-
Buyrun burdan yakın bu ne şimdi
**ABONELERE DUYURU**DJI, S&P VE NASD** FUTURELARININ AKTIF VADE DATASINDA HAZIRAN YERINE EYLUL VADESINI YAYINLANIYOR
ABONELERE DUYURU:
DJI, S&P VE NASD** FUTURELARININ AKTIF VADE DATASINDA HAZIRAN YERINE
EYLUL VADESINI YAYINLAMAYA BASLADIK.
-MATRIKS-
-
Ben asadaki siteden bakardım
dow şimdi 10373 bakalım hangisine inanacaz
[url]http://www.adblue.de/dow-jones-future.htm?cID=ADBLUE&iFSsymbols=EYM1%21&iFScompareTo=&iFSperiod=V&iFSvminutes=5&iFSchartsize=575x300&iFSbardensity=LOW&iFSbartype=BAR&iFSstudies=MACD%2812%2C26%2C9%29%3B&iFSohlc=true[/url]
-
walla ben dün 71550 üzerinde açtığım şortların karını aldım...kaldım 2/5 şort...sspot açılınca verirler sanki..
-
-
-
-
astatin amca kısacılar fena kazık attılar.nolacak şimdi
-
bunlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım bir türlü.fol yok yumurta yok.ama helal olsun diyorum.başkada bir şey demiyorum
-
yeniyim ama çabucak gitme taraftarıyım.bu işler beni bozar artık.birikimlerimi
burada bitirecek halim yok.hala kardayım amma bu haftaki hareketler sinir katsayımı yükseltti ve kesin karar almama yardımcı oldu.çıkıyorum artık.hemde en kısa sürede.ticaret yapıyorum ve ona daha fazla ağırlık vereceğim
herkese kolay gelsin
-
[QUOTE=kardeşiniz;253142]yeniyim ama çabucak gitme taraftarıyım.bu işler beni bozar artık.birikimlerimi
burada bitirecek halim yok.hala kardayım amma bu haftaki hareketler sinir katsayımı yükseltti ve kesin karar almama yardımcı oldu.çıkıyorum artık.hemde en kısa sürede.ticaret yapıyorum ve ona daha fazla ağırlık vereceğim
herkese kolay gelsin[/QUOTE]
Arkadaşom sürekli anlık takip edemiyosan sistemin yoksa bu iş çok zor sistemi bile çarpıyorlar.
Örneğin ben dün aksamdan yanlışlıkla yüklü miktarda long kaldım esasında az bişeydi sonra sinirlenip biraz daha artırdım .Sabahki duruma bak esasında yüklü miktarda zarar yazmam gerekirdi kara bile geçip kapadım burası böyle bi şey.
-
yeniyim derken burda yeniyim.borsada ve vob ta değil.sistem dediğinizde yukarıdakilerin keyiflerine göre şekillenen hareketlerdir.bana açıklarmısın bugünkü yükselişin nedenini.dün 4400 kontrat pozisyon kapatıpta bugün dış piyasalarda sakinken bizim bu kadar yükselmemiz neden.not arttırımı nın 1 sene içerisinde gelmeyeceğinide bildirdiler.e o zaman biz neden yükseliyoruz.tamamen saçmalık.haziran kapanan kadar da indirmezler piyasayı.ağustos vadelide tekrar aşağı.eğer o kadar ömrümüz varsa o günleride görürüz
uzunlara bol kazançlar
-
[QUOTE=kardeşiniz;253149]yeniyim derken burda yeniyim.borsada ve vob ta değil.sistem dediğinizde yukarıdakilerin keyiflerine göre şekillenen hareketlerdir.bana açıklarmısın bugünkü yükselişin nedenini.dün 4400 kontrat pozisyon kapatıpta bugün dış piyasalarda sakinken bizim bu kadar yükselmemiz neden.not arttırımı nın 1 sene içerisinde gelmeyeceğinide bildirdiler.e o zaman biz neden yükseliyoruz.tamamen saçmalık.haziran kapanan kadar da indirmezler piyasayı.ağustos vadelide tekrar aşağı.eğer o kadar ömrümüz varsa o günleride görürüz
uzunlara bol kazançlar[/QUOTE]
Arkadasım nedeni niçini sorgulamaya kalkarsak vob o arada 1000 puan iner çıkar
Ben baktığın indiklere ,sistemlere göre hareket ediyorum piyasa zaten nedenini
bir süre sonra bulur.Canı istediğini iyi algılar canı istemediğini kötü algılar.