valla kastırma miktarına bakılırsa, kısalar hakkaten dikkatli ossun gayri.
1 kademe ittiricez diye bütün KY birleşiyo düşürüyo kademeyi, 20 saniyede hoop 250 kontrat alıveriyolar...
Printable View
valla kastırma miktarına bakılırsa, kısalar hakkaten dikkatli ossun gayri.
1 kademe ittiricez diye bütün KY birleşiyo düşürüyo kademeyi, 20 saniyede hoop 250 kontrat alıveriyolar...
[quote=sadberk22;215709]pala gene son dakka atağıyla gole gitcek gibi duruyore:)[/quote]
altın gol'ün tadını aldı bi kere. :)
uygulamadan kalktı diyoz, o yine de altın gol yapıyo haftanın 4 günü. :..:
astet mentalray 16.30 yeresinde cortladı
not:meşaz kirliliği olmasın deyüü eski meşazı düzenledim gayri
[IMG]http://i41.tinypic.com/jhskf6.png[/IMG]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=307182&resize_x=600[/IMG]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=307181&resize_x=600[/IMG]
[quote=fXci;215713]astet mentalray 16.30 yeresinde cortladı
[/quote]
gel gir koluma...beraber çarpılak
[QUOTE=Astatin;215715]gel gir koluma...beraber çarpılak[/QUOTE]
bu arada yorum yok long devam sibop is löngınşayne
kurumlar önemsiz ama;
credit'e niye hiç güvenmiyorum her an sukoyvercekmiş gibi geliyo acaba...:rolleyes:
[quote=unlimitted;215712]altın gol'ün tadını aldı bi kere. :)
uygulamadan kalktı diyoz, o yine de altın gol yapıyo haftanın 4 günü. :..:[/quote]
ölümcül bi altın vuruş da olabülüü.boks.::: .heyk
[quote=fXci;215717]bu arada yorum yok long devam sibop is löngınşayne[/quote]
sibobuda veriymde mentalraylen karışmasın
[IMG]http://i40.tinypic.com/262v587.png[/IMG]
Long'lar için treylüng ştop'um 750'de... Oraya gelirse flatlerim ve geceye flat girerim, yoksa geceye long devam. Short yassah. Son kararım...
ıngaaaa
Buradan yukarı yapacaklar yapmasınada, nereye kadar ve ne zaman o belli değil, şimdiki bandımız 66000-68500 aralığı dersek daha doğru olur, buna göre hareket mantıklı:) 66000 artı eksi 300 long yeresi, 68500 artı eksi 300 short yeresi:)
Ben ortada realizasyon yaptım shorta geçtim, müsterihim istedikleri kadar indi bindi yapabilirler:) saygılar.
selçuklu patron, helvamı hazırla..ingggaaaa
yarın kapkara perşembe olur mu anket:::::::::
hasteton mentalray gönderince teşkür bıtonuna basaysunda sibobu neyü beyenmiyorsun yuaw üvvv
bu arada bozz üstad ne yaptı acaba?
günün en yüksegi gelicek galiba :)
cok guclu vob , bı o kadar alakasız pıyasa... :p:p:p
piyasa şu anda dirençleri test ediyor...kısa vade uzunlar için souk ter yereleri...
Kont Drakula: "Bunca yıldır milletin kanını emiyorum ama Pala'nın yanında halt etmişim ben."
-- Matriks --
[quote=fXci;215737]hasteton mentalray gönderince teşkür bıtonuna basaysunda sibobu neyü beyenmiyorsun yuaw üvvv[/quote]
20 dk üstü periyotlardaki sistemler manataliteme ve mentalray ıma ters:..:
banada son dönemeçte hülülülü yukarı yapacaklar gibi geleyorrr..richırd bolayor
[quote=ATHLON;215740]piyasa şu anda dirençleri test ediyor...kısa vade uzunlar için souk ter yereleri...[/quote]
adaş test bitmek üzere. az sonra sonuçları açıklayacaklar. :D:D
işlem detay ekranına bakıyorum..satıcı tarafda hem KY KY KY KY geçiyor..Alış tarafında hep PALA PALA PALA PALA geçiyor..benim terminalde bir arız mı var yoksa süper yeni versiyonmu...
[QUOTE=Astatin;215743]20 dk üstü periyotlardaki sistemler manataliteme ve mentalray ıma ters:..:[/QUOTE]
60 dk altı peryots da baa ters :::
60 baa görem en iyisi gayri... tam dathill modluk gayri...
zati dathill modda olmadımmı pıçaknan trade edeyorum oda zaten herturlu zistemden daha eyi kar bırakayor...
[quote=Astatin;215746]işlem detay ekranına bakıyorum..satıcı tarafda hem KY KY KY KY geçiyor..Alış tarafında hep PALA PALA PALA PALA geçiyor..benim terminalde bir arız mı var yoksa süper yeni versiyonmu...[/quote]
Bunun görüntülüsü de var midur, yok midur?
Yoksa müdür müdür midur?
Yarın sabah avrupa açılışında 67600 leri zorlayan bir vob görürüz, 67000 altına sarkmamak için ellerinden geleni yaparlar, ikinci seans açılışıyla beklenen düzeltme düşüş olur:)
Neden?
Mc yiyenleri bekleyecekler, daha sonra düzeltme, oda en fazla 65500-66500 aralığında biyerlere kadar işte:) sonra haberler, ani coşkuylar, korkular, 66000-68500 arası git geller derken bir gün gümbürtü kopacak:) Nisan ayına girince:) saygılar.
Meltalray & Multipass Reloaded kolkola hakka yürüyebilirler sevgili şortcu kardeşlerim..üwww
eüzüüüüü...tahvil faizi düşüyor ..usdytl düşüyor..helva yapsana way ay helva yapsana
[QUOTE=Astatin;215752]Meltalray & Multipass Reloaded kolkola hakka yürüyebilirler sevgili şortcu kardeşlerim..üwww[/QUOTE]
şş astet matriksi reşfeş et benim mentalray lönk olmuş kardiş
işte 15 dakkalıı buyuzden sevmeyorum zart zurt zinyal vereyor habıre ekrana bakcayn :::
[IMG]http://i41.tinypic.com/ay0s2s.png[/IMG]
Shortlar kapandı:)
Geceye flat:)
[QUOTE=bull market;215751]Yarın sabah avrupa açılışında 67600 leri zorlayan bir vob görürüz, 67000 altına sarkmamak için ellerinden geleni yaparlar, ikinci seans açılışıyla beklenen düzeltme düşüş olur:)
Neden?
Mc yiyenleri bekleyecekler, daha sonra düzeltme, oda en fazla 65500-66500 aralığında biyerlere kadar işte:) sonra haberler, ani coşkuylar, korkular, 66000-68500 arası git geller derken bir gün gümbürtü kopacak:) Nisan ayına girince:) saygılar.[/QUOTE]
bence eger bır dusus olusacaksa bu vade sonuna 3 gun kala fılan gerceklesecektır.. bundan onceklılerde hep boyle oldu.. o sure boyunca yataryda yavas yavas yukselırken aga elını bosaltacak pıyonları yerlı yerıne koyacak.. en sonunda şah mat diicek.. yok oyle beles dusus sankı.. esefle ızliyoruz :)
belkı de ulan bu sefer en tepeden kapatam der bı bakmısız nısan vade 70000 ustunde uzlasma .. piuvvv nasılsa uzlasma gunune kadar tutarsa sorun yok.. uzlasıyo herkes kapanıyo kontrat.. tas atıcakta koplu mu yorulacak zaten soydu pıyasayı her dalgada.. peeehh..
asteton patros.
GBP/USD şortlardan 50 pip cebe. ;)
hala shortum belkide bu son shortum olcak geceyede short,bu gece uzun olcak
350 stop reverseeeeeee....
67.525 okey de, 67.175'e zaman kalmadı.
hadi leyn. biraz çabuk...
millete de yazık şortta bekleyenler var. adamlar kasıldı. onlar da rahatlasın azcık.
üvvvv..üüü
sibob kapanışıda long yapcek
yorum yok long devam
emman dıkkat edın sibob long diye long yatan felam olursa yarın gaplı dusus felam olur uzulurum sonra... bana fazla koymaz cunku sibob 64150 yeresinden bevri long
çohk güçlü piyasa bu olsa gerenk .. hacılar üstte bişey kalmadı gari direnc mirenc... bunlar nerde durmak isterlerse orda durucaklar herhalde .dng.dng.dng.dng yakıtı da fulledı kı pala 214 k shortcu var la abavvvv... yak yak bıtmez.. benı de bole yaktıydı 2 kere onceden.... allahtan bu seferkıne yakayı kurtardık...
shortcu kardeslerıme allah sabır versın.. bılırım zordur tr de shortcu olmak...
[quote=fXci;215766]sibob kapanışıda long yapcek
yorum yok long devam
emman dıkkat edın sibob long diye long yatan felam olursa yarın gaplı dusus felam olur uzulurum sonra... bana fazla koymaz cunku sibob 64150 yeresinden bevri long[/quote]
abi takip ediyorum günlerdir yyld ... .brv
67.4 tan 1/2 daha shortladık, full short oldum, ortalama 67.15 hayırlısı bakalım...
[quote=unlimitted;215759]asteton patros.
GBP/USD şortlardan 50 pip cebe. ;)[/quote]
UN LTD..VOB kısalardan 300 puan haşırtos:cool: