-
[quote=boz ayı;247140]herkes değil evladım.....halojen ..ben..ve kendini bilmez bir kaç sarhoş.....
rüya görüyoruz.........[/quote]
boz abey
sarhoş kısmına tamam da, kendini bilmez derken...(abey şaka şaka... üstüme almadım maksat gülelim arada).hehehe
-
[QUOTE=boz ayı;247140]herkes değil evladım.....halojen ..ben..ve kendini bilmez bir kaç sarhoş.....
rüya görüyoruz.........[/QUOTE]
Evladım mı ? Sen herhalde forumdaki herkesi oğlun yaşında falan sanıyorsun, önce karşındakine adam gibi hitap etmeyi öğren, sonra fikirlerini tartışırız, benim kaç yaşında olduğumu sanıyorsun da bana evladım diyorsun, beni birisiyle karıştırdın herhalde...
-
[QUOTE=seagate;247169]abi[B] tam tepeyi yakalamak gerek[/B] :) neden olmasın yaa ne güzel olur :)[/QUOTE]
geçmişte o psikoloji çok zarar verdi portföyüme... hiç tavsiye etmem abi... bırak düşsün biraz, kaçmıyor ki piyasa...
-
[quote=halojen;246069]benim için ideal görüntü şu şekilde olur.... sat okunun olduğu yerden şelaleye gireriz.. yaklaşık 70-71bin civarları..
[IMG]http://i49.tinypic.com/2i223pv.jpg[/IMG]
artık bu saatten sonra yeni tepe işime gelmez...umarım öyle birşey yapmaz.. :)... fakat bu ihtimali gözardı etmeyeceğim...[/quote]
analizi öne alalım :D arkayı 5 leyelimm :)
-
[quote=seagate;247169]abi tam tepeyi yakalamak gerek :) neden olmasın yaa ne güzel olur :)[/quote]
tamam o zaman not al lütfen. tepe 79.925... hehehe
-
seni bilmem ama ben 35 yaş civarındakilere evledım derim....bilen bilir..
seni kırmak için demedim.....bu hiddet neden......
benden yaşlıysan özür dilerim..benden 10 yaş gençsen gene özür dilerimm...
ama yaşın 35...40..arasıysa alıngansın derim....
-
[QUOTE=boz ayı;247183]seni bilmem ama ben 35 yaş civarındakilere evledım derim....bilen bilir..
seni kırmak için demedim.....bu hiddet neden......
benden yaşlıysan özür dilerim..benden 10 yaş gençsen gene özür dilerimm...
ama yaşın 35...40..arasıysa alıngansın derim....[/QUOTE]
Senden yaşlı olup olmadığımı bilemem ama 35 yaş civarındakilere evladım diyorsan, bana demek için 20 yıldan fazla geç kalmışsın, özürün kabul edildi...
-
[QUOTE=seagate;247179]analizi öne alalım :D arkayı 5 leyelimm :)[/QUOTE]
abi öyle olursa daha ne isterim pala beyden... çok kolay trade ederim gözü kapalı...
:)
ama dün haddinden fazla gevşedi,olumsuz bir gelişme... bakalım nereye kadar gidebilecek.. 73 olmaz da 71 olur... farketmez....
-
yahu alakası yok topicle pozisyonum da yok, hatta yurtdışı hesabım pasif durumda halihazırda.
ama şu dakikalar euro usd 1.2184 ü aşağı kırarsa gözünü 1.21 de açar. buraya yansıması için sürekli takibimdedir parite güzeli.hehehe
-
[quote=mur@t;247186]Senden yaşlı olup olmadığımı bilemem ama 35 yaş civarındakilere evladım diyorsan, bana demek için 20 yıldan fazla geç kalmışsın, özürün kabul edildi...[/quote]
[I]keşke bende bana evladım diyecek yaşta olsaydım.....[/I]
[I]ahhh.keşke.....[/I]
[I]özür dilemek erdemdir.......unutmayınız....[/I]
-
piyasalar insanları sinirli yapıyor.....
pozisyonlar ağır geliyor.......
-
5 dk lı k goruntu endeksin tepesindekine benzer oldu.. asaga guzel bir cubuk gelecek gibi..
-
bana müsaade efendiler.............
bol kazançlar
-
[quote=abicim;247192]yahu alakası yok topicle pozisyonum da yok, hatta yurtdışı hesabım pasif durumda halihazırda.
ama şu dakikalar euro usd 1.2184 ü aşağı kırarsa gözünü 1.21 de açar. buraya yansıması için sürekli takibimdedir parite güzeli.hehehe[/quote]
emme velakin,
1.2184 ihlal edilmezse 1.23-24 lere gelecek atakta bizimki 69200 le yetinmez gibi geliyor.
-
[QUOTE=boz ayı;247198]piyasalar insanları sinirli yapıyor.....
pozisyonlar ağır geliyor.......[/QUOTE]
Benim için söylüyorsan alakası yok, 30 küsur yaşında oğlu olan adama evladım diye hitap edince böyle tepki alman normaldir. İyi niyetinden ve erdeminden şüphem yok.
-
boz abimi üzmeyin. herkes haddini bilsin. bu mesajımıda haddini bilecekler üstüne alınsın. :mad::mad::mad::mad:
bu kadar iyi niyetli bir insanı yanlış anlamak ancak art niyetden olur. başka açıklaması yok. huzur ortamını bozmaya çalışmayın. boz abi bir daha yazmassa daha söylecek cok şeyim var.
forumda beni bilenler bilir ilk defa bu kadar gerildim.
-
bak kayahan abey,
sen boşver crashhh çökküşşş yıkılıyooo felan demeyi.
herkes sinirleniyor ve döverler ben dahi kurtaramam seni. sen iyisimi estetik güzellik anatomi biyoloji üzerine yaz çiz resmet. bak kimse bişey diyormu... hehehe
-
adam olan laftan anlar arkadaş... "yazma" dedik kaç kere... abuk subuk fotolar bilmem ne.. insan değilsen bildiğini okursun tabi..
yönetimden rica ediyorum.... çok rahatsız ediyor beni böyle anlamsız mesajlar... illa küfür hakaret içermesi mi gerekiyor... lütfen...
müdahale edilmeyecekse, bir ricam yerine getirilemiyorsa........
-
[quote=trader38;247236]boz abimi üzmeyin. herkes haddini bilsin. bu mesajımıda haddini bilecekler üstüne alınsın. :mad::mad::mad::mad:
bu kadar iyi niyetli bir insanı yanlış anlamak ancak art niyetden olur. başka açıklaması yok. huzur ortamını bozmaya çalışmayın. boz abi bir daha yazmassa daha söylecek cok şeyim var.
forumda beni bilenler bilir ilk defa bu kadar gerildim.[/quote]
kayserinin en hızlı traderı abey,
bu taşın yarısı bana mı geldi şimdi.hehehe(şaka ha gergin davul değilim bugün)
yahu bazen adı üstünde yanlış anlama işte oluveriyor. yanlış anlamış isen özür diliyorsun oluyor bitiyor. tabi kırılan kalplere az bi abicim babacım canım cigerim demek gerekiyor.
seni seviyoz traderım...
yahu çok çenem düştü bugün gene
2 hamlem bitti ondandır.kaçayım iyisi...
allaha emanet olun...
-
[quote=abicim;247248]kayserinin en hızlı traderı abey,
bu taşın yarısı bana mı geldi şimdi.hehehe(şaka ha gergin davul değilim bugün)
yahu bazen adı üstünde yanlış anlama işte oluveriyor. yanlış anlamış isen özür diliyorsun oluyor bitiyor. tabi kırılan kalplere az bi abicim babacım canım cigerim demek gerekiyor.
seni seviyoz traderım...
yahu çok çenem düştü bugün gene
2 hamlem bitti ondandır.kaçayım iyisi...
allaha emanet olun...[/quote]
yok abicim sana lafım yok. sevgi bizden abicim.
-
69100-69150 aralığına gelmeli oradan uzunlar kapanır
-
[quote=tırtıl;246925]67750 long düşmez bu piyasa[/quote]
68950 pozu kapattım bereket versin herkese bol kazançlar
-
[quote=tırtıl;247286]68950 pozu kapattım bereket versin herkese bol kazançlar[/quote]
kardeş yaz gelmiş sort giymeyi düşün müyor sun heral
-
[QUOTE=halojen;247246]adam olan laftan anlar arkadaş... "yazma" dedik kaç kere... abuk subuk fotolar bilmem ne.. insan değilsen bildiğini okursun tabi..
yönetimden rica ediyorum.... çok rahatsız ediyor beni böyle anlamsız mesajlar... illa küfür hakaret içermesi mi gerekiyor... lütfen...
müdahale edilmeyecekse, bir ricam yerine getirilemiyorsa........[/QUOTE]
Haklısın ..hocam...
topik kirlenmesin diye .. faydasız şeyleri.. resimleri ...cafe topiklerine .. yapıştırsınlar.. bu topiği kirletmesinler..lütfen..
-
[QUOTE=Biocan;247297]Haklısın ..hocam...
topik kirlenmesin diye .. faydasız şeyleri.. resimleri ...cafe topiklerine .. yapıştırsınlar.. bu topiği kirletmesinler..lütfen..[/QUOTE]
bu herifin niyeti paylaşım değilki, sinir bozmak...kirlilik yaratmak... hala göremiyorlar bunu... hayret ....
mesajları topiğimden akşama kadar temizlenmezse bloguma geri döneceğim...
böyle şeyleri çekemem...
-
Cümleten iyi aksamlar benim için zor bir gündü
dün sistemle aldıklarımı sabah bir kısmını kapadım sonra tekrar aldım
geceye uzunum hayırlısı bakalım
Cümleten iyi aksamlar
-
[quote=halojen;247318]bu herifin niyeti paylaşım değilki, sinir bozmak...kirlilik yaratmak... hala göremiyorlar bunu... hayret ....
mesajları topiğimden akşama kadar temizlenmezse bloguma geri döneceğim...
böyle şeyleri çekemem...[/quote]
Abi haksızsın diyebilmek isterdim ama haklısın. Sırf bunun gibi adamlar yüzünden seans takip topic'ine girmiyorum artık ama bu tipler nereye gitsek gelip buluyorlar.
Topic sahibine mesaj silme yetkisi verilebilse güzel olurdu ama forumun programı buna izin veriyor mu bilmem.
-
[QUOTE=Strategist;247374]Abi haksızsın diyebilmek isterdim ama haklısın. Sırf bunun gibi adamlar yüzünden seans takip topic'ine girmiyorum artık ama bu tipler nereye gitsek gelip buluyorlar.
[B]Topic sahibine mesaj silme yetkisi verilebilse güzel olurdu[/B] ama forumun programı buna izin veriyor mu bilmem.[/QUOTE]
Bunu daha önce de dile getirdim, insanların emek verdikleri topiğe müdahale hakkı olmalı... böylece çoğu gerginlikler hiç başlamadan sona erdirilir.. ama sanırım yönetim sıcak bakmıyor bu işe...
Bu arada sn.Hellim'e teşekkür ederim....
-
sa gunaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
[quote=halojen;247107]68.300-500 bandından sonraki en [B]önemli direnç bölgesi 70.700-71.200 aralığı.... şahsen bu seviyeleri test etmesini bekliyorum piyasanın... en azından...[/B]
büyük ihtimalle bu final çıkışı.... geçen hafta bahsettiğim yeni tepe olasılığı da halen devam ediyor..[/quote]
günaydın.... test zamanı geliyor... bakalım nasıl bir tepki verecek..
bol kazançlar olsun...
-
Gunaydinlar.....
Herkes icin bol kazancli , hayirli bir gun olsun...
-
günaydın hayırlı seanslar
-
günaydın..
70.700 şort....
poz..4/4....fuul...
esenkalın efendiler.....
-
halojen abey graf alabilirmiyiz :) bantlarınız vardıya abi teşekkürler
-
[quote=seagate;247493]halojen abey graf alabilirmiyiz :) bantlarınız vardıya abi teşekkürler[/quote]
direnç bandını verdim... 70.700-71.200.... geçemiyor şimdilik...
destek bantları kabaca 68-69bin arasında... gaplı açılıştan dolayı aşağıda kaldı...ya fiyat aniden bu seviyelere iner, yada yatayda bekleyerek bantların yükselmesini sağlar... yada direnç bandını yukarı kırar.. :)
ihtimal fazla şimdilk... bakalım.... yukarı devam ediyor
-
[quote=abicim;246933]ulen resmim kayıp. neymiş resim.net miş. pehh
başka siteden koyayım hem bu daha güzelmiş.
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img320.yukle.tc/images/4013euro_usd_gunluk.jpg[/IMG][/URL]
euro usd 5 dakikalık 5.dalga(dalgasını geçen)
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img329.yukle.tc/images/2195euro_usd_5_dakika.jpg[/IMG][/URL][/quote]
[quote=tırtıl;246951]longlarla dewam pozisyon bozmak yok[/quote]
[quote=abicim;247205]emme velakin,
1.2184 ihlal edilmezse 1.23-24 lere gelecek atakta bizimki 69200 le yetinmez gibi geliyor.[/quote]
ihlal edildi ama 4.b dalgasında neyin ihlali dedi bize.hehehe
şimdilerde 4.c bitmek üzere. son aşağı abc ve 5 lerin sonu. buda plana uygun giderse ne ala.
%38 1.32
%50 1.36
%62 1.40 lar civarı tepki koyan parite ile endeksleri varın siz düşünün.(tabi tepki koyabilirse se...sa...ise...meli...malı...)
boz abeyin ölüm güzelliğinde yükselişi beklentilerini aşabilir.
halo dayımın son benzetmelerindeki kalıp dışı yeni tepe gelebilir.
seagate e verdiğim 79.925 tepe rakamı gerçekleşebilir(hadi gene iyisin seagate tepeyi yakalarsın artık.hehehe)
yahu gebertti beni 3 gündür telekom. almadık vınn acil durumlar için.
bal bal nereye kadar değilmi ama. adsl düzelene kadar işlem yasağı koydum kendime.
boz ayının melekleri kompozisyonlu sanat eseri HeLLiM apla sansürüne uğramış. bu sansürlü fotoda benim de payım vardı biraz. kayahan dan ihtiyar avrat resmi koyma ricasında bulunduğum, ciddi topic okuyucularından geyik yaptığım için özür dilerim.(HeLLiM apla senden özür dilemiyom, şu sansürlediğin materyallerimi geri verirsen aramız düzelebilir.hehehe)
allaha emanet olun.
-
For [EMAIL="non-mur@ds"]non-mur@ds[/EMAIL] only...(deja-vu policy)
bu görüntüden kan çıkar..ama kimin çıkar bilemeyon..motor soğumuş..tekrar gaza mı basacak yoksa stop mu edecek göreceğük
[IMG]http://i47.tinypic.com/2u9jyn5.png[/IMG]
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]murat amca[/B] (55 yaşlarında olduğu için ve benden büyük oğlu olduğunu belirttiği için amca dedim) boz abeye ‘adam değilsin’, ‘yaşımı bilirbilmez bana evladım diye hitap ettiğin için adam değilsin denmeyi hakkettin tabiki, ama iyiniyetinden ve erdeminden kuşkum yok’ dese de(nasıl oluyorsa hem erdemli hemde adam olmamak) ve atarikafa nickli kimseye teşekkürünü görmediğim bir zat anında gelip murat emmiye teşekkürü bassa da, hiç kimse (pardon kayserili trader abey hariç) murat emmiye gereken tepkiyi koymadı. topic in ağır ağabeylerinden portakal orda kal, dur hele sen haddini aştın desinler diye bekledim ama anlaşılan ağır abeyler şamar oğlanı diye birilerini seçmişler dövecek zaten. çifte standart muameleyi her yerde tanırım. neyse sadede geleyim ve bu yazımla uzun olmayan forum hayatımı sonlandırayım. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]murat emmi[/B] seni boz ayıyı yanlış anladığın halde ondan özür dilemediğin için kınıyorum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3](boz ihtiyar bu beni tatile götüresin diye yapılmış bir yalakalık değildi. borcun var zaten. belki başka bir hayatta ödersin borcunu. hehehe)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Allaha emanet olun.[/SIZE][/FONT]
-
sn.abicim herşeyi üzerinize alıyor ve kendinize pay çıkartıp alınganlık gösteriyorsunuz... :(
dün sn.murat ve boz abi arasındaki diyaloğa bizim karışmamız olmazdı.. boz abi zaten olgun davranarak olayın büyümesine engel oldu...
diğer olayda dün kayahan'ın garip mesajlarının silinmesini ben rica etmiştim... sebep malum.. sizinle ne alakası olduğunu da çözemedim...
ama yinede siz bilirsiniz...
-
piyasaya gelirsek, 70.7-71.2 bandının geçilmesi halinde bu sefer 72.75-73.50 bandı hedef alanına girecektir...
69.500 aşağı geçilirse de dikkatli olmak icap edecek..
uzun pozisyonları tehdit edici bir yapı henüz oluşmuş değil...