Sabah attığım kanalizasyonun üst çizgisi iş başında...
Akşam tv programında "Bu çizgiyi kırmadan yükselemez" gibi çok anlamlı bir cümle sarfetmeyi düşünüyorum.. :..:
Printable View
Sabah attığım kanalizasyonun üst çizgisi iş başında...
Akşam tv programında "Bu çizgiyi kırmadan yükselemez" gibi çok anlamlı bir cümle sarfetmeyi düşünüyorum.. :..:
80650 hayırlı uğurlu olsun bence .. bi süre idare eder tahmniim .. sonra geçilebilir belki ...
per-dolar sistem pozitif
80.400 longlarla çok uzun vadeli yatırımcı olucam galiba:..:
torunlarıma miras kalmasındaüüüüüü
[IMG]http://www.alaca.bel.tr/wordpress/wp-content/flas.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;289600]80650 hayırlı uğurlu olsun bence .. bi süre idare eder tahmniim .. sonra geçilebilir belki ...[/quote]
üwwwwwwwwwww,
baklavada 3 bitmişmidir patron ühühühühü
4 kaçtı 75 miydi ühühühüh
[quote=Strategist;289598]Sabah attığım kanalizasyonun üst çizgisi iş başında...
Akşam tv programında "Bu çizgiyi kırmadan yükselemez" gibi çok anlamlı bir cümle sarfetmeyi düşünüyorum.. :..:[/quote]
bende geleyim mi :..: bende şöyle bir yorum yaparım eğer bu çizgi kırılırsa yukarı kılırmassa aşağı yolumuz var::: ::: :::
[QUOTE=Strategist;289588]Şu sisteminin bir ekran görüntüsünü atsın mouse'umu yiyecem... :..:[/QUOTE]
daytradede bunu yapmıssa gap map yakalamadan poz tasımadan mouse ın geri kalan kablolarıda da ben yerım patron...
son 1 aylık daytrade performansı - lerde... evet maalesef oyle...
döviz ve tahvilde ki hareket entresan 10 bin puanlık düzeltmenin ayak seslerimi acaba
[QUOTE=kitaro;289585]abi sen öyle diyosunda cırcır her ay sonu daytradingten 10.000 puan kar yaptım diyor ama:::.dng
abka abide iyi gidiyor[/QUOTE]
agustosun ilk haftası çok iyiydi..ama ondan sonrası kıt kanaat kazanıyom..piayasa bunalttı..
5 haftadır kazanç az..
[QUOTE=seagate;289603]
üwwwwwwwwwww,
baklavada 3 bitmişmidir patron ühühühühü
4 kaçtı 75 miydi ühühühüh[/QUOTE]
bilmiyorum patron görecez .. 3 olabilir 3.3 olabilir ... ona sonra bakarız .. kanalizasyonel olarak .. satış baskısı oluyor baklava diliminin tepesinde ... bi tedirginlik var bence ama belli olmaz tabi ... ..... üvvvvv
trend hazırlığı var ancak sinyal bekliyorum trend sinyali tm da yön konusunda sistem sinyali gelmesi lazım.Bekliyorum bakalım
düşüş hedefi 79.700-750