Haklısın bu vobda mantık aramak saçmalık olur.
Las vegas burdan daha iyidir..
Printable View
Haklısın bu vobda mantık aramak saçmalık olur.
Las vegas burdan daha iyidir..
Sisteme göre çarpılıp ,aradada çarpıp devam edeceksin akşama kadarda ekran başından ayrılmayacaksın..
Tam emekli işi ama o bile zamanla hastalık yapacaktır..
Artık sadece 60'lık sistemimi kullanıyorum. Sistem ne kazandırıyor ne kaybettiriyor, kara geçiyor ama Pala sonunda geri alıyor. :) Neyse bu zorlu koşullarda sermayeyi azaltmasın da trend nasıl olsa günün birinde tekrar başlar... :)
[quote=kardeşiniz;253149] dış piyasalarda sakinken bizim bu kadar yükselmemiz neden.[/quote]
Dış piyasalardan kopmuş değiliz. Her zamanki gibi aynen DAX'ı takip ediyoruz.
Üstte DAX grafiği altta VOB grafiği. Üç aşağı beş yukarı aynı hareketi yapıyorlar, yeni birşey yok şimdilik.
[quote=kardeşiniz;253142]yeniyim ama çabucak gitme taraftarıyım.bu işler beni bozar artık.birikimlerimi
burada bitirecek halim yok.hala kardayım amma bu haftaki hareketler sinir katsayımı yükseltti ve kesin karar almama yardımcı oldu.çıkıyorum artık.hemde en kısa sürede.ticaret yapıyorum ve ona daha fazla ağırlık vereceğim
herkese kolay gelsin[/quote]
En güzel para ticarette vardır, baktınız para kazanamıyorsanız en temizi bırakmak bende 7-8 ay önce bıraktım. Cuma %6 düşen pazartesi %7 çıkan bir borsada hemde 1e 10 kaldıraçla para kazanmak gerçekten büyük bir başarıdır.
Birde neden aramayın büyükler için yeterki KY terste olsun yeter durup dururken şelaleler,zirveler burada para kazanacaksanız çok ama çok sağlam teknik analiz yada piyasa bilginiz ve çok sağlam haber alacağınız bir adamınız yoksa uzak durmak en iyisi.
Bu uptrend U100 30.000 lerde başlarken VOB a girdim ve 1 haftada %100 den fazla para kazandım ancak sonrasında yatayda öyle bir çarpıldım ki yurt dışı %3 eksi yaparken bizim piyasa uçtu yurt dışı çıkarken bizimki düştü tamam artık yurt dışına bakmıyorum dedim bu sefer piyasa yurt dışına kolere oldu sonunda bir gün baktım o 1 haftada aldığımı 6 ayda gıdım gıdım fazlasıyla geri vermişim ve o gün anladım bu iş bana göre değil dedim ve bıraktım.
İnşallah ticarette daha başarılı olursunuz ve kararınızın arkasında durursunuz hayırlı kazançlar
[IMG]http://i49.tinypic.com/9gvm9k.png[/IMG]
astatinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn projection dead or alive :D
teşekkürler.aynısını bende yaşadım.artık çekilmez oluyor bir yerden sonra.uzun zamandır bu işi yapıyorum ama hiç bu kadar nefret etmemiştim.herkese kolay gelsin.bol kazançlar
[quote=seagate;253190][IMG]http://i49.tinypic.com/9gvm9k.png[/IMG]
astatinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn projection dead or alive :D[/quote]
way be unutmuşum bunu:D:D cillop gibi çalışmış:D:D
bu arada herkesin kandili mübarek olsun
ne olursa olsun neşenizi kaybetmeyin derim
para gelir gider önemli olan huzur ve sağlık
kardeşş sen unutursun ama bazıları unutmaz ahahaha :D
sessiz kalmış burası :(
bensiz ne edeysunuz buralarda daa:::