Avro destek 1.2244 revize,
Printable View
Avro destek 1.2244 revize,
FUTURSUZ BANAMISIN DEMİYOR, O ŞİMDİLİK abd DE VOLATİLİTEDEN PORTFÖYLER ZARAR GÖRMÜŞ ONUN LA MEŞGUL, SUYU TAMAMLIYOR, BURASI NE OLACAK, ADAN KOVBOY OLMADAN ADIM ATMIYOR,...NE OLACAK, GECE KOVBOY AÇIK NE OLACAK, PORTFÖY BIRAKILMAYACAK ÇARE BU, OTURU DÜŞÜNÜRLER YATIRIMCI NEREYE GİTTİ DİYE
Denge 250 de, kovboya yetiştirdiler top taca atıldı, şunu hakkettiler, şerrefffsizlerrrrrrrr,......sabaha da bir tarafa gap, güzel iş,.....
[quote=indregandi;251863]FUTURSUZ BANAMISIN DEMİYOR, O ŞİMDİLİK abd DE VOLATİLİTEDEN PORTFÖYLER ZARAR GÖRMÜŞ ONUN LA MEŞGUL, SUYU TAMAMLIYOR, BURASI NE OLACAK, ADAN KOVBOY OLMADAN ADIM ATMIYOR,...NE OLACAK, GECE KOVBOY AÇIK NE OLACAK,[B] PORTFÖY BIRAKILMAYACAK ÇARE BU, OTURU DÜŞÜNÜRLER YATIRIMCI NEREYE GİTTİ DİYE[/B][/quote]
güzel bir tespit İndi abi, gapı gaptırmam diyor başka bişey demiyor ağasından izinsiz dışarı bile bakmıyor ben bu vob'un....dng
[quote=indregandi;251858]avro destek 1.2244 revize,[/quote]
şuna oynasam köşe olmuştum, şu ana kadar,......
ülke 360 dereceden soyuluyor, dahili soyuluyor, harici soyuluyor, maddi soyuluyor, manevi olarakda soyuluyor, soygun ve talan devam ediyor, her yer tabela içi boş,.....
Tabeladan geçilmiyor, tabela partilerinden geçilmiyor, tabela partilerinden, sanki ihale almışlar bir süreliğine, sanki ihaleye çıkılmış ülke adına,.....
Koy tl ortaya alıp satalım, mümkünmü dolar üzerinden alıp satıyoruz, mümkün deyil, gabı gabtımazlar,.....tl convert olmalı çözüm bu,.....
Adam alenen kovboyu bekliyor, çüş ya,......kaç gündür böyle,...ulan adam açıldımı pc ler donuyor zaten, bir kere oardan terste kalıyor millet,....
Piyasa yapın kardeşim, yiyorsa piyasa yapın, korkmayın lan bizden,
Tabelacılar, alayınız tabelacısınız ln sizin,
Açıldı işte alın kıçınıza kına yakın, .......
Bugün 2250 puvan itelediler, bunun 1225 puvanını geri aldım, komisyon ve 1000 puvan gap nedeniyle yanımıza ZARar kaldı,
geceye falat, uzunca bir süre böyle olacak, gün içinde bir hak kullanacam, 400 puvan civarında olacak bu hak, ......
Cümleten iyi akşamlar