jelibon.[/quote]tum borsaların yönu aşagıya :dü::dü: finans sistemi komada fed fişi çekse hepsi taşlı köye yolcu.dng.dng
[QUOTE=jelibon;254422]1040 dan başlayan yükselişte bilindiği gibi doğru dürüst bir düzeltme görmedik.
Yükseliş olsada buna hep tepki yükselişi dedik.
Bana göre bunun ilk yükselişi bugün .50 de bitti. (1131)
Şimdi B için düşüyoruz.
Ardından C ile son atağı yapıp 3 düşüşe geçeceğiz.
Jelibon.
Tarih için yorum yapayım ama dikkate almayın 1 Temmuz B düşüşün dibi olacak büyük ihtimal.
Diğer ihtimalde C yükselişin tepesi olacak.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;254433]Şimdi bu sayım hangi sayım?
Minor 1, Minor 2 li sayım. Yani C düşüşlü sayım.
Bunun dışında benim kafama daha çok yatan birşey var.
Bence C düşüşde değil B B düşüşdeyiz.
1220 ile B yük. A yük. bitti.
B yük. B düşüş A düşüş 1041 ile bitti.
Bugün B yük. B düşüş B yükseliş bitti.
Ve piyasa 1040 ın altına inecek. B yük B düş. C düşüş.
Yukarıdaki ilk ihtimaldeysek 1090 kırılmamalı.
Benim kafama yatanda ise kırılacak ama dipleme çok aşağıda olmadan 1000-1020arası veya 945 de düşüş bitip B C yükseliş ile yeni tepe yapacak. (1220 yi geçecek)
C düşüş sonra başlayacak.
1107 kırılırsa 1090 a bakılmalı.
Bu senenin dibi bence gelmedi, geldiğinde alınacak mal önümüzdeki seneye çok güzel kar yazdıracak.
Bu sene dipleme yılı olacak (öyle eski dibe falan gitmeden) , 2011 olumlu geçecek, 2012-2013 olumsuz olacak.
Kişisel görüştür dikkate almayınız. Zaten çok orta vade, uzun vade bir değerlendirme bu. Öncesinde sabır testi gibi oyalama gelebilir.
21, 200 altında kaldıkça bu düşüncem kısa vadede yeni tepe yani bugünün yükseği geçilsede orta vadede değişmeyecektir.
Jelibon.[/QUOTE]
Evet beklenildiği gibi 1107 kırıldı.
Ana karar yeri 1090 olacaktır.
Oradan hangi sayımı tercih edecek bakacağız.
Jelibon.
[QUOTE=kayahan;254943]tum borsaların yönu aşagıya :dü::dü: finans sistemi komada fed fişi çekse hepsi taşlı köye yolcu.dng.dng[/QUOTE]
Bu senenin dibinden al 1.5 yıl para kazan öğren buı işleri.
O zamanda şamar yiycen tıpkı altın gibi.
Jelibon.
[quote=jelibon;254945]Bu senenin dibinden al 1.5 yıl para kazan öğren buı işleri.
O zamanda şamar yiycen tıpkı altın gibi.
Jelibon.[/quote]haa haaaaaaaaa.dng.dngbak ögren.dng.dng[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=328110&resize_x=600[/IMG]
[quote=Strategist;254937]Patro MFI coşup da CMF güdük kalınca ne oluyo demiştin... üvvvv...[/quote]
CMF nin bir tarafi şişiydi:::
[QUOTE=kayahan;254946]haa haaaaaaaaa.dng.dngbak ögren.dng.dng[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=328110&resize_x=600[/IMG][/QUOTE]
Anlat bakalım ne çıkar bundan.
Hangi zamanı hangi hareketi tutuyor bunun.
O öncüdür.
Onla Sp işlem olmaz. Aylar fark var.
Jelibon.
[quote=EKONOMİST;254801]bugün dikkatli olmak lazım...sp500 1100 test ebilir,hafta sonu g-20 toplantısından neler cıkacagı takıp edilecektir.spot piyasada hacim cok düşük bu kademelerdekı derınlıği azaltıyor buda hareketlerın daha sert olmasını beraberınde getırecektır dıkkat.....70.900 takip edilmelı burası onemlı[/quote]
evet suan sp500 1100 test ediyor.....burayı sımdılık kıracagını sanmıyorum 1090 altı satısları hızlandıracaktır...sabaha cok var sabah ola hayır ola parıte 1.235 aşagı kırdı sımdı 1.226 larda geziniyor yarın 70.900 ün test edılebilir ama sabaha çok var ....bekleyıp görecez...yatırım tavsıyesı degıldır
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=328142&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=kayahan;254940]dow un ve sp-500 un işi bitikkkkkkk:dü::dü::dü:.dng.dng.dng[/QUOTE]
Bide sana birşey diyecem.
Ben 1130 da tepe diyom.
sen 1098 de bunu yazıyon.
Niye orda önce yazmıyon.
Çünkü bi mok bilmiyon.
Ha doğru sen 1040 da crash diyodun.
90 puan arttı 90.
Jelibonç.