benim gibi terso gaza gelip trend avcılığı yaparsa olacağı bu!
yemişim tirendide ziztemide arkidişşşşş
akıl akıl gel ...ime takıl!
Printable View
benim gibi terso gaza gelip trend avcılığı yaparsa olacağı bu!
yemişim tirendide ziztemide arkidişşşşş
akıl akıl gel ...ime takıl!
daytrade ile ayda 5.000 puan yapan ,heray %100 kazanmıştır.(bileşik kar)
asıl büyük düşüşe 5-6 gün var gibime geliyor.7-8000 puanlık 10 bin çok olmuş :p
Ne vole vurdum ya 80350 kısa 80250 kapama 100 puan bunun 75 komisyona gider kalır bana gül gibi 25 puan buda ps elektiriği interneti kaldı bana ----
helal olsun ya. harcadığım zamana yazık.Ömür tüketiyoruz.
[quote=oguzhan;289628]Ne vole vurdum ya 80350 kısa 80250 kapama 100 puan bunun 75 komisyona gider kalır bana gül gibi 25 puan buda ps elektiriği interneti kaldı bana ----
helal olsun ya. harcadığım zamana yazık.Ömür tüketiyoruz.[/quote]
abi çok fazla komisyonmuş gediğe,sankoya falan geç bence
200 puanlık sert hareket beklentisi
pörfekt abi bak ne kadar sabırlıyım abi 3 saattir longları tutuyom ama zarardayım:)
[quote=oguzhan;289628]Ne vole vurdum ya 80350 kısa 80250 kapama 100 puan bunun 75 komisyona gider kalır bana gül gibi 25 puan buda ps elektiriği interneti kaldı bana ----
helal olsun ya. harcadığım zamana yazık.Ömür tüketiyoruz.[/quote]
valla komisyon geyiği yapmak istemem ama gerçekten inanılmaz yüksek bir komisyon oranın var...yazık günah.
aynı hizmeti çok daha alabileceğin bir sürü kurum var. tekrar düşün derim.
[QUOTE=kitaro;289629]abi çok fazla komisyonmuş gediğe,sankoya falan geç bence[/QUOTE]
0000,5 ödüyorum bi ara gediğe sordum onlarda ilk başda 0000,5 olur sonra biraz
asa ineriz dediler. vobda 80000 olunca mecburen aldığımız anda 3 kademe zarardayız.
Uzun yıllardır bu aracı kurumdayım 20 yıldan fazla oldu değiştirmek istemiyorum ama bu gidişle heralde oda olacak.
[quote=oguzhan;289635]0000,5 ödüyorum bi ara gediğe sordum onlarda ilk başda 0000,5 olur sonra biraz
asa ineriz dediler. vobda 80000 olunca mecburen aldığımız anda 3 kademe zarardayız.
Uzun yıllardır bu aracı kurumdayım 20 yıldan fazla oldu değiştirmek istemiyorum ama bu gidişle heralde oda olacak.[/quote]
abi ben orandan anlamam . yani ben 1 kontrat alım-satıma 80 kuruş veriyom hem sankoda hemde gedikte bunda anlaştık. oran anlaşmadık endeks 40.000 deykende 80 kuruş verdim 80000 oldu yine 80 kuruş veriyorum.şuan onbinde bir oluyor heralde.
yazıktır günahtır bu çağda aracı kurumların ekstra katma değeri yokki herşey dijital abi.
hani güven aranıyorsa zaten gedikte sankoda holding
long devam..buu arada TAHVIL faizi ile IMKB arasında her durumda birebir ters korelasyon olmayacağını hatırlatırım.. şu an faizleri yükselten şey enflasyondaki yükseliş beklentisi..ve fekat mala talep kaynaklı enflasyon nedeniyle yükselen faiz borsa için kötü bir şey değildir.. sadece parasal nedenlerle (türev ürünlerdeki çözülmedeki gibi) veya artan risk algılamsı nedeniyle sermaye kaçışı nedeniyle yükselen faiz tehlikelidir..sorun şu: şu an tahvil faizini yükselten motiveyşın hangisi?
vob 80.000 lerde...
kontrat ortalaması 2 tl den bile fazladır..
tamam kontrak başı 4-5 tl ise ancak günlük sisteme uygundur..