indi teşekkürler....Aynen yarın bizim günümüz olur İnşallALLAH..........
Printable View
indi teşekkürler....Aynen yarın bizim günümüz olur İnşallALLAH..........
[quote=indregandi;251964]Bugün 2250 puvan itelediler, bunun 1225 puvanını geri aldım, komisyon ve 1000 puvan gap nedeniyle yanımıza ZARar kaldı,
geceye falat, uzunca bir süre böyle olacak, gün içinde bir hak kullanacam, 400 puvan civarında olacak bu hak, ......
BUNUN İSTİSNASI AŞIRI ALIM VEYA SATIM BÖLGELERİ OLACAK,.....
[QUOTE=indregandi;251964]Bugün 2250 puvan itelediler, bunun 1225 puvanını geri aldım, komisyon ve 1000 puvan gap nedeniyle yanımıza ZARar kaldı,
geceye falat, uzunca bir süre böyle olacak, gün içinde bir hak kullanacam, 400 puvan civarında olacak bu hak, ......
Cümleten iyi akşamlar[/QUOTE]
Emeğine sağlık...sayın indi..
cümleten iyi akşamlar..
[quote=indregandi;251968][quote=indregandi;251964]Bugün 2250 puvan itelediler, bunun 1225 puvanını geri aldım, komisyon ve 1000 puvan gap nedeniyle yanımıza ZARar kaldı,
BUNUN İSTİSNASI AŞIRI ALIM VEYA SATIM BÖLGELERİ OLACAK,.....[/quote]
üstad ben şort devam diyom zaten bugün sadece baktım 70400ü gördük yarın sabah da olsa olsa en çok bu tarife olur kapanış 69950den dow 10283te, yarın hayırlı olur inşaallah. herkese hayırlı geceler.
yarın shortlar için güzel bir gün olacak, en azından futursuzlar + da olsa dahi, ağam longlara sataşacak,
iran gemileri cumaya kadar gazze önündeymiş, AB liderlerinin ise toplantısı var, kovboy kravatı biraz sıkar,...
ama şu iran hikayesi önemli, sivil gemiler gönderiyor ancak, iran savaş gemilerinin konvoyu uzaktan eskortuna yönelik ve aynı zamanda sivil gemiler içinde iran askerlerinin olacağına yönelik spekülasyonlar....buna ilaveten iranın iran halkını orduya katılmaya yönelik çağrısı spekülasyonları...ısınıyor, yazı dönermiyiz....may be olabiler,..
sonuçta bölge ısınıyor, fena ısınıyor, kapımızın dibinde odunlar yakıldı ev tutuşmak için kibrit çakılmasını bekliyor, denklemler çok yönlü kuruldu, hesaplar çok yönlü, iran tehlikeyi görüyor, adım adım yaklaştığını, AB bu haldeyken atağa geçiyor İran,..........
bu graf eur-usd paritesi 15 dakikalık, bunu aynı şekilde kaydedin, avronun dolarla birebire gitmesi için bugüne 1.2153 ve 1.2109 altına inmesi yeterli bunun dışında tepkinin hedefi 1.2478-1.2551 e kadar devam edcek gibi duruyor,...................
olası destekler graf üzerinde mevcut, graf bu haliyle çizgilere sadık kalarak hazırlarsanız zaman içindeki yolculuğunu sizde takip edebilirsiniz,......
[IMG]http://i50.tinypic.com/ifpq8x.jpg[/IMG]
günaydın hayırlı tradeler, pala gene pushtluk peşinde Allah'tan dow akşam eksi kapamış yoksa kafamıza bugün 2000 puan gap yermişşiz, birazdan fdow eksi olunca napcaklar merak ediyorum...
Günaydın dostlar..
hayırlı kazançlar...
Hayırlı Kazançlar Arkadaşlar..........
mutlu sabahlar,
[QUOTE=indregandi;252096]mutlu sabahlar,[/QUOTE]
Merak ettik hocam.. Bu gün dersler boş geçeçek sandık.....mutlu sabahlar..
[quote=Biocan;252101]Merak ettik hocam.. Bu gün dersler boş geçeçek sandık.....mutlu sabahlar..[/quote]
valla hakkaten bugün tam derslik global çete gene işbaşında:mad: fdow kaç kere 0 oldu ama hiç eksi olmadı biz desen ha keza öyle çok feci sağlam duruyoz çünkü biz dünyaa güzeliyiz::: bakalım altından gene ne yumurtlayacaklar:confused: