-
[quote=ERK;449475][COLOR=red]Çağdaşlığın gereği sağlık sınırlarında kuşkucu olmaktır...[/COLOR]
Akp Gezi Parkı direnişinin bastırılmasında bazı çevrelerin katkısını alamadığı için onları piyasalarla hizaya sokmak mı istiyor ?
Tüm sermaye çevrelerine ve ky ye gezi parkı olaylarına destek verdiğiniz sürece ümüğünüzü sıkarım demiş olmasın.
Direnişi bırakırsanız piyasalara nefes aldırırm yoksa batıracam hepinizi.. der gibi...
Bu duruma ky seyirci olmak zoruZanda... ama topluma yönlendirebilecek sermaye grupları artık akp nin istediği gibi olayların durulmasına yardımcı olmak ya da olmamak arasında tercihe zorlanmaktadır.....
% 10 la ilk vuruş yapıldı. Cesaretiniz varsa-- ya da parasal gücünüz bizden büyükse devam edinde görelim hamlasini akp yapmıştır...... yetmedi % 50 yi de üstünüze salarız sözünüde eklemeiştir... [COLOR=red]Tüm bunları işbirlikçi yabancı sermayeyi de arkasına alarak yapmaktadır akp[/COLOR].. Olan ky ye olmaktadır..[/quote]
[quote=polo;449478][COLOR=blue]Ben piyasa bilginizin olduğunu sanıyordum ama çok acemice bir yorum olmuş Sn Erk. PY isteyecek ve bu olaylar bitmeyecek öyle mi?[/COLOR] Teknik düşecek dedi, olaylar patladı. Teknik işaret verir, olaylar-gelişmeler peşinden gelir. Bunu öğrenmiş olmanız lazımdı. [COLOR=blue]Lütfen piyasa yorumu yapın ideolojik yorumlar değil.[/quote][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Çağdaşlığın gereği sağlık sınırlarında kuşkucu olmaktır...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Tüm bunları işbirlikçi YERLİ yabancı sermayeyi de arkasına alarak yapmaktadır akp.[/COLOR][COLOR=black]( PY DEDİĞİN BU CÜMLEDE GEÇMİYOR MU- PY İSTEDİ AŞAĞI SALINDI PY İSTEYECEK YUKARI OLACAK..PY AKP NİN KENDİSİ. YANİ AYNI ŞEYİ YAZDIK BURADA. SANKİ BEN BAŞKA YAZMIŞIM GİBİ LANSE ETMİŞŞSİN...)[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=black]KUŞKULANMAMIZDA TAHAMMÜL EDİLEMEZ OLMUŞ.. KUŞKU DUYMAYANLARIN BU PİYASALARDA İŞİ ZOR.....[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]YAZILARDA BAŞKALARINI HAFİFE ALARAK YAZI YAZMAK ÇOK ŞEYİN GÖSTERGESİDİR... KENDİSİNE DEĞER VEREN HİÇ KİMSE BAŞKALARINI KÜÇÜMSEMEZ... ([/COLOR][COLOR=#0000ff]Ben piyasa bilginizin olduğunu sanıyordum ama çok acemice bir yorum olmuş Sn Erk. PY isteyecek ve bu olaylar bitmeyecek ).[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]İDEOLAJİSİ UĞRUNA PİYASALARDA SERMAYE GÜCÜYLE MANİPULASYON YAPILDIĞINDAN KUŞKULANMI OLABİLİRİM... KUŞKULARIMI PAYLAŞTIM.. ZİRA PİYASALARDAKİ ÇIKIŞ DÜŞÜŞLER ÜZERİNDE EN BÜYÜK ETKİYİ SİYASİ DURUM BELİRLER. BU PİYASALAR SİYASİ İDEOLOJİ UĞRUNA KİMLER NE YAPIYOR HAKKINDA DOĞRU YORUM VE DEĞERLENDİRMELERİ YAPABİMEYİ GEREKLİ KILAR... TEMEL ANALİZ TEKNİK ANALİZDEN DAHA SAĞLIKLIDIR BENİM GÖRÜŞÜM BU... BEĞENMEYEBİLİRSİNİZ AMA SİZ BENİ KÜÇÜMSEDİNİZ YA UMARIM SİZ ÇOK BÜYÜMÜŞSÜNÜZDÜR... [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
-
Ben sizi küçümsemedim Sn Erk, öyle bir niyetim yoktu, olamaz da. Eğer o minvale gelecek bir kelimeden dolayı alındıysanız özür dilerim. Ben burada siyasi anlamı olan değil teknik yorumların yapılması, piyasanın yorumlanması gerektiğini ifade ettim.
-
senden korkan senin gibi olsun PY
98275 den %40 a düşer longlar
ABV
dün dediğim gibi 3. dalga saymasi çok zordur ama 3. dalgayi fibosal mibosal ne varsa 95325 de bitirdim
bir süre KISA dan uzak kalmam lazım
-
buralardan biraz satış yiyebilir. Aslında hem long hem shorttan uzak durmak lazım biraz altay dostum. Ya da vur kaç yapacaksın.
-
dün 80000 rakamından bahsetmiştim kapaniş olurmu diye
yarım saat gecikmeli yakti PY 80000 i
10 binlik rakamlari sever eleman
98400 den de %20 ye düşelim
3 yada c idi biten itki ise 4 ü abc yaparken nemalanırım inşaallah tekrardan
-
[quote=polo;449498]buralardan biraz satış yiyebilir. Aslında hem long hem shorttan uzak durmak lazım biraz altay dostum. Ya da vur kaç yapacaksın.[/quote]
Ağbi 1 mn sotkastik slow karşina alan binlerce puanı götürür 80 den aşaği iniş 20 den yukari çikişlarda
ben ekranda değilim kara düzen gidiyorum o yüzden
ahanda 675 den de flat
dün yapmam gerekeni yaptim
kari cebe attim
izlemece şimdi
çatlarım arkadaş
99025 1/5 short
99100 de bir 5 = 3 varda
-
vaysss ınız 10:30 da ARINÇ'ı kabul edecek sn cumhurbaşkanı
12:00 dada sn ARINÇ açiklama yapacak
böyle piyasalar için beklenti yetiyor işte
99950 ve 100950 dede 1/5 lik İKG leri yazip ekrana bakmiyim en iyisi
-
[quote=polo;449498]buralardan biraz satış yiyebilir. Aslında hem long hem shorttan uzak durmak lazım biraz altay dostum. Ya da vur kaç yapacaksın.[/quote]
Ağbi ben bu işten en iyi parayi ağustos 2011 de kazandi idim
gün içinde 15 bin puan dalgalanmalar oluyor idi
nereye yazsam pasif geliyor
nereye yazzsam gidiyor idi
1000 erlik 1/5 ler ile işlem geçmiştim
yön diye bişiy yoktu
haberler ile dalgalanıyor idi
-
Arkadaşlar bu arada buluşma planımız yeterli katılım olmaması sebebiyle iptal edilmiştir. bilgilerinize..
-
Ancak Ankara'ya hanginiz gelirseniz ağırlamaktan gurur duyarım. Bana mesaj atmanız yeterli.
-
[FONT=Calibri][SIZE=3][quote=ordi;435504][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][B]Bazı kişiler vardır ki gittikleri mekanı adam ederler[/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Ve bunun nedeni aslında onun adam gibi adam olmasıdır[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Burada öyle gereksiz kişiler geldi geçti kİ... [/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Hatta göz göre göre yanlış yön verenlere bile şaşılacak derecede sahip çıkıldı.[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Ama Adam gibi Adama 24 st geçmesine rağmen bir mesaj bile yazmayanlar [/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Kendi hatalarımızı görmezden gelip öç alırcasına mı? hareket ediyoruz?[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Bu ülkede[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]varı yok edenler mi?[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]yoku var edenler mi?[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Adam yerine konuluyor...[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]YAZIK ki ne YAZIK[/SIZE][/FONT][/B]
[U][B][SIZE=4]Ordi arkadaşımızdan bir alıntı.[/SIZE][/B][/U]
-
Altında 1,408 kritik hale geldi, üstüne atamazsa satış yiyecek
-
[SIZE=3][FONT=Calibri]quote=ordi;435504]
[B]Bazı kişiler vardır ki gittikleri mekanı adam ederler[/B][/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Ve bunun nedeni aslında onun adam gibi adam olmasıdır[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Burada öyle gereksiz kişiler geldi geçti kİ... [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Hatta göz göre göre yanlış yön verenlere bile şaşılacak derecede sahip çıkıldı.[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Ama Adam gibi Adama 24 st geçmesine rağmen bir mesaj bile yazmayanlar [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Kendi hatalarımızı görmezden gelip öç alırcasına mı? hareket ediyoruz?[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Bu ülkede[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]varı yok edenler mi?[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]yoku var edenler mi?[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Adam yerine konuluyor...[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]YAZIK ki ne YAZIK[/SIZE][/FONT][/B]
[U][B][SIZE=4]Ordi arkadaşımızdan bir alıntı.[/SIZE][/B][/U]
-
evet piyasa 116 larda zaten zirvesini yapmış satış yemeye başlamıştı.haberler sadece bahanedir.piyasayı haberler düşürmez çıkarmaz zaten o haber öncesi yön bellidir ama herkes haberle indik çıktık sanıyor.yok öyle bişey. RTE mi piyasayı yapıyomuş buna ancak mıçımla gülerim.
[quote=polo;449478]Ben piyasa bilginizin olduğunu sanıyordum ama çok acemice bir yorum olmuş Sn Erk. PY isteyecek ve bu olaylar bitmeyecek öyle mi? Teknik düşecek dedi, olaylar patladı. Teknik işaret verir, olaylar-gelişmeler peşinden gelir. Bunu öğrenmiş olmanız lazımdı. Lütfen piyasa yorumu yapın ideolojik yorumlar değil.[/quote]
-
Sonuna kadar haklısınız Sn Türkoğlu
-
[quote=ERK;449475][SIZE=6][COLOR=red]Çağdaşlığın gereği sağlık sınırlarında kuşkucu olmaktır...[/COLOR][/SIZE]
Akp Gezi Parkı direnişinin bastırılmasında bazı çevrelerin katkısını alamadığı için onları piyasalarla hizaya sokmak mı istiyor ?
Tüm sermaye çevrelerine ve ky ye gezi parkı olaylarına destek verdiğiniz sürece ümüğünüzü sıkarım demiş olmasın.
Direnişi bırakırsanız piyasalara nefes aldırırm yoksa batıracam hepinizi.. der gibi...
Bu duruma ky seyirci olmak zoruZanda... ama topluma yönlendirebilecek sermaye grupları artık akp nin istediği gibi olayların durulmasına yardımcı olmak ya da olmamak arasında tercihe zorlanmaktadır.....
% 10 la ilk vuruş yapıldı. Cesaretiniz varsa-- ya da parasal gücünüz bizden büyükse devam edinde görelim hamlasini akp yapmıştır...... yetmedi % 50 yi de üstünüze salarız sözünüde eklemeiştir... Tüm bunları işbirlikçi yabancı sermayeyi de arkasına alarak yapmaktadır akp.... Olan ky ye olmaktadır..[/quote]
KUŞKULAR BAŞLIĞIYLA YAZDIĞIM YAZIDAN(ki kuşku kesinliği ve doğruluğu belli olmayandır.) SANIRIM % 50 LİK EVDE RTE NİN HAZIR BEKLETTİKLERİ RAHATSIZ OLMUŞ....
KUŞKUMU CİDDİYETLE CEVAPLADINIZ YA PES...
POZİTİF BİLİM KUŞKUYLA İLERLER.... DOGMALARA DEĞİL KUŞKUYA DEĞER VERMEMİZ GEREKİR... GELİŞMEK BÖYLE MÜMKÜNDÜR... KUŞKU(SAĞLIK SINIRLARI İÇİNDE) VE HAYALLERLE DALGA GEÇERSENİZ.(ki kuşku ve hayaller ispatlanana kadar geçerlliliği yoktur) DÜNYANIN SÖMÜRGESİ OLMAMIZIN NEDENİNİ DE GÖRMÜŞ OLURUZ....
Bizim Toplum kuşku hayalleri alaya alır yasaklar. Okullarda çocukların yaratıcılığı gelişmez... Tr düşmanları da bunu ister... (bilgi üretip sana satmak için bu çark böyle dönmeli... Umarım kuşku ve hayallerimize saygı duymaya birgün bu toplum başlar....
kuşku ve hayal kurmanız dileklerimle.
-
Apsd fiyat artmasına rağmen eksi yönde yukarı ilerliyor
-
Altında 1,389 altında kalış düşüşü hızlandırır
-
[quote=polo;449522]Altında 1,408 kritik hale geldi, üstüne atamazsa satış yiyecek[/quote]
Önce 1,400 sonra 1,404 üstüne atması lazım baskıdan kurtulabilmesi için
-
Sizinle münakaşa etmeyeceğim. Herkes kendi işini yapsın, topiğin huzuru kaçmasın
-
Dün dediğim 99,200-101,200 aralığı önemli
-
[quote=polo;449536]Dün dediğim 99,200-101,200 aralığı önemli[/quote]
99,200 de zorlanıyor
-
MC saati ve bu işin en kötü tarafı
dün 10 bin puanı yiyen hasap bugün ya tamamladı yada kapanıyor şu anda
hökümetde özür dilemiş
artık bi yokarı yapara heralde.
99350 üzerinde 101500-102 bin var hedefde, orayıda geçse 106 var bakalım
-
Saat 14.20. aşağı basabilirler burayı geçemezse
-
Takke düştü , kel göründü !
Sonunda pala'nın adamı olduğum ortaya çıkmış :)
arkadaşlar , dostlar bu topiği açtığımdan beri kimseye bulaşmadım ,
kimseye bir saygısızlığım olmadı , kimseye hakaret etmedik , kimseye küfür
etmedik ve kimseyle ne dalga geçtik ne de alay ettik . Bunları tamamen
kendi adıma söylüyorum .
Yok eğer " evet erkadaş sen bizle dalga geçtin " diyen varsa da yazsın
bilahare özür dileriz . tek söylediğim shorta kolay para yok daha zamanı gelmedi demek oldu .
ne kimsenin adamıyım , ne de kimse benim adamım . herkese eşit mesafedeyiz.
Kimseyi terste bırakmak gibi düşencemiz olmadı ; ki bıraktığımı da sanmıyorum .
Sn. Erk geldi ve dedi ki ; arkadaş sen yazıyorsun ama hava civa bunları
kimse yapmıyor dedi . Eyvallah dedik .
Sn.kurt geldi ve dedi ki ; sen boş konuşuyorsun , insanlarla dalga geçiyorsun
onları terste bırakıyorsun dedi . Söylediklerin boş laf insanlara para
lazım dedi . Ona da peki dedik .
Son olarak şunu söylemek istiyorum ;
bu forumdan tek bir kişi ile bile ne görüşmüşlüğüm vardır , ne de sesini
duymuşluğum . Sadece bir topik açıp kendi kendime takılmak istedim , lakin
iş buralara geldi . Tekrar etmekte fayda var , ben sadece piyasa hakkında
görüşlerimi ve fikirlerimi yazıyorum . Bunu bazen ekrana 28 tane çizgi çizerek,
bazen de hiç grafiğe bakmadan yapıyorum . Bazen şu yöntemi kullanıyorum ,
bazen bu yöntemi kullanıyorum . Ama yazıp çizmeye devam edeceğim .
Kimseyi bilerek terste bırakmak gibi bir düşüncem yok ve olmadı .
Ama çoğu insan kendi hatalarını başkasına fatura edip vicdanını
rahatlatmaya çalışıyor. Bunu kimseyi kast ederek değil genel olarak söylüyorum .
Uzun lafın kısası bu topikte yazılanları beğenirsiniz ,
beğenmezsiniz , seversiniz , saçma bulursunuz eyvallah olabilir , okumazsınız
olur biter :)
ama lütfen önce kendime sonra herkese söylüyorum birbirimize karşı
saygımızı kaybetmeyelim . Fikri tartışmalar elbette olabilir ve olmalı da
ama dediğim gibi saygı çerçevesinde lütfen .
-
sabah açilan kısa lar kapanmişti eccü kkarla
5 = 0,50 * 0...3
yada y = 0,50 * w yapti
0,618 e kadar gidebilir 1002xy
%80 KISA yım 99700 den
100200 den full olurum 101000 üzeri günlük kapaniş SL olur
mini bir 5 lik eksik çünkülük
normalinde spotsal ve vobsal yeni bir tepenin gelmesi gerekir
hayirli kazançlar
abbas kaçar
artikim bir yöne poz açip mal gibin beklemek yok
beklediğim yerlere gelince resim netleşince poz açmak var
-
Gnome hocam dediğiniz gibi olsaydı inanın herkesin tepkisi büyük olurdu. Çünkü insanoğlu nankördür. 10 kere kazandırın bir kere kaybettirin size o 1 taneyi söylerler. Size karşı böyle birşey olmadığına göre uyarılarınızı yapmışsınız kimseyi terste bırakmamışsınız demektir. Ben şahsım ve sessiz çoğunluk adına sizden Allah razı olsun diyorum.
-
Spot-30 101,300 üstünde kalırsa 104,350 ye gidebilir
-
Yukarıda devasa boşluklar bırakarak düştü , hem de günlük grafikte .
Tek fiyattan değil de , birkaç ayrı fiattan maliyet yaparak
poz alanlar için aşağıya giderse ve gittikçe çok uygun poz alma
şansı verecektir .
çünkü o boşlukları doldurmaya mutlaka yakında gidecektir ,
hem de büyük bir coşku ile . . .
Lakin eğer önce aşağıya giderse kişi kendi risk anlayışına ve
parasına göre maliyet yapabilir ve yapmalıdır .
-
Evet gnome hocam 104,400 e kadar yolu var. Ki orası ekstra 30 bin pozun açıldığı yer. ama oraya gitmeden yine yalnız kalmak isteyecektir.
-
haziran vade kapanişi 104.xyz civarı olacağini düşünüyorum
hele bir kapaniş gelsin
nedenini de ayrica konuşuruz
şu an sadece çok geçici bir süre için kısa pozdayim
hatta kapatip açiyorum bile belli oranda birkaç yüz puana
-
Eksi apsd artıyor. Korkuyorum doktor :) (Uzundayım)
-
[quote=polo;449552]evet gnome hocam 104,400 e kadar yolu var. Ki orası ekstra 30 bin pozun açıldığı yer. Ama oraya gitmeden yine yalnız kalmak isteyecektir.[/quote]
en büyük abi daha önce 109-110 ile 112 arası poz aldı.
Erketesi 111-113 arası poz aldı .
-
nereden kapatiriz bilmiyorum ama sanki yurtdişi şu andan itibaren biraz aldıktan sonra üçgenleri aşaği kırarak %2,XY kadar aşaği inecek
bu süreçte bizde bitirmek üzere olduğumuz w dalgasının x düzeltmesini yapariz
eksi GAP ile tekrar uzun olmayi düşünüyorum ben
aşaği mutlak bir dalga gelmeli ya bu çikişin düzetlmesi olarak
yada yeni dip için
ama önce yeni dip gelmeden bugünkü tepe üzerine çikip tekrar yeni bir dip yapması üzerine streatejim
-
SN GNOME,,, kendi adıma söylüyorum hiçbir rahatsızlığım olmadı olamaz ben bilgi ve bişeyler fazla öğrenmek adına okuyorum ve bu benim için kazanım oluyor işlem yaparım yapmam kimseyide yazdığı rakamlardan dolayı suçlamam,,burada yazan arkadaşların piyasa bilgisini sorgulamak kimsenin haddine değildir beğenen okur beğenmeyen okumaz.sonuçta kimse burada şuradan al buradan alma diye bir öneride bulunmuyor,herkese paylaştığı değerli bilgileR için sonsuz TEŞŞEKKÜRLER......
-
[quote=polo;449544]gnome hocam dediğiniz gibi olsaydı inanın herkesin tepkisi büyük olurdu. çünkü insanoğlu nankördür. 10 kere kazandırın bir kere kaybettirin size o 1 taneyi söylerler. Size karşı böyle birşey olmadığına göre uyarılarınızı yapmışsınız kimseyi terste bırakmamışsınız demektir. Ben şahsım ve sessiz çoğunluk adına sizden allah razı olsun diyorum.[/quote]
[quote=maykey;449562]sn gnome,,, kendi adıma söylüyorum hiçbir rahatsızlığım olmadı olamaz ben bilgi ve bişeyler fazla öğrenmek adına okuyorum ve bu benim için kazanım oluyor işlem yaparım yapmam kimseyide yazdığı rakamlardan dolayı suçlamam,,burada yazan arkadaşların piyasa bilgisini sorgulamak kimsenin haddine değildir beğenen okur beğenmeyen okumaz.sonuçta kimse burada şuradan al buradan alma diye bir öneride bulunmuyor,herkese paylaştığı değerli bilgiler için sonsuz teşşekkürler......[/quote]
sağolun arkadaşlar . . .
-
Gnome hocam dünkü düşüşten sonra 2012 başındaki dibe benziyor demiştiniz. Aynı görüşte misiniz hala?
-
şimdi şu bir gerçek ki ; bu olağanüstü durum olmasaydı
düşüş 105.400 - 106.000 gibi bitecek , en azından kısa vadeli bir tepki
gelecekti . Cuma günü özellikle öğleden itibaren akşama kadar
bayağı bir long açıldı . Aslında 108.200 ün geçilmesi beklenmeliydi
ve bunu da yazmıştık . 105.800 de kritik bir değer daha vardı .
Ama riskli olduğu için bunu yazmamıştım , iyi ki yazmamışım .
Belki birisi yapardı , başını yakardık :)
açılan o longlara güvenerek , bir de 105.800 üstüne çıkılması ile
açgözlülük yapıp riske girdik ve bunun bedelini -5000 puan ile ödedik .
Sonuç olarak 104-500 - 105.500 arası açılan bayağı bir long var .
Onlar hala duruyor , elinde kaldı :)
bence pazartesi sabahı olan düşüş olmayacaktı .
Hafta sonu plan değişti , bizimkilere bir ders vermek ve patronun kim
olduğunu hatırlatmak için bu hareketi yaptılar ; dolayısıyla o longlar
makinanın elinde kaldı . Ben de arada gümbürtüye gittim :)
makinanın yol haritası da değişti tabii bu arada . . .
-
[quote=polo;449568]gnome hocam dünkü düşüşten sonra 2012 başındaki dibe benziyor demiştiniz. Aynı görüşte misiniz hala?[/quote]
yok onu 5 dakikalık grafikte oluşan görüntüye göre söylemiştim .
Bugün bakamadım .
-
her sey icin tesekkürler sayın gnome