Yükselişin devamı üçün 719xx üstü kapanış gerenkhli...
719xx üstü kapatamazsa vob....... teknik olarakh zayıflar gayri... demedi demeyin.. hedefide 705xx yeresi olur gayri
Printable View
Yükselişin devamı üçün 719xx üstü kapanış gerenkhli...
719xx üstü kapatamazsa vob....... teknik olarakh zayıflar gayri... demedi demeyin.. hedefide 705xx yeresi olur gayri
[quote=stonhand;253180]en güzel para ticarette vardır, baktınız para kazanamıyorsanız en temizi bırakmak bende 7-8 ay önce bıraktım. Cuma %6 düşen pazartesi %7 çıkan bir borsada hemde 1e 10 kaldıraçla para kazanmak gerçekten büyük bir başarıdır.
Birde neden aramayın büyükler için yeterki ky terste olsun yeter durup dururken şelaleler,zirveler burada para kazanacaksanız çok ama çok sağlam teknik analiz yada piyasa bilginiz ve çok sağlam haber alacağınız bir adamınız yoksa uzak durmak en iyisi.
Bu uptrend u100 30.000 lerde başlarken vob a girdim ve 1 haftada %100 den fazla para kazandım ancak sonrasında yatayda öyle bir çarpıldım ki yurt dışı %3 eksi yaparken bizim piyasa uçtu yurt dışı çıkarken bizimki düştü tamam artık yurt dışına bakmıyorum dedim bu sefer piyasa yurt dışına kolere oldu sonunda bir gün baktım o 1 haftada aldığımı 6 ayda gıdım gıdım fazlasıyla geri vermişim ve o gün anladım bu iş bana göre değil dedim ve bıraktım.
Inşallah ticarette daha başarılı olursunuz ve kararınızın arkasında durursunuz hayırlı kazançlar[/quote]
:):):):)
Cırcır seni teprik ederim.Strong LOng için..
FXci arayı soğutma ayboluyo, daha sık görelim seni.
Ayrıca oy verelim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5543[/URL]
[QUOTE=fXci;253375]Yükselişin devamı üçün 719xx üstü kapanış gerenkhli...
719xx üstü kapatamazsa vob....... teknik olarakh zayıflar gayri... demedi demeyin.. hedefide 705xx yeresi olur gayri[/QUOTE]
Patron nerdesin ya özlettin kendini arada bi ses ver
[quote=stonhand;253180]En güzel para ticarette vardır, baktınız para kazanamıyorsanız en temizi bırakmak bende 7-8 ay önce bıraktım. Cuma %6 düşen pazartesi %7 çıkan bir borsada hemde 1e 10 kaldıraçla para kazanmak gerçekten büyük bir başarıdır.
Birde neden aramayın büyükler için yeterki KY terste olsun yeter durup dururken şelaleler,zirveler burada para kazanacaksanız çok ama çok sağlam teknik analiz yada piyasa bilginiz ve çok sağlam haber alacağınız bir adamınız yoksa uzak durmak en iyisi.
Bu uptrend U100 30.000 lerde başlarken VOB a girdim ve 1 haftada %100 den fazla para kazandım ancak sonrasında yatayda öyle bir çarpıldım ki yurt dışı %3 eksi yaparken bizim piyasa uçtu yurt dışı çıkarken bizimki düştü tamam artık yurt dışına bakmıyorum dedim bu sefer piyasa yurt dışına kolere oldu sonunda bir gün baktım o 1 haftada aldığımı 6 ayda gıdım gıdım fazlasıyla geri vermişim ve o gün anladım [B]bu iş bana göre değil dedim ve bıraktım.[/B]
İnşallah ticarette daha başarılı olursunuz ve kararınızın arkasında durursunuz hayırlı kazançlar[/quote]
stonhandım üzüldüm,
Hayalindeki yazlığa kavuşmadanmı bırakıyorsun...üüü
[quote=GATE;252887]Merhabalar;
57.080 gorerek daha once vermıs oldugum 57100 hedefıme ulasmıs olduk.
Bu sevıyelerınden 69800 ITIBARI ıle acmıs oldugum UZUN pozısyonlarımı KAPATTIM. (71800 cıvarı).
Bu dakıkadan sonra 55.200 sevıyesını ızleyecegım. Bu sevıyelere yaklasınca 54.700 STOP lu UZUN pozısyon acabılırım.
58.800 sevıyesı gecılebılırse 61,000-62,000 sevıyelerı gundeme gelebılır.
Sahsen Yukarı gıdişlerde ıse 58.200-400 aralıgının gecılmesını beklemıyorum. Bu sevıyelere yaklasırsak ılk donus sınyalınde KISA pozısyon acagım. Zıra beklentıyle ıslem yapmadıgımı defalarca belırtmıstım.
Herkese bol kazanclar dılerım.[/quote]
Merhabalar;
Soyledıgım gıbı 58,000 sevıyelerının gecılmesını beklemıyordum. 57.700 sevıyesıne ulasmıs olduk.
Bu sevıyeye gıdılmesı ıle KISA pozısyon bekleyecegımı belırtmıstım.
Dun gormus oldugumuz 57.080 sevıyesının ASAGI yonlu gecılmesı ıle 72.100 sevıyelerınden KISA POZISYON ACTIM.
Hedefım 55.200-600 aralıgının gorulmesıdır.
STOP LOSS um 58.200-400 aralıgının yukarı gecılmesıdır.
Herkese bol kazanclar dıleırm.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, herşey gönlümüzce olsun..!
Cümleten iyi aksamlar
Hayırlı Kandiller
Geceye azcık kısa(yarısı buraya kadar düşmez dediğim yerden kapandı)
-para polıtıkası kurulu toplantısı
-merkez bankası para polıtıkası kurulu faızlerı degıstırmedı
-kurul kararından: ``enflasyon, nısan enflasyon raporu;nda
ongorulenden daha olumlu bır gorunum arz edıyor``
-``polıtıka faız oranlarının bır sure daha mevcut duzeylerde
tutulması ve uzun sure dusuk duzeylerde seyretmesı gerekebılecek``
ankara (a.a) - 17.06.2010 - merkez bankası para polıtıkası kurulu, kısa
vadelı faız oranlarını degıstırmedı. Buna gore, gecelık faız oranları,
borclanmada yuzde 6,50, borc vermede ıse yuzde 9 olarak uygulanacak.
Kurul, temel (cekırdek) enflasyon gostergelerının yıl sonu hedefının
altında ve orta vadelı hedeflerle uyumlu seyretmeye devam edecegını belırttı.
Merkez bankası tarafından acıklanan merkez bankası para polıtıkası kurulu
kararında, ayrıca, ıslenmemıs gıda fıyatlarındakı dususun ve emtıa fıyatlarındakı
gevsemenın etkısıyle enflasyonun nısan enflasyon raporu;nda ongorulenden daha
olumlu bır gorunum arz ettıgıne ve bu durumun enflasyon beklentılerını de olumlu
yonde etkıledıgıne dıkkat cekıldı
acıklamada soyle denıldı:
``son donemde acıklanan verıler ıktısadı faalıyettekı toparlanmanın devam
ettıgını gostermektedır. ıc talep gorelı olarak ıstıkrarlı bır artıs sergılerken
dıs talebe ılıskın belırsızlıkler gıderek artmaktadır. Bu cercevede, ımalat
sanayınde kapasıte kullanımının krız oncesı sevıyelere ulasmasının zaman alacagı
tahmın edılmektedır. ıstıhdam kosullarındakı ıyılesme devam etmekle beraber
ıssızlık oranları halen yuksek sevıyelerde bulunmaktadır.
Kurul, temel (cekırdek) enflasyon gostergelerının yıl sonu hedefının
altında ve orta vadelı hedeflerle uyumlu seyretmeye devam edecegını belırtmıstır.
Ayrıca, ıslenmemıs gıda fıyatlarındakı dususun ve emtıa fıyatlarındakı gevsemenın
etkısıyle enflasyonun nısan enflasyon raporu;nda ongorulenden daha olumlu bır
gorunum arz ettıgıne ve bu durumun enflasyon beklentılerını de olumlu yonde
etkıledıgıne dıkkat cekılmıstır.
Bu gelısmeler dogrultusunda kurul, polıtıka faız oranlarının bır sure
daha mevcut duzeylerde tutulması ve uzun sure dusuk duzeylerde seyretmesı
gerekebılecegını teyıt etmıstır.``
acıklamada, enflasyon gorunumune ılıskın acıklanacak her turlu yenı
verının ve haberın, kurul;un gelecege yonelık durusunu degıstırmesıne neden
olabılecegı vurgulandı.
Kurul, polıtıka faızı olan bır hafta vadelı repo ıhale faız oranı ıle
merkez bankası bunyesındekı bankalararası para pıyasası ve ıstanbul menkul
kıymetler borsası repo–ters repo pazarı;nda uygulanmakta olan gecelık faız
oranlarının sabıt tutulmasına karar verdı.
Polıtıka faızı olan bır hafta vadelı repo ıhale faız oranı yuzde 7,
merkez bankası borclanma faız oranı yuzde 6,50, borc verme faız oranı yuzde 9,
gec lıkıdıte penceresı uygulaması cercevesınde, bankalararası para pıyasası;nda
saat 16.00–17.00 arası gecelık vadede uygulanan merkez bankası borclanma
faız oranı yuzde 2,50, borc verme faız oranı yuzde 12, acık pıyasa ıslemlerı
cercevesınde pıyasa yapıcısı bankalara repo ıslemlerı yoluyla gecelık ve bır
haftalık vadelerde tanınan borclanma ımkanı faız oranı yuzde 8 uygulanacak
para polıtıkası kurulu toplantı ozetı sekız ıs gunu ıcınde
yayımlanacak.
Toplantıya, merkez bankası baskanı durmus yılmaz`ın baskanlıgında, erdem
bascı, burhan goklemez, turalay kenc, m. ıbrahım turhan abdullah yavas, mehmet
yorukoglu katıldı.
(gza-yıl)
19:20 17/06/10
--aa--|
arkadaslar bı dostumun bı sorusu var , getırı egrılerınızı metastockta nasıl ındıkator bolumunde gosterıyorsunuz ?
forumun genelını aramadım lakın once bı sorayım belkı ben arayana kadar bırı cevap verır.. tskler.. hayırlı kandıller..
[quote=Kennym;253417]arkadaslar bı dostumun bı sorusu var , getırı egrılerınızı metastockta nasıl ındıkator bolumunde gosterıyorsunuz ?
forumun genelını aramadım lakın once bı sorayım belkı ben arayana kadar bırı cevap verır.. tskler.. hayırlı kandıller..[/quote]
Foruma yazıldığında not almıştım, aynen yapıştırıyorum ;
1)
entry:=C>mov(c,100,s);
sentry:=C<mov(c,100,s);
init:=Cum(IsDefined(entry+sentry))=1;
flag:=ValueWhen(1,entry-sentry<>0 OR init,entry);
entry:=flag*(Alert(flag=0,2) OR entry*Cum(entry)=1);
sentry:=(flag=0)*(Alert(flag,2) OR sentry*Cum(sentry)=1);
EntryVal:=ValueWhen(1,entry,C*(1));
Profit:=C*(1)/EntryVal-1;
ProfitPer:=(flag*Profit+Cum(sentry*Profit))*100;
sflag:=ValueWhen(1,sentry-entry<>0 OR init,sentry);
sEntryVal:=ValueWhen(1,sentry,C*(1));
sProfit:=C*(1)/sEntryVal-1;
sProfitPer:=(sflag*sProfit+Cum(entry*sProfit))*100 ;
k1:=(If(1,ProfitPer,entry-sentry)-If(1,sProfitPer,sentry-entry));
k1
burada "entry" long şartımız..."sentry" short şartımız....buralara sistemlerinizin long ve short şartlarını yazın....k1 ,bu sistemin getiri eğrisidir...
bu şekilde varolan bütün sistemlerinizin equity'lerini indicator haline getirebilir,bunları system tester da test edebilirsiniz...
mesela entry=1 and k1>mov(k1,opt1,s) derseniz,alım şartınız olduğunda equity hangi ortalamanın üzerindeyse,sistem daha iyi çalışıyor test edebilirsiniz,bunun gibi 10'ca değişik şekilde öneri sunabilirim...
2)bütün sistemlerinizin equity'lerini ind.haline getirir,belirli hareketli ortalamalarının üzerindeyse,ana sisteme STC55 'e girmelerini saylayabilirsiniz...
3)trend sistemlerini kendi içlerinde ayırıp,bir grup oluşturabilirsiniz...aynı şekilde yatay piyasada çalıştığını düşündüğünüz sistemleri de başka bir grup yapabilirsiniz...trend sistemlerinin toplam equitylerini bir indicator,yatay piyasa sistemlerinin toplamının equitysini ayrı bir indicator haline getirebilir,bu iki indicatorun son 10,50,100,500 verideki mse'lerini hesaplayıp,piyasayla en uyumlu grubu,çok erken bir şekilde otomatik olarak görebilirsiniz...
Arkadaşlar neler oluyor Tom a,bilen varsa bir yorum yapsın lütfen...
Hızla geldi çanağı doldurdu,aynı hızla indi aşağı...
Ateş almayamı geldin Tom...
Jelibon kardeş nerdesin....