-
hareketin hasını görmek isteyen, CHF/JPY'yi 15 dakikalık grafikle açıp baksın.
özellikle Cerfo.
[B][COLOR=red]forekste yeni olan arkadaşların kesinlikle görmesi gereken bir grafiktir![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]bu hareket yanında bizim piyasadaki pela'nın hareketleri, KY'ye pamuk şeker dağıtmak gibi kalır...[/COLOR][/B]
[COLOR=black]15 dakikalık grafik dedim çünkü dakikalık grafikte hareketin güzelliği ekranınıza sığmaz.[B] hareket 15 dakikalık değil yaklaşık 40 saniyelik bir harekettir.[/B][/COLOR]
yanlış yere, vob sayfasına yazmışım yaw. :..:
vay anasını. adrenalin manyağı oldum. 40 saniyede 120 pip.
gün boyu short yorgunluğunu 40 saniyede attım :::
-
[QUOTE=unlimitted;223365]hareketin hasını görmek isteyen, CHF/JPY'yi 15 dakikalık grafikle açıp baksın.
özellikle Cerfo.
[B][COLOR=red]forekste yeni olan arkadaşların kesinlikle görmesi gereken bir grafiktir![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]bu hareket yanında bizim piyasadaki pela'nın hareketleri, KY'ye pamuk şeker dağıtmak gibi kalır...[/COLOR][/B]
[COLOR=black]15 dakikalık grafik dedim çünkü dakikalık grafikte hareketin güzelliği ekranınıza sığmaz.[B] hareket 15 dakikalık değil yaklaşık 40 saniyelik bir harekettir.[/B][/COLOR]
gün boyu short yorgunluğunu 40 saniyede attım :::[/QUOTE]
he yawf aynı hareket usd/chf'de de oldu.. bi haber falan geldi sanırım.. isviçre'nin başkanı neyim hapşurdu galiba..:..:
artık saat 15 ile 19 arası her yöne sert hareketlere hazırlıklıyım ben..:p
-
[quote=Cerphin;223366]he yawf aynı hareket usd/chf'de de oldu.. bi haber falan geldi sanırım.. isviçre'nin başkanı neyim hapşurdu galiba..:..:
artık saat 15 ile 19 arası her yöne sert hareketlere hazırlıklıyım ben..:p[/quote]
apla, çok adam doğradılar o paritede.
15'liklere bi bak hele. 50 bara yakın barda, neredeyse kırmızı bar yok.
tek barda bitirdiler işi...
pela dediğin budur. şebelek gibi kalmıştır longcular...
elalem [B]rabbit effect[/B] nedir görsün dediler heral. :..:
-
mis gibi vob varken forekste ne işiniz var anlamıyorum. dünyanın en insaflı palası bizim vobta. nereye gideceğini açık açık gösteriyor. foreks tam bir kumar makinesi
yazık etmeyin kendinize foreks batakhanesinde kurtulup voba dönün bence
neyse yinede siz bilirsiniz
-
1 dakkalıkta çok süper duruyor ama..6 dakkalık deprem gibi inmiş.. Bir kaç ay evvel GbpUsd bir veriyle 150 pips i 1 dakkalık barda inmişti.. :eek:
[QUOTE=unlimitted;223365]hareketin hasını görmek isteyen, CHF/JPY'yi 15 dakikalık grafikle açıp baksın.
özellikle Cerfo.
gün boyu short yorgunluğunu 40 saniyede attım :::[/QUOTE]
-
[quote=kitaro;223372]mis gibi vob varken forekste ne işiniz var anlamıyorum. dünyanın en insaflı palası bizim vobta. nereye gideceğini açık açık gösteriyor. foreks tam bir kumar makinesi
yazık etmeyin kendinize foreks batakhanesinde kurtulup voba dönün bence
neyse yinede siz bilirsiniz[/quote]
nereye gideceğini açıkça gösteriyordu da, 2 sene görülmeyecek olan 65bin tepesine nooldu sayın kitaro?:)
herkesin tarzı farklıdır.
ama bir kural sınırsız olarak geçerlidir...
unutmayınız...çok bilen, çok yanılır...
-
[quote=catedral;223376]1 dakkalıkta çok süper duruyor ama..6 dakkalık deprem gibi inmiş.. Bir kaç ay evvel GbpUsd bir veriyle 150 pips i 1 dakkalık barda inmişti.. :eek:[/quote]
ben boşuna çirfine demiyorum o pariteden uzak dur hele bi alış şu işe diye.:..:
-
[QUOTE=unlimitted;223379]ben boşuna çirfine demiyorum o pariteden uzak dur hele bi alış şu işe diye.:..:[/QUOTE]
chf de de baktım o saatte haber maber veri v.s. bişi yok..
Gizli el aniden çıkıp franka müdahale etmiş resmen..Fx tede bu gizli ellerin örtülü müdahalesine dikkat etmek gerekiyo..Hele alengirli paritelerde..
-
[quote=unlimitted;223377]nereye gideceğini açıkça gösteriyordu da, 2 sene görülmeyecek olan 65bin tepesine nooldu sayın kitaro?:)
herkesin tarzı farklıdır.
ama bir kural sınırsız olarak geçerlidir...
unutmayınız...çok bilen, çok yanılır...[/quote]
olayı kişiselleştirmeye gerek yok ona bakarsan sende seans içinde şu olacak bu olacak diyorsun hepsi tutuyormu?
ben en azından hatamı kabul edip stop loss yapıyorum suçu palaya değil kendime atıyorum YANILDIM diyebiliyorum. ama gördüğüm şu ki vobta beceremeyenler umudunu foreks kumarhanesinde arıyor. gül gibi borsamız varken her saniye ne olduğu belli olmayan hareketler yapılan dünya soygun merkezi forekse karşıyım. neyse isteyen istediğini yapsın ama vob küçük yatırımcı için en iyi vadeli işlemler piyasasıdır
becerebilene
-
[quote=kitaro;223429]olayı kişiselleştirmeye gerek yok ona bakarsan sende seans içinde şu olacak bu olacak diyorsun hepsi tutuyormu?
ben en azından hatamı kabul edip stop loss yapıyorum suçu palaya değil kendime atıyorum YANILDIM diyebiliyorum. ama gördüğüm şu ki vobta beceremeyenler umudunu foreks kumarhanesinde arıyor. gül gibi borsamız varken her saniye ne olduğu belli olmayan hareketler yapılan dünya soygun merkezi forekse karşıyım. neyse isteyen istediğini yapsın ama vob küçük yatırımcı için en iyi vadeli işlemler piyasasıdır
becerebilene[/quote]
sevgili kitaro, ben hiçbir olayı kişiselleştirmem. aynı konuda 2'den fazla mesaj yazmam. çünkü 2 kerede anlatamadığımı, 50 kerede de anlatamam derim hep.
beni tanımadığın belli. VOB hakkında yorum yapmadığımı bile bilmediğine göre. önemli olan yorum yapmak değil, yorumun altını doldurmaktır...
"düşecek" demek yorum değildir. onu benim 6 yaşındaki kızım da söyler ama buna heralde yorum denmez. neden düşeceğini bi açıkla bakalım derler adama...
foreksin neden kumarhane olduğunu birkaç örnekle açıklarsan biz de aydınlanmış, bu kumarhaneden kurtulmak için bahane bulmuş oluruz.
çünkü aynı mantıkla, foreks konusunda acı tecrübeleri olan birisinin de beceremediği için forekse kumarhane dediği gibi bir sonuç çıkarımı yapılabilir...:)))
VOBu becerebildiğine inandığın belli. alım-satım yaptığın noktaları forumda paylaşırsan, senin becerilerinden faydalanmak isteyen arkadaşlarımız da olacaktır.
-
[quote=unlimitted;223456]sevgili kitaro, ben hiçbir olayı kişiselleştirmem. aynı konuda 2'den fazla mesaj yazmam. çünkü 2 kerede anlatamadığımı, 50 kerede de anlatamam derim hep.
beni tanımadığın belli. VOB hakkında yorum yapmadığımı bile bilmediğine göre. önemli olan yorum yapmak değil, yorumun altını doldurmaktır...
"düşecek" demek yorum değildir. onu benim 6 yaşındaki kızım da söyler ama buna heralde yorum denmez. neden düşeceğini bi açıkla bakalım derler adama...
foreksin neden kumarhane olduğunu birkaç örnekle açıklarsan biz de aydınlanmış, bu kumarhaneden kurtulmak için bahane bulmuş oluruz.
çünkü aynı mantıkla, foreks konusunda acı tecrübeleri olan birisinin de beceremediği için forekse kumarhane dediği gibi bir sonuç çıkarımı yapılabilir...:)))
VOBu becerebildiğine inandığın belli. alım-satım yaptığın noktaları forumda paylaşırsan, senin becerilerinden faydalanmak isteyen arkadaşlarımız da olacaktır.[/quote]
:)):)
adaş bence 70 000 seviyesi 37890.36 (yazıyla otuz yedi bin sekiz yüz doksan nokta otuz altı) sene boyunca görülemeyecek...hesaplarım bööle...ha benim tek farkım iddialı olmam...tutarsa kralım ,tutmazsa zaten giderim noolcek...
-
[quote=fXci;223342]eur usd short time
tabiki benim üçün ... 1,35713 shotingale ettim
1,357 altında kalırsa 1,352xx yerelerinden take profiterim[/quote]
1,35713 maliyetli shortları 1,348x yeresinden kapaycam biraz açgözlülük edeyorum emme haydi bakalım :::
[IMG]http://i40.tinypic.com/2lifyqf.png[/IMG]