yönetim. hazır taraf tutma mevzusu açılmışken dünkü sana yazdığım mesajı aynen hatırlatıyorum.
Printable View
yönetim. hazır taraf tutma mevzusu açılmışken dünkü sana yazdığım mesajı aynen hatırlatıyorum.
[QUOTE=mbm;87265]okudum hepsini sevgili catedral......
seninle ilgili demedim zaten....
sn seren ile ilgili dedim.......[/QUOTE]
O cezayı gereksiz sataşmadan gereksiz uzatmadan ve iftiradan almıştır...
Seans içlerinde bunu hep yapıyor.. İnsanları gizli kışkıtmalar ve seans dışı muhabbetler.. O yüzden kuyruk acısı var sanırım..
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87271]Halis Karatay binerdi.En dış kulvardan ataklarını hatırlarım..lelele.lelele[/QUOTE]
HALİS KARATAŞ olmasın :)
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87253]Bedduam tutmuştur belki..kom.komHerkesi Gökhan sanan var da.Kasımda askerim hadi vatana millete hayırlı olsun.[/QUOTE]
Kasıma daha 9 ay var. Askerlik yakın diyince bende Mayısta gideceksin sanmıştım tekrar hayırlı teskereler.
Özür dilerim konuyu ben hortlattım bilmeden..Ne olduysa bir sebebi vardır
[QUOTE=mersiyk;87282]Özür dilerim konuyu ben hortlattım bilmeden..Ne olduysa bir sebebi vardır[/QUOTE]
neyse, dinlensin birkaç gün de aklı başına gelsin...:D
[QUOTE=mersiyk;87260]küfür değildir sebep sanmıyorum cünkü seans sırasında küfür edenler oluyor sayın hellime danısıyorum ceza yerine filitre uyguluyoruz.
Kesin kışkırtma ve tartışma başlatmaktan kaynaklıdır. :)[/QUOTE]
İyi de tartışmayı yeni gelen başlattı. Ortalığı karıştırdı. Olan Astiye oldu.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87271]Halis Karatay binerdi.En dış kulvardan ataklarını hatırlarım..lelele.lelele[/QUOTE]
Seren 1983 yılında Gazi Koşusunu kazanmıştı, senin yaşın yetmez onu hatırlamaya
Bu aralar bakıyorum tüm kaliteli forumlarda bir tartışma mutlaka çıkıyor, çoğu da yeni gelen birisi tarafından başlatılıyor. Sonra birden kalite düşüyor, faydalı forumlar dağılıyor. Bence biraz sakin olmakta fayda var.
cok super ya ne zaman cıkıs baslayacak ya da bırılerı bı seyler cevırecek olsa kesın bı kavga cıkartılır bole sıtelerde ınsanları borsa dan uzak tutup kafa karıstırmak ıcın gene donuyor bı seyler ama durun bakalım elbet cozecez ?
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87264]Vay vay vay neler varmış neler.Allah razı olsun Astatin ruhun şaad olsun.Engellenmişsin.İnşallah geri dönersin.Millet ne dalavereler çeviriyormuş meğerse.Saol abi.Demek tamamen itibarmış amaç.Eğer aynı ipten yazılıyorsa bulur pek değerli Hellim İnşallah.[/QUOTE]
Değişik nicklerin üstadı Gökhan bile şaşırmış duruma .dng
yeni bir spekulasyon yeni bir muamma:
attım ya allahhh:
gokhanfındık astatinein klonudur:..:
serenay da at deıl tazıdır:..: