[quote=Astatin;297840]pardon..strobaba üstad olacaydı...kehkeh[/quote]
Bu krasieync'den daha komik oldu... ehueheuehuehu... :p :..:
Printable View
[quote=Astatin;297840]pardon..strobaba üstad olacaydı...kehkeh[/quote]
Bu krasieync'den daha komik oldu... ehueheuehuehu... :p :..:
hadi dow artı açılsanda farketmez yardım etde düşelim artık
böyle bi sistemimi olsun daha ne isterim beea :(
bu arada Asti ustad 87975 den flat cuma günkü 84725 den açılan longu sonra tekrar 87125 den tekrar long tek işlem var hala da tutyom bakalım nereye kadar dayanabilecem :..:
[quote=Astatin;297839]strobaba, strobaba...
sisteme uy uy uy diyorum kendüme amma sonra eminimki uyduğum ilk sinyalde çarpılacak sistem..huehueheueue..yada MTX versiyon yükseltir..hühühüh..ayrıca ne olacak bu NUNUların hali...
[IMG]http://i51.tinypic.com/2qare6t.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;297841]Mem..Dünya Şortcular Örgütü seni başkanlığa aday göstermiş haberin vaaaa mı? üwwww[/quote]
Dünya Short'çular Örgütü Genel Müdürlük Binası:
:..:
[IMG]http://www.findhorn.org/uhall/A%20of%20S%20wrecked_house%20smaller.jpg[/IMG]
hayret yaw..250 puan düştük
350 den flat nazar değdirdim kendime
[quote=Astatin;297841]Mem..Dünya Şortcular Örgütü seni başkanlığa aday göstermiş haberin vaaaa mı? üwwww[/quote]
he bu yolda ölürsem anıt dikersin aha sana vasiyet :D
[quote=a.kaya;297845]böyle bi sistemimi olsun [COLOR=red]daha ne isterim beea[/COLOR] :(
bu arada Asti ustad 87975 den flat cuma günkü 84725 den açılan longu sonra tekrar 87125 den tekrar long tek işlem var hala da tutyom bakalım nereye kadar dayanabilecem :..:[/quote]
cevap: uyabilmeyi...
bu arada brak bu ayakları, sen sanki kendi kullandığın ziestene uyabiliyorsunda..
bu arada üstad espirsini ben yapmıştım..tekrar olmasın piliz:::
[quote=seagate;297849]he bu yolda ölürsem anıt dikersin aha sana vasiyet :D[/quote]
1 milyon doları bana miras edeceysen vasiyette, sana 100 m*100m monoblok bir anıt diktiririm..::::::
şort kontratları brakırsan ise reddimiras ederim:::
[quote=Strategist;297846]Dünya Short'çular Örgütü Genel Müdürlük Binası:
:..:
[/quote]
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTJwnj-RikYGirsvY61q8KMTPmgL_tD5VXZ7PbJCHPzMmnUXM&t=1&usg=__7PPDksXr02YjNW4pd1oycG6UA2k=[/IMG]
öh öhhöhöhhöö
[quote=Astatin;297851]1 milyon doları bana miras edeceysen vasiyette, sana 100 m*100m monoblol bir anıt diktiririm..::::::
şort kontratları brakırsan ise reddimiras ederim:::[/quote]
ahahahaha paso yükseliyo ******* böyle bişi olmaz yaaa :(
ulen ne tırsak adamım be 1 liğe göre işlem yaparsan böyle olur işte.dngbu nunular yüzünden tırsak işlemler yapıyorum silip atacam sonunda indikleri
[quote=seagate;297852][IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTJwnj-RikYGirsvY61q8KMTPmgL_tD5VXZ7PbJCHPzMmnUXM&t=1&usg=__7PPDksXr02YjNW4pd1oycG6UA2k=[/IMG]
öh öhhöhöhhöö[/quote]
O Long'cularınki... Baksana bugünkü grafiğe benziyo... :..: :::
ula bu hangi aar 225 i gördü..way be kayabos lafa tuttun bizi ha...ahauahuheuheuhe..525 den şortlara takviye
[quote=Astatin;297850]cevap: uyabilmeyi...
bu arada brak bu ayakları, sen sanki kendi kullandığın ziestene uyabiliyorsunda..
bu arada üstad espirsini ben yapmıştım..tekrar olmasın piliz:::[/quote]
doğru söze ne hacet :( üüü
Son poz 87.475'den long, eğer 87.600 üzerinde kapatırsa geceye long devam, yok stop'lanırsam geceye flat... Normalde geceye short düşünüyordum DOW'a göre ama bizim piyasanın kimseyi taktığı yok.. Dow'a göre plan yapıp burada işlem yapmak komik artık...
84 nere 87500 nere ****
dow düşerken çıkıyo artık *****
ühüüüüüüü 87675 den döndü :..:
[quote=seagate;297860]84 nere 87500 nere ****[/quote]
Sen dua et de 87.500 nere, 95.000 nere dedirtmesinler az sonra... :..:
yakın bir zamanda not arttırım haberi düşer piyasaya..
bu gidiş bunu işaret ediyor..
[quote=Strategist;297859]Son poz 87.475'den long, eğer 87.600 üzerinde kapatırsa geceye long devam, yok stop'lanırsam geceye flat... Normalde geceye short düşünüyordum DOW'a göre ama bizim piyasanın kimseyi taktığı yok.. Dow'a göre plan yapıp burada işlem yapmak komik artık...[/quote]
dov eksiye geçti biz zirve yaptık:) en iyisi ekranı kapatmak. kısa devam önümüzdeki maçlara bakacaz.
şimdi içimden diyordumki dow eksiye giderken bizimkini çatır çatır alıyolarmış..ahahaha..üwww
Şortçuların derde bak bir de artı makas geldi..
[quote=The Tatar;297863]yakın bir zamanda not arttırım haberi düşer piyasaya..
bu gidiş bunu işaret ediyor..[/quote]
Patron bu çıkışı öyle sıradan bir not artırımı açıklamaz sanki... Bana öyle geliyor ki artık yatırım yapılabilir ülke durumuna çıkartacaklar...
[quote=Astatin;297865]şimdi içimden diyordumki dow eksiye giderken bizimkini çatır çatır alıyolarmış..ahahaha..üwww[/quote]
Keşke başka birşey dileseydin... :::
Tepe rakkamını yazıyorum... 88888...
istooopppp..way be...550 şortları vurkaçla kapatmalıymışız...ehueue..yediler..zaraar geçtik günlükte..üww
[quote=seçilmiş böcük;297871]Tepe rakkamını yazıyorum... 88888...[/quote]
sabah kini revize ettiniz galiba :..: tebrikler
strobaba..abi ben bu sisteme dakma olayından vazgeçeceğim galiba...3-5 kere küçük küçük dakıyoruz sonra o bir takıyo 1 aya bedel..cuma longları kapamasak hadi cumayı boşver sabah yine signal yönüne dönsel felan feşmekanç...üüühühü..son sinyal +3400 puan şimdilik....bizde ne var aynı dönemde..zırrttt...500 puan belki
Sabah 86750 geçilince 89 da şampanya patlatırlar dedim..Oradan longlasak 1200 puan..Ama longa elim gitmiyor bir türlü...
[quote=Ruhul-Kudüs;297844]hadi dow artı açılsanda farketmez yardım etde düşelim artık[/quote]
Kim yardım edecek Ruhul cörtçüde kalmadı ki.:confused:
5000 poz kapanmışmış bu yükselişte...
çort neki? zuhaha
Aç kurtlar gibi aldıklarına göre buraları çokmu ucuz acep.
[quote=belhal;297880]Aç kurtlar gibi aldıklarına göre buraları çokmu ucuz acep.[/quote]
:D hihihi günün lafıı
[quote=Astatin;297874]strobaba..abi ben bu sisteme dakma olayından vazgeçeceğim galiba...3-5 kere küçük küçük dakıyoruz sonra o bir takıyo 1 aya bedel..cuma longları kapamasak hadi cumayı boşver sabah yine signal yönüne dönsel felan feşmekanç...üüühühü..son sinyal +3400 puan şimdilik....bizde ne var aynı dönemde..zırrttt...500 puan belki[/quote]
bu tabloya ben olsam sisteme uymaya başlardım 3400 nerdee 500 nerde o da belkim:..:
elini öp özür dile sisteme dön
[quote=Strategist;297868]Patron bu çıkışı öyle sıradan bir not artırımı açıklamaz sanki... Bana öyle geliyor ki artık yatırım yapılabilir ülke durumuna çıkartacaklar...[/quote]
adamlar satın almadık banka bırakmadılar memlekette bu saatten sonra yatırım yapılabilir seviyeye geldiniz deseler ne olacakki ?
bu kurumlarda üçkağıtçının ağababası..
yükseliş başladığında 60xxx lerdeydi, hala 68xxx lerde şöle 7xxxx olmalı ki pahalı olsun.dng
son ayu filmini çekeceklermiş en zirve belli olduğunda çekimler başlayacak. puaha
shortları patlatıyorlar APSD -6.200.........cörtçü nesli tükeniyor.