kapanmış OIL.. seans içi olmuyomuş demek ki... bunu da şimdi takib edince öğrendim..
Sabaha şenlik var yaneeee..
Printable View
kapanmış OIL.. seans içi olmuyomuş demek ki... bunu da şimdi takib edince öğrendim..
Sabaha şenlik var yaneeee..
[QUOTE=catedral;228636]kapanmış OIL.. seans içi olmuyomuş demek ki... bunu da şimdi takib edince öğrendim..
Sabaha şenlik var yaneeee..[/QUOTE]
ben de diyorum iyice yataya girdi, yaprak kıpırdamıyor diye.. meğer kapanmış:))) öğrenmiş olduk..
[QUOTE=catedral;228636]kapanmış OIL.. seans içi olmuyomuş demek ki... bunu da şimdi takib edince öğrendim..
[COLOR="Red"]Sabaha şenlik var yaneeee..[/COLOR][/QUOTE]
nasıl bi şenlik..:confused:
[quote=Cerphin;228637]ben de diyorum iyice yataya girdi, yaprak kıpırdamıyor diye.. meğer kapanmış:))) öğrenmiş olduk..[/quote]
ooohooo, dedik ya kapanıyo diye.
[URL]http://www.odlturkiye.com/oil/[/URL]
açılış/kapanış saatleri için ;)
[QUOTE=Cerphin;228638]nasıl bi şenlik..:confused:[/QUOTE]
gap şenliği diycem ama.. matrikste fiyatta değişmedi . aynen devam ediyo.
Geçenlerde bi kapanışta acaip gap olmuştu matrikste..Platformda kapanıyomuş demek ki..
Öğrenmenin sonu yok:::
[quote=catedral;228641]gap şenliği diycem ama.. matrikste fiyatta değişmedi . aynen devam ediyo.
Geçenlerde bi kapanışta acaip gap olmuştu matrikste..Platformda kapanıyomuş demek ki..
Öğrenmenin sonu yok:::[/quote]
kapanışta değildir apla, bi haber vs. olmuştur tesadüfen.
ben oil'de uzun süredir işlem yaparım. kapanış gap'i diye bişey duymadım.
ha sabah 09:15'te açılış gapinde çok şov görmüşümdür ama. :D
[QUOTE=unlimitted;228642]kapanışta değildir apla, bi haber vs. olmuştur tesadüfen.
ben oil'de uzun süredir işlem yaparım. kapanış gap'i diye bişey duymadım.
ha sabah 09:15'te açılış gapinde çok şov görmüşümdür ama. :D[/QUOTE]
Yok yok.. kontrat kapanışında olmuştu.. Hatta kutero.. akçay falan pozisyondaydı..
[QUOTE=Cerphin;228638]nasıl bi şenlik..:confused:[/QUOTE]
Ben şenlik derim de ortalık şenliksiz kalır mı? Görülmüş duyulmuş şeymi jerficim :..:
WTI ye bakınız....lelele
[QUOTE=catedral;228676]Ben şenlik derim de ortalık şenliksiz kalır mı? Görülmüş duyulmuş şeymi jerficim :..:
WTI ye bakınız....lelele[/QUOTE]
yawf bu WTI deki 5 dk.lık barlardaki hareketler ne böyle.. 100 pip aşağı, 100 pip yukarı.. 5 dk.lıkta ard arda 15-20 bar var böyle..:confused:
[QUOTE=Cerphin;228677]yawf bu WTI deki 5 dk.lık barlardaki hareketler ne böyle.. 100 pip aşağı, 100 pip yukarı.. 5 dk.lıkta ard arda 15-20 bar var böyle..:confused:[/QUOTE]
her neyse.. şenlik işte..:..:
3667 ortalamayla kısayım öyroda..
güne güzel başlayalım günümüz güzel geçsin.. çok sevdiğim bir şarkıyla başlayalım:)
[url]http://video.google.com/videoplay?docid=8676159062465334568#[/url]
[quote=Cerphin;228677]yawf bu WTI deki 5 dk.lık barlardaki hareketler ne böyle.. 100 pip aşağı, 100 pip yukarı.. 5 dk.lıkta ard arda 15-20 bar var böyle..:confused:[/quote]
şş, inşallah stopladın veya daha güzeli TP'ledin oili?
[QUOTE=unlimitted;228708]şş, inşallah stopladın veya daha güzeli TP'ledin oili?[/QUOTE]
dün aynı seviyeden kapatmıştım ben.. gece hiç pozda girmiyorum oil de..
ben oil de işlem giremiyorum 10 dk.dır.. çalışma parametrelerini doğrulayın ve tekrar deneyin diyor.. anlamadım birşey.. sizler girebiliyor musunuz?
[quote=Cerphin;228709]dün aynı seviyeden kapatmıştım ben.. gece hiç pozda girmiyorum oil de..
ben oil de işlem giremiyorum 10 dk.dır.. anlamadım birşey.. sizler girebiliyor musunuz?[/quote]
denemedim. bassam pozisyona giricem gibi görünüyor ama.
pelaa, herşey benim istediğim zaman olacak, senin istediğin zamanda değil derken aha bunu kastettiydim...
dün ben 86,65'e yazıldım, sen 86,61'den döndün....
daha tutar mıyım o emri orda...heheheh...kimle dans ediyon sen lem!!! :..::..:
bu metatrader'in sesini nasıl kapatıyoruz.. bu blip blip seslerinden müzik dinleyemiyorum, sinir oldum..:mad:
[QUOTE=unlimitted;228715][COLOR="Red"]denemedim. bassam pozisyona giricem gibi görünüyor ama.[/COLOR]
pelaa, herşey benim istediğim zaman olacak, senin istediğin zamanda değil derken aha bunu kastettiydim...
dün ben 86,65'e yazıldım, sen 86,61'den döndün....
daha tutar mıyım o emri orda...heheheh...kimle dans ediyon sen lem!!! :..::..:[/QUOTE]
basmadan nereden biliyorsun.. ilahi..:..: heheheeee
nihayet kabul etti emri..:mad:
Dışarı çıkmam gerekti 2 parta 3648 e 2 parta 3652 ye SL koyup çıktım..
şerefsiz 48 dekileri çalıştırmış:( ardından başlamış gelin gibi süzülmeye :)
.brv.brv.brv
ben bu papazı seviyommm kısss.kom
sömürdüm onu sömürdüm..
1.3542 den 1 parça kapattım.. Diğer PART bekliyo hala.. ama günlük range doldu..
son PART ta 1.3530lardan kapatıldı..
HO....
[QUOTE=catedral;228769].brv.brv.brv
ben bu papazı seviyommm kısss.kom[/QUOTE]
ben de çok seviyorum.. ama oil daha çok seviyoommm...lelele 87.37 den satış yaptım oil de..
[quote=Cerphin;228718]bu metatrader'in sesini nasıl kapatıyoruz.. bu blip blip seslerinden müzik dinleyemiyorum, sinir oldum..:mad:[/quote]
işletim sistemi olarak win7 kullan. :..:
papazda ikili tepe görüntüsü var.. 1.3450 deneyebilir.. orası güzel alış yeri olur işte..
[QUOTE=Cerphin;228922]papazda ikili tepe görüntüsü var.. 1.3450 deneyebilir.. orası güzel alış yeri olur işte..[/QUOTE]
Şimdi 3545 ve 39 dan bi daha vurdum... :..:
Bugün olmas bence günlük ranjuı doldu.
[QUOTE=unlimitted;228920]işletim sistemi olarak win7 kullan. :..:[/QUOTE]
başka çözüm yok diyosun yani...kom
off deli olacağım çok sinirimi bozmaya başladı bu sesler..
[QUOTE=catedral;228928]Şimdi 3545 ve 39 dan bi daha vurdum... :..:
Bugün olmas bence günlük ranjuı doldu.[/QUOTE]
bende vuracak kapital kalmadı, full kaldıraç oil e girdim.. ne zaman full girsem çarpıyorlar beni ama du bakalım..
papazla yarın ilgileneyim artık.. özlesin biraz beni..:)))
seviyorum bu oil i yawf.. iki dk.da şipşak kar cepte..::::::
[quote=Cerphin;228931]bende vuracak kapital kalmadı, [B]full kaldıraç oil[/B] e girdim.. ne zaman full girsem çarpıyorlar beni ama du bakalım..
papazla yarın ilgileneyim artık.. özlesin biraz beni..:)))[/quote]
Allasen şortladım de bari... :)))
[QUOTE=unlimitted;228936]Allasen şortladım de bari... :)))[/QUOTE]
longladım... heheheee:::
[COLOR="White"]biraz panik yaptırtayım seni.. hehehee[/COLOR]
[quote=Cerphin;228939]longladım... heheheee:::
[COLOR=white]biraz panik yaptırtayım seni.. hehehee[/COLOR][/quote]
87,51'e geleydi, 79'a kadar düşüş potansiyeli dolayısıyla elimde beyzbol sopasıyla bekliyodum.
sanırım kokusunu aldı sopanın. :::
[QUOTE=Cerphin;220905]Metatrader için benim faydalandığım güzel bir indicator.. download linki aşağıda..
[URL=http://www.4shared.com/file/251855908/6e3c3d4/Plot_STC.html]Plot STC.mq4[/URL]
[/QUOTE]
bu indicator oil de çok güzel çalışıyor, deneyin derim...ben 5 dk.lıkta onun durumuna mutlaka bakıyorum.. çok az çarptı..
[quote=Cerphin;228942]bu indicator oil de çok güzel çalışıyor, deneyin derim...ben 5 dk.lıkta onun durumuna mutlaka bakıyorum.. çok az çarptı..[/quote]
5'lik mi bakıyorsun?
[QUOTE=unlimitted;228947]5'lik mi bakıyorsun?[/QUOTE]
evet 5 lik..
[quote=Cerphin;228718]bu metatrader'in sesini nasıl kapatıyoruz.. bu blip blip seslerinden müzik dinleyemiyorum, sinir oldum..:mad:[/quote]
araçlar seçenekler olaylardan etkinleştirdeki çentiği kaldırın
sessiz sedasız çalışır
[quote=Cerphin;228949]evet 5 lik..[/quote]
87,51' e short yazıldım. :::
[QUOTE=SQ;228954]araçlar seçenekler olaylardan etkinleştirdeki çentiği kaldırın
sessiz sedasız çalışır[/QUOTE]
denedim onu SQ, olmadı malesef..
[quote=unlimitted;228957]87,51' e short yazıldım. :::[/quote]
çüşşşşşşşşşş
benim emir geldi. hemde ne geliş... :..:
[quote=Cerphin;228959]denedim onu SQ, olmadı malesef..[/quote]
programı kapat aç onu yaptıktan sonra