paritede göçüyor %1,5 aşağıda EUR/USD,dow ve dax ta ayvayı yedi ama bize bakın.ne oluyor anlamadım.
[quote=oguzhan;362730]Petrole ne oluyor böyle - %6[/quote]
Printable View
paritede göçüyor %1,5 aşağıda EUR/USD,dow ve dax ta ayvayı yedi ama bize bakın.ne oluyor anlamadım.
[quote=oguzhan;362730]Petrole ne oluyor böyle - %6[/quote]
Geceyede short girebilirim
Dünya göçüyor
Sabaha eksi bilmemkaç gapla açılışa dayanamam:)
[quote=last trader;362731]abi longum zaten ama flatleyemiyorum bile icim el vermiyor iyi cosku var piyasada sence yarin neler olur diyecem ama karisik vaziyet yurt disina bakarsam short buraya bakarsam long[/quote]
vala şu anda longum sistem gereği,
biraz kötü yerden geçtim longa ama napalım??:o
yarın ne olacağını,yarın sisteme bakıp sölesem olur di mi last ,heheh...:..:
[quote=last trader;362724]shortlayamiyorum lutfen yardim,yemiyor valla sizde de olemi anormal bir gun ne aciklanacak acaba?[/quote]
:D:D:D he valla..adam öyle bir deli yapışmış ki mala
[quote=bull market;362735]Geceyede short girebilirim
Dünya göçüyor
Sabaha eksi bilmemkaç gapla açılışa dayanamam:)[/quote]
peki arti gap olursa dayana bilcenmi abi en iyisi flat duruyor ama kapanisa kadar longum egerr tavandan kapatirsa ellemem longlara:D
[quote=last trader;362717]abi aman dikkat stoplari iyi belirlemek lazim cosku var piayasada dunya gucuyor biz ucuyoruz neden diye dusunmeden senkronize olmak lazim:::[/quote]
biz de satarız.dng.dng.dng
[QUOTE=bull market;362735]Geceyede short girebilirim
Dünya göçüyor
Sabaha eksi bilmemkaç gapla açılışa dayanamam:)[/QUOTE]
Böyle günlerde naçizane fikrim sermayeyi korumaya çalışmak. ne olduğu tam belli değil birer kontratla iki denemede çarpıldım.Allahtan kısaları 73700 de kapamıştım bereket versin. başka işlem yapamadım
cesaret edemedim
Ahanda göçüş başladı
dün akşam yarın dax şu değerde olacak desler, way şortlar 2000 puan yapar derdim...piiuu rezalete bak
75000 flat
Bugünlük yeter daa
bi gecede flat kalalım:)
piyasa piyasa değil yalnız
tamamen terse hareket ettiriliyor o kadar.
yurtdışı göçtü bu beklemediğim bi hareket yurtdışından
mutlaka bişey var ama nedir şimdiden anlamak çok güç
en iyisi kenarda durmak...
[quote=padişah;362739]biz de satarız.dng.dng.dng[/quote]
gaga çarpmasın???:..::..::..:
dow bugun 12200 falan yapacak galiba dirayetli duruyoruz.....eger bugun iyi bir haber gelirse sorgulamak lazim bugun alanlari neden aldilar,ne kadar dandik bir piyasamiz oldugu anlasilir spk nin derinlikleri acmasi lazim kim aliyor kim satiyor gormemeiz lazim yeter ama bukadar soygun....
Şimdi olanları düşünürsek
işctr yi güzel almadılar , garan ı iyi aldılar, burada garanda piyasayı çalkalayanın mal çıkmak için hareket ettiğini düşünebilirz, mantıklı.
Bu anlamda bizdede bugün mal çıktılar.
bir haber var önceden bilinen, yurtdışı bunu fiyatlıyor.
muhtemelen avrupa kaynaklı, merkel zirvede önemli kararlar alınacak demiş, kararları verenler sıcak para baronları, alanlar siyasiler, yani yurtdışında ya son tango aşağıya, yada önceden bilineni fiyatlamaya başladılar, kararlar ne o bilinmiyor, ama iyi değil demekki bizdede hazırlık var..
saygılar.
Kovboylandde dışarı bakıp kısa kalanlar ağlanıyor sanki???;)
ivit...yorumlar
a) bu kadar tuttuğuna göre bir nedenle yarın zebillah artı gap var
b) dow %3-4 filan düşecek, şimdi güçlü tutarak kavır yapmayan lonkları ve korkudan açılmayan şortlarla yarın açılışta ziyafet yapacak
[quote=Astatin;362751]ivit...yorumlar
a) bu kadar tuttuğuna göre bir nedenle yarın zebillah artı gap var
b) dow %3-4 filan düşecek, şimdi güçlü tutarak kavır yapmayan lonkları ve korkudan açılmayan şortlarla yarın açılışta ziyafet yapacak[/quote]
Hangi şarkıyı yorumlayalım ,patron?
Sorulara istedeğimiz şıktan başlayabilir miyiz??:o
b-) şıkkı gibi görünüyor ama kesin emin değilim:)
yuh diyorum arkadaş yaw...şimdi 76000 da kapatsa 74500 de kapatsa çok normal görünecek :) tahminim kAPANIŞI en yüksekten yapabilir
[quote=Astatin;362754]yuh diyorum arkadaş yaw...şimdi 76000 da kapatsa 74500 de kapatsa çok normal görünecek :) tahminim kAPANIŞI en yüksekten yapabilir[/quote]
Bodrum tatili bugün mü bitiyordu?
bu akşamli anketi çok merak ediyorum hacilar
valla pala mala..adam süper şov yapıyor...emtia göçmüş, usdtry uçmuş, tahvil faizi uçmuş, borsalar göçmüş...bizim pala vuruyor mala (yannış anlaşılmasın, sıva malası..ev yapıyo kendine yani)
[quote=Astatin;362757]bu akşamli anketi çok merak ediyorum hacilar[/quote]
[IMG]http://www.quizinga.com/wp-content/uploads/2011/05/OrcHV1.gif[/IMG]
KEdi çıkabilir..ehehhuhe
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
geceye long 75150 den:)
herkeze iyi akşamlar.
garan daki pala utanmasa 1000 000 lotda 7260 dan alacaktı.
Cümleten iyi aksamlar terste kalanlara Allah sabır versin zor bi gündü.
geceye fılat
geceye pozda giren cesur yürekleri teprik ediyorum..bir kısmı yarın açılışta cesur kürek olabilir ama ne gelir elden
[quote=Astatin;362767]geceye pozda giren cesur yürekleri teprik ediyorum..bir kısmı yarın açılışta cesur kürek olabilir ama ne gelir elden[/quote]
Farlanmış cesurları, ne ediyorsun?:::
Dow oynuyabilsem hesabim olsa forex de longlardim buralardan[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/smile1.gif[/IMG]geceye long herkese iyi aksmlar
geceye FULL LONG
iyi akşamlar
[quote=excali;362768]Farlanmış cesurları, ne ediyorsun?:::[/quote]
onlar dusun abi...pis ağıt o..borsa düşerken çıkıypo zaten..nema problema:..:
yalnız bu akşam lonklar çok çıakcak ankette..eminim nerdeyse...:D
geceye cort girdim ama sanırım sabaha accık canımız yanacak :(
[QUOTE=Osmanaga;362809]geceye cort girdim ama sanırım sabaha accık canımız yanacak :([/QUOTE]
bende short girdim ama , bliyorsun pala bu sıralar çok ters köşe yapıyor....
don gomlek short girdim shortculara donsuz geceler
[QUOTE=nedim972;362810]bende short girdim ama , bliyorsun pala bu sıralar çok ters köşe yapıyor....[/QUOTE]
doğru dostum orası kesin de benim esas korkum açılışta...MC yemek üzereyim de..dow u gördük..tersin ters köşesi..bir de future lar artı da , şimdilik de olsa...korkum bu maalesef..yani ters köşe yapabilir derken öbür köşe yapar ve geri gelmezse yandık... :(:(
marjinn calla kadar zorylaacaktır kanımca.. bence sonrasında düşüş olabilir.. hayırlısı bakalım...
Günaydın ağalar,
Bizim kapanışa göre +200 puan fdj...sanırım açılışta gaddar olacaktır pala...şortcu arkadaşların badireyi ucuz atlatmasını dilerim...(umarım yukarı açtıktan sonra ciddi geri gelir)...amma velakin önceki gün ve dün olan hareketler hem dicey endustriyal hem de biz de kısa vadeli -yerel- bir dip yapmış olduğumuza alamet olabilir. Bol şans
dünkü alışlara bakarsak +800/1.000 puan civarı GAP sürpriz olmaz bence.
[quote=Astatin;362817]Günaydın ağalar,
Bizim kapanışa göre +200 puan fdj...sanırım açılışta gaddar olacaktır pala...şortcu arkadaşların badireyi ucuz atlatmasını dilerim...(umarım yukarı açtıktan sonra ciddi geri gelir)...amma velakin önceki gün ve dün olan hareketler hem dicey endustriyal hem de biz de kısa vadeli -yerel- bir dip yapmış olduğumuza alamet olabilir. Bol şans[/quote]
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Hayırlı Cumalar