-
Olsun ben iyimserim genede.
Kurtuluş filmini izleyenler bilir. Büyük taarruz sırasında yunan karagahında generaller başkomutan hacıanesti'ye cephenin yarıldığını ve hemen süratle ihtiyat kuvvetlerini savunmaya çekerek dumlupınar yönünü kapaması gerektiğini söylediğinde bu fikre karşı çıkar ve ihtiyat kuvvetleri ile sabah taarruza geçerek rakibini kanatlardan çevirmeyi planlar.
yani karamsarlığa gerek yok hacıanesti nin de dediği gibi
"Yarın sabah her şeyin değişmiş olduğunu göreceksiniz"
Not: Kişisel beklentimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-moody`s, yunanıstan`ın kredı notunu dusurdu
atına (a.a) - 14.06.2010 - uluslararası kredı derecelendırme kurulusu
moody`s, yunanıstan`ın kredı notunu bır kez daha dusurdu.
Moody`s`ten yapılan acıklamada, yunanıstan`ın hukumet bonolarının
derecesının a3`ten ba1`e ındırıldıgı belırtıldı.
Bu durum, onde gelen uc kredı derecelendırme kurulusunun yunanıstan`ın
notunu dusurmelerı yonundekı yenı bır adımı oldu. Standard&poor`s da nısan ayında
yunanıstan`ın kredı notunu dusurmustu.
Yunanıstan malıye bakanlıgı moody`s`ın acıklaması uzerıne bır acıklama
yaparak, bu not ındırımının, yunan hukumetının son aylar ıcerısınde ulkeylı borc
krızınden cıkarma yonunde attıgı onemlı adımları, bu adımların yarattıgı ıyımser
malı beklentılerı karsılamadıgını bıldırdı.
(ap-rem-mte)
22:50 14/06/10
--aa--|
-
[quote=EMEKDAR;251960]Tom gazladı yine taktı peşine dünyayı...
Tekerin patlasın rallici Tom...
Nassdiynn yarılsın Tom....[/quote]
Rahmetli Cem Karaca sağ olsaydı,senin tekerine çomak bilem sokardı...:cool:
-
[QUOTE=mur@t;251929]Tera sol kulvarda açık ara yaptı... Gökhan askerden mi döndü yoksa? :..:[/QUOTE]
[QUOTE=TIFIL;251936]mayısta bitirecekti,vukaatı olmadıysa...:..:[/QUOTE][QUOTE=TÜRKOĞLU;251941]2011 mayıs olsa gerek :..::..::..:
zaten kasımda gitmemiş miydi?
VOBIX bilir :D[/QUOTE]
Gökhan uzun dönem gitti diye biliyorum. 15 aylık gitti ama arada bir kurcalıyor VOBu 50-60 kontratla. Perşembe short idi en son.
-
Bonoalrının notu inmiş bundan sonra borçlanırken daha fazla ödemek zorunda kalacak. Başka bir olay yok. Özetle sen bu bonoları vades dolunca zor ödersin diyor. Bunalrı ödemek için daha fazla borçlanman lazım ama biizm para babalarının sana yeni borç vermesi için fiyatları düşür faşzleri arttır ki babalar ikinci turdan daha çok kazansın. Hazır düşmüşsün bu fırsat kaçmaz bir tekme de ben vurayım diyor.
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
3/5 Kısaların üçte biirni 475 den kavırma ettim..kaldı 2/5 kısa..
-
550 den bir posta flat...1/5 kısa ddevam
-
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
500 de tutunduk gibi daha aşağıda 300 var bence...
-
spot açılsın esas yön o zaman belli olur...bence..
-
475 ve 550 den kapadigim kadar şortu, 975 den yine açtım...sörfşahane..ama nereye kadar..ü[url]www..3/5[/url] şorto devam