-
[quote=Astatin;425482]memü,
1)pkk silah brakma haberiyle bi 110,000 filan sonra bir 2) mini graş 90lar filan sonra eğer s%p not artışı filan olacaksa 3) Martta tekrar 110,000 lar filan, 4) sonra gomple graş... 5 inci dalga eskik kaldı ** :)[/quote]
abi
2010dada aynı beyle haberler çıktıydı
ne hikmetse hep tarihi yerlerde çıkıyor
bilemüyorum..
haber vs. daha takip etmemek lazım abi dün savaşa hazırız demiş misal
bugünde mecliste isim isim subaylar suriyede esirmi diye soru sormuşlar misal
gk yalanlamıştı ama isim isim ayrıntılı üwww
[URL]http://www.haberturk.com/gundem/haber/808831-bu-soru-daha-cok-konusulur[/URL]
[URL="http://www.haberturk.com/etiket/chp"]CHP[/URL] Aydın Milletvekili Baydar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından cevaplanması istemiyle Meclis Başkanlığı'na verdiği yazılı soru önergesinde, [URL="http://www.haberturk.com/etiket/suriye"]Suriye[/URL] Parlamentosu mensubu ve Abhazya [URL="http://www.haberturk.com/etiket/suriye"]Suriye[/URL] Temsilcisi Dr. Şeref Marsan tarafından yapılan bir açıklamada 2 Türk generali, 6 [URL="http://www.haberturk.com/etiket/subay"]subay[/URL] ve 4 MİT görevlisinin esir durumda olduğunun iddia edildiğini belirtti.
-
[quote=negrolino;425484]ne oluyor ben yoktum poz yok iş çok[/quote]
Gold'un yoksa, bir ekşın yok...
-
[quote=seagate;425491]abi
2010dada aynı beyle haberler çıktıydı
ne hikmetse hep tarihi yerlerde çıkıyor
bilemüyorum..
haber vs. daha takip etmemek lazım abi dün savaşa hazırız demiş misal[/quote]
sayım yanlış olabilir..zaten bir dalgası eksik:D
-
Acaba bu yorumcular falan borsanın inişine çıkışına herhangi bi neden bulamasalar ne olur?Çıktı şundan,düştü bundan diyecekleri bi olay olmasa mesela, öyle kameraya bakıp dururlar.Ah şu reklam pastası :)
-
[quote=flexy;425499]Acaba bu yorumcular falan borsanın inişine çıkışına herhangi bi neden bulamasalar ne olur?Çıktı şundan,düştü bundan diyecekleri bi olay olmasa mesela, öyle kameraya bakıp dururlar.Ah şu reklam pastası :)[/quote]
Düşüşün veya yükselişin nedenini nasıl bulduklarını, ben de çözemiyorum? Borsada işlem yapan binlerce, milyonlarca yatırımcı haber verip, şunun için sattım. bunun için aldım mı diyor? Demiyorsa nerden buluyorlar/biliyorlar??
-
[quote=flexy;425499]Acaba bu yorumcular falan borsanın inişine çıkışına herhangi bi neden bulamasalar ne olur?Çıktı şundan,düştü bundan diyecekleri bi olay olmasa mesela, öyle kameraya bakıp dururlar.Ah şu reklam pastası :)[/quote]
patrom bişii bildikleri yok..ööle geyiine konuşuolar...ha arada tv ye çıktıkları için kendini lord zannedip son trendde kısa da bekleyen,zarar edeni çok oldu biliorum...ama inan bu forum onlardan daha başarılı...ula aslında bakmayın bu forum bayaa başarılı...valla maşallah..:)
-
şuvanda şerif hüseyinin oğlu faysala gıcık olmuş durumdayım...vay şerefli,babasına çekmiş noolcak...
-
Akçakoca ? Kayagazı? Bor? Tor? Hipne-thor?
-
Gooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=seagate;425426]abeyler filatladık taze cörtleri emmaa bu niyeti bozdu :)
ne güzel bi gün üwwwwwwwwwwww
o gün bugün olsun
üwwww
kaçtım[/QUOTE]
-
Çok MARTISAL hareketler bunla, şobolobolopbopbop....lelele.lelele.lelele
-
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
[quote=Astatin;425519]Akçakoca ? Kayagazı? Bor? Tor? [COLOR=red]Hipne-thor?[/[/COLOR]quote]
:::::::::::::::
-
arkamıza yaslanalım artık.. ayıp oliyir
-
[quote=seagate;425531]arkamıza yaslanalım artık.. ayıp oliyir[/quote]
Ekranı, götürüp geri vereyim. Sayılar sığmaya başladı yine....dng
-
[quote=excali;425532]Ekranı, götürüp geri vereyim. Sayılar sığmaya başladı yine....dng[/quote]
:..::..::..::..:
-
[quote=seagate;425531]arkamıza yaslanalım artık.. ayıp oliyir[/quote]
40 defa söyleyince oliyir galiba :D
-
Şimdi eğer sağlam şelale gelirse, elde başka haber yoksa neden olarak "Taklamalan çölüne yağan kar" gösterilebilir :D
-
şöyle trend olsa gold gibi ... fazla değil 88 yeter .. çok mu
abicim * * * * *
-
[quote=seagate;425538]şöyle trend olsa gold gibi ... fazla değil 88 yeter .. çok mu[/quote]
hamdi beye sor::: ben bir miktar dah aşort kavırladım hacı....
-
vella zero işlem ben artık al sat ekranıda gapadım ...
40 gündür bekliyok...
DÜN çarpIŞmamızı meydan savaşımızıda verdik ...
tamam daaaaaaaaaaaaaa
25 günde hedefe varalım lütfen..
ZERO İŞLEM... RANGE TRADİNG. SLOW TRADİNG. TRENDDE OTURMA. ADINI NE KORSAK..
-
[quote=Astatin;425540]hamdi beye sor::: ben bir miktar dah aşort kavırladım hacı....[/quote]
Asti, full paket + extraların olduğu bir XJ siparişi konuşuluyor.Yanında muhtemelen koruması olan iri kıllı bi ayıyla siparişi vermiş iş adamı.Konu hakkında bi yorumun var mı? :p
-
hacılar..full flatlemek üzreyim..şağı güç artıyor... bizi yemiosa...yio d olabuluu..ula dün aaşamdan beri yükselişi desteklemıo sıstem ..du bakalı..
-
pozun 1/3 ü flat..2/3 ü hala lonk..ama her an o da flatlenebılır..100.200 üstünde gene yerine koyarım uzunları..
-
[quote=flexy;425543]Asti, full paket + extraların olduğu bir XJ siparişi konuşuluyor.Yanında muhtemelen koruması olan iri kıllı [B]bi ayıyla[/B] siparişi vermiş iş adamı.Konu hakkında bi yorumun var mı? :p[/quote]
bunlardan biri olablirim ama işadamı olan değilim:::
-
[quote=ATHLON;425548]pozun 1/3 ü flat..2/3 ü hala lonk..ama her an o da flatlenebılır..100.200 üstünde gene yerine koyarım uzunları..[/quote]
ben de şortları kavırladım hacı..aşık değilim olabilirim longabi,lirim longabilirim :)
-
[quote=Astatin;425553]ben de şortları kavırladım hacı..aşık değilim olabilirim longabi,lirim longabilirim :)[/quote]
hacı bu adam mazlum ve müzmin ayuların korkusunu kullanır mı deyu düşünüyorum...
walla şelale neyin getirtebilir histemsel olarak...çünkü vereceği her minör destekte ya az kar etmiş kısalar kapanacak,ya da flat olanlar uzayacak,ya da dha önce trendde aç kalmış sonnadan olma bovalar zarara aldırmadan aşavıdan maliyet yapacak "nasıl olsa up-trend elbet kazandırır" diye...bu psikolojiyi kullanmaya kalkarsa güzel para kazanır..hmmmm
-
fındık yeyorum kartlara bakıyorum
-
bundan dolayı ,100.300 e ve üstüne kadar poz arttırmııcam..vazgectım yerıne koymaktan..hatta oranın üstünde kalamazsa reverse atcm yakın stoplu..ciddiyimm
-
100.300 üstünde kalırsa bu paronayam çöp kutusuna,diğer binlerce çöp olmuş paronayalarımın yanın gider...
-
seans açıldı tak 1 kademe
tekrar 1 daha
olmadı yine
ve yine
adam ne show yaptı akkızda..
910 a kadar tek tek çizdi şimdi 894
pehhh
pala yokmuş
pehhh
-
flekxi buba,
Mars'taki Uzaylılar'ın satış üzerinde etkili oldukları konuşuluyormuş kulislerde. Yalnız hangi kulisler, onu ben de bilmiyorum.....dng
-
[quote=excali;425564]flekxi buba,
Mars'taki Uzaylılar'ın satış üzerinde etkili oldukları konuşuluyormuş kulislerde. Yalnız hangi kulisler, onu ben de bilmiyorum.....dng[/quote]
.dng.dng galaktik kulistir o
-
-
oyunu tahtada görmek o kadar güzel ki...az bi vuruşla kapanan lonklar(minör hareket)..sonra az bi alışla kapanan şortlar..azalan acıkdg ile(aslında bu da minör)..
-
[U][COLOR=#0084b4][B]Selim Atalay[/B]'dan[/COLOR][/U]
Altın Sarışınım ne diyor ? -Bu adi Fed beni terk edecek. Bakışlarından anlıyorum. Aklı başka yerde Ablacığım-
[URL]https://twitter.com/SelimAtalayNY/status/287193103142617088[/URL]
:::.brv
-
dolar longları okutmuştum :D:D
işsizlik verisi gelince göçmüş hahah
pehhhh şık oldu
USD/TRY 1.7848
-
randı bizi memü...diyeyim anında versin 500 puan diyorum ama du bakayım demiyeyim...
-
[quote=Astatin;425519]Akçakoca ? Kayagazı? Bor? Tor? Hipne-thor?[/quote]
beta test 2...bi daha deneyeym şunu..bakalım totemmi ters totemmi:::
-
100050 reverse hacılar....