limitsiz patron allah ayağını düz bastırsın :)
Printable View
limitsiz patron allah ayağını düz bastırsın :)
unlu abi işten atıldı galiba sesi soluu kesildi ::: ah ülem astet senin yüzünden hep bunnar
demin tesadüfen panelime bi bakem dedim....walla ......yokluğumdan faydalanıp wall postumda parti vermişiniz bidaa giderken anahtarı bırakmaycam sie :::
ABD verisi tahminim +%446
DJ kapanış tahminim 12222
VOB kapanış tahminim Tavan
üwwwwww
[QUOTE=abka;256513]matrikste sistem nasıl yerleştirilir.. kısaca açıklarsanız sevinirim..yahu sadece al -sat oklarını görem...khn basıyom..ondan sonrası?:)[/QUOTE]
veya neredn bulurum..
-----------
euheu hpiyasa gene beklentilerin tersinde hicbirsey yokmus gibi davranıyo uehueh olsun alıskınız nasılsa.. :::::::::::::::
---------
piuuvvv yukardakı satırları yazdıgımda saat 10:20 filandı gonderemeden toplantıya gittim 1 adet sembolık 275 kısayla.. 600 de kapanmış kısa.. piuvv cokmus sonrasında..
CREDİT SUİSSE/KEATİNG, "ARTIŞLAR HİSSE SENETLERİNE DÖNEBİLİR"
Uluslararası yatırım kuruluşu Credit Suisse, çift dipli resesyon
ve hisse senedi piyasalarında çöküş tahmin edenlerin hayal kırılığına
uğrayacaklarını bildirdi.
Kuruluşun araştırma birimi başkanı Giles Keating, "Fiyatlar düştü
ve değer hisse senetlerine geri dönüyor. Dünya ekonomisi yavaşlayacak
ama kayalıklara çarpmayacak. Ekonomi halen ilerliyor, hisse senetleri
de ilerleme kaydedecek" dedi.
[quote=selçuklu;256531]aniden müsterihleştim patro . .stro patro .. stro baba .. sen çok yaşa ... .brv.brv.brv.brv[/quote]
Merak etme selpatro.. Eli birliğiyle indirecez bu VOB'u bugün... Artık bi daha 7xxxx'li rakamlar görmek istemiyorum patron... 7xxx'li rakamlar görmek istiyorum... Çok şey mi istiyorum patron... üvvvv... :)
[quote=abka;256536]veya neredn bulurum..[/quote]
Mesela... :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5388[/url]
[QUOTE=aviator99;256539]CREDİT SUİSSE/KEATİNG, "ARTIŞLAR HİSSE SENETLERİNE DÖNEBİLİR"
Uluslararası yatırım kuruluşu Credit Suisse, çift dipli resesyon
ve [COLOR="Red"][B]hisse senedi piyasalarında çöküş tahmin edenlerin hayal kırılığına
uğrayacaklarını bildirdi.[/B][/COLOR]
Kuruluşun araştırma birimi başkanı Giles Keating, "Fiyatlar düştü
ve değer hisse senetlerine geri dönüyor. Dünya ekonomisi yavaşlayacak
ama kayalıklara çarpmayacak. Ekonomi halen ilerliyor, hisse senetleri
de ilerleme kaydedecek" dedi.[/QUOTE]
üvvvvvv .. benden bahsediyo .. üvvvv ... :o:o
haziran kontratının 70 bin altında kapanacağına hiç inanmıyorum ya varmı böyle derin hisleri olan :)
hakkımızı yiyorlar.. fdow 10.250 de iken bizimkiler buralarda idiler.. toptan tahsilat istiyorum paladan..
[QUOTE=Strategist;256540]Merak etme selpatro.. Eli birliğiyle indirecez bu VOB'u bugün... Artık bi daha 7xxxx'li rakamlar görmek istemiyorum patron... 7xxx'li rakamlar görmek istiyorum... Çok şey mi istiyorum patron... üvvvv... :)[/QUOTE]
yok patron .. kararında bence 7xxx li rakamlar ... Giles Keating abi hayal kırıklığına uğrayacağımızı söylemiş ama ... :o:o
[QUOTE=jerfin;256545]hakkımızı yiyorlar.. fdow 10.250 de iken bizimkiler buralarda idiler.. toptan tahsilat istiyorum paladan..[/QUOTE]
gökhan olsaydı ne derdi ::: " vob sağlam ..... dow düşüyo vob düşmüyo...... full long ** "
[quote=YAVUZHAN;256543]haziran kontratının 70 bin altında kapanacağına hiç inanmıyorum ya varmı böyle derin hisleri olan :)[/quote]
şu an 73000 üzerind ekapatıor gibi geliyo..ama şorta geçersem 67000 olur..ü[url]www..[/url]
Güçlü Vob, Güçlü Türkiye, Türkiye AB ye üye, VOB Türkiyeye üye, VOB AB ye üye, hisse senedi piyasaalrında çöküş bekleyenlerin hayal kırıklığı şerefine saaol saaol saaoll..
[QUOTE=YAVUZHAN;256543]haziran kontratının 70 bin altında kapanacağına hiç inanmıyorum ya varmı böyle derin hisleri olan :)[/QUOTE]
öyle hissetmene neden olan şey ne ?:))) vade başından bu yana babalar longda mı duruyorlar yoksa.. hakikaten birisi vade başından itibaren haziran vade pastasını koyabilir mi ?
[QUOTE=fXci;256549]gökhan olsaydı ne derdi ::: " vob sağlam ..... dow düşüyo vob düşmüyo...... full long ** "[/QUOTE]
yok patron ... bence satış baskısı var derdi ... yıkılır buralar derdi ... küskülü baskılı pastadan bahsederdi bence .. :D:D:D
hani bazen dax %2 düşerdi ama biz sebepsiz %5 yukarı yapardıkya..he işte onda n istiyorum..üww
[quote=abka;256536]veya neredn bulurum..[/quote]
Tam olarak menüleri hatırlamıyorum ama, benzer isimlerle yardımcı olmaya çalışiyim.KHN e bastıktan sonra o menüde expert advisor var, ona basıp ordan yeni tuşuna basılacak.Ardından açılan pencerede üstten sembol kısmına gelirip tekrar yeni,ekle tuşuna basılacak.Burdan ilk olarak alım koşulu kondisyon kısmına yazıldıktan sonra, ok ve rengi ayarlanıcak.Aynı işlem kısa pozisyon kondisyonu içinde yapılacak.
Bunlar eklendikten sonra, halihazırda açık olan pencerenin en solunda sistem/sistem adı kısmına tıklanıp bir isim verilip kayıt edilecek.
Ardından KHN > exper advisor seçilerek oluşturduğunuz sistemin ismi seçilip uygula tuşuna basılacak.
[quote=selçuklu;256547]yok patron .. kararında bence 7xxx li rakamlar ... Giles Keating abi hayal kırıklığına uğrayacağımızı söylemiş ama ... :o:o[/quote]
Patron o herifler memur... O firmada maaşlı çalışıyorlar... Bu işten anlasalardı piyasalardan parayı götürürlerdi... Şahsen maaş bordrolu hiçbir analistin dediğini ciddiye almıyorum... :..:
amanınnnn ..
[quote=Strategist;256541]Mesela... :)
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5388[/URL][/quote]
eline sağlık patronaj +.
[quote=selçuklu;256528]soldaki sayım öne çıktı bence .. etr ve ema da satta .. ne dersin saraylı abi .. sldaki olabilirmi ? .. üvvvv .. :o:o:o[/quote]
olasılık olarak tabi...etr satta...
istop...100 puan haşırtos
[quote=unlimitted;256510]apla göstergeler depmek üzere deyü üvvvvvvv :..:
69.900'e pasif long.... (250 puan için yaktığımız adrenaline bak yol parasını bile kurtarmıyo lem:D)[/quote]
lem bu totoş tospaaların bütün garezi bana yaw... üvvvvvvvvv üüü
stro patron 70 bin güle güle diyelim abi artık .... vallada billada çok sıkıldım .... ya bu ne ... mübarek cuma günü ... üvvvvvvvvvvvv ..:o:o:o
[quote=Astatin;256565]istop...100 puan haşırtos[/quote]
Benim sistemim de short'a döndü de bana patron... İhtiyacım var bu sözleri duymaya... üvvvv... :) :..: :::
[quote=jerfin;256545]hakkımızı yiyorlar.. fdow 10.250 de iken bizimkiler buralarda idiler.. toptan tahsilat istiyorum paladan..[/quote]
herşey o kadar korelasyonlu olsa benim göstergeler 300 milyon dolar değil bikaç milyar dolar ederdi.
hatta niye etsin ki, satmazdım :D
ama şimdi satıyorum bak 300 milyon dolara. ordi 200 verdi vermedim :..:
[QUOTE=Astatin;256565]istop...100 puan haşırtos[/QUOTE]
patron avatarla uyumsuzdu pozun .. diyeyim dedim sonra vazgeçtim yani .. neyse canın sağolsun .... :o:o:o
[quote=Strategist;256557]Patron o herifler memur... O firmada maaşlı çalışıyorlar... Bu işten anlasalardı piyasalardan parayı götürürlerdi... [B]Şahsen maaş bordrolu hiçbir analistin dediğini ciddiye almıyorum...[/B] :..:[/quote]
tebrik ediyorum harika
[QUOTE=Astatin;256565]istop...100 puan haşırtos[/QUOTE]
sistem sat mı verdü
[QUOTE=unlimitted;256566]lem bu totoş tospaaların bütün garezi bana yaw... üvvvvvvvvv üüü[/QUOTE]
patron pıyasa tırsıyo senden resmen baslı basına bı dırencsın :)
[QUOTE=selçuklu;256489]abi iki sayım var kafam karıştı açıkşası ... ikiside olabilir gibi geliyor ... bakacam artık .. pozu kapattım full flat ... iki yönde belirsiz bence ... ama aşağı ağır basıyor kafamda sanki ...
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5422/adsztxx.jpg[/IMG][/QUOTE]
soldakinin devamı .. sağdakide potansta ama hala exxx olmadı .. üvvv
[IMG]http://img63.imageshack.us/img63/6585/adszdc.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;256576]soldakinin devamı .. sağdakide potansta ama hala exxx olmadı .. üvvv
[/quote]
ekrana göre mi bizim bakışımıza göre mi sağ ::::::::::D:D
[quote=Kennym;256575]patron pıyasa tırsıyo senden resmen baslı basına bı dırencsın :)[/quote]
patron söyleyin piyasa tırsmasın benden. 250 puan için tırsılır mı yaw...bak cirfin'e, 1000 puan veriyo pelaya. :::
afiyet olsun herkeşe.
[QUOTE=Strategist;256557]Patron o herifler memur... O firmada maaşlı çalışıyorlar...[COLOR="Red"] Bu işten anlasalardı piyasalardan parayı götürürlerdi[/COLOR]... Şahsen maaş bordrolu hiçbir analistin dediğini ciddiye almıyorum... :..:[/QUOTE]
parayı götürmediklerini nereden biliyorsun ?:..:
maaşlı analistler piyasadan anlamıyorlar da, maaşsız analistler mi anlıyor !!..:))) bu insanın kendini geliştirmesiyle orantılı birşey bence..
hellim apla kızar diye modifiye ettiğim sazan hevatarına sansür uyguladım ::: nekadar inceyim deemi :::
[QUOTE=unlimitted;256579]ekrana göre mi bizim bakışımıza göre mi sağ ::::::::::D:D[/QUOTE]
palaya göre abi ... ::::D:D .. atı verde biraz .. gezip geleyim abi sıkıldım ya .. üvvvvvv ...
[quote=jerfin;256583]parayı götürmediklerini nereden biliyorsun ?:..:
maaşlı analistler piyasadan anlamıyorlar da, maaşsız analistler mi anlıyor !!..:))) bu insanın kendini geliştirmesiyle orantılı birşey bence..[/quote]
maaşsızlar nasıl geçiniyo o mantıkla.. piyasalardan:) işten atılmış bir analisti dikkate alabilirim;) kendi istifa ettiyse daha iyi..
[quote=unlimitted;256570]herşey o kadar korelasyonlu olsa benim göstergeler 300 milyon dolar değil bikaç milyar dolar ederdi.
hatta niye etsin ki, satmazdım :D
ama şimdi satıyorum bak 300 milyon dolara. ordi 200 verdi vermedim :..:[/quote]
[IMG]http://img580.imageshack.us/img580/6228/adszyh.png[/IMG]
Ünlü trader, unlimitted'e elindeki göstergeleri ele geçirmeye çalışan bir organizasyon tarafından bir at ile burun buruna çekilmiş görüntüleriyle şantaj yapıldığı öğrenildi.
At konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, U. göründüğü gibi değil, ben sadece burnumu siliyordum dedi.
Hedehödö haber merkezi.
[QUOTE=cırcır;256586]maaşsızlar nasıl geçiniyo o mantıkla.. piyasalardan:) işten atılmış bir analisti dikkate alabilirim;) kendi istifa ettiyse daha iyi..[/QUOTE]
maaşsızlar sadece piyasadan geçiniyor.. maaşlılar hem piyasadan, hem kurumun nimetlerinden, hem de isim, kariyer v.s. den geçiniyor.. fark burada işte..:..: