-
[quote=fXci;169237]Guzum grafı goncelleyem bari
bak nasıl olduk...
57975 altında kalmaya devam ederse [B][COLOR=blue]mavi/[/COLOR][/B][B][COLOR=red]gımrızı [/COLOR][/B]ok potansta oluruk
en az 571xx yeresine kadar düşüş gelir... devamı gelırse 563xx yeresı ıkıncı potans...
... 57975 düşen kanalın üstüne çıkarsa gri oklar
[IMG]http://i48.tinypic.com/2jaly85.png[/IMG][/quote]
koçum benim....saol bitanem...
-
[QUOTE=fXci;169237]Guzum grafı goncelleyem bari
bak nasıl olduk...
57975 altında kalmaya devam ederse [B][COLOR=Blue]mavi/[/COLOR][/B][B][COLOR=Red]gımrızı [/COLOR][/B]ok potansta oluruk
en az 571xx yeresine kadar düşüş gelir... devamı gelırse 563xx yeresı ıkıncı potans...
fXci kardeş eline bilgine sağlık.
-
-
[quote=jani;169230]ATİNAYI ARADIM USAGLAR....
BİLİYORSUNUZ....stavros argadasım....
ula stravros yüzde 2.5 düştünüz...ne olyor yawrim dedim....
sana ne lem deyyuzzz dedi....belliki malda yakalanmış....
kızma lem...sizi satanlar bizdede var...bi fikir edineyim dedim...kerizzziii ekledim...ha ha ha[/quote]
ALLAH seni bildiği gibi yapsın lo +.kınalı guzum yine döktürmüşsün bizim ruyadaki ak sakallı dede demekki seni iyi biliyor:).lelele
-
preh preh gri okların oraya dovru geliyoruk ::: işkence seansına hoşgeldinizmi deycek PELA m bize şinci :::
-
[quote=fXci;169237]Guzum grafı goncelleyem bari
bak nasıl olduk...
57975 altında kalmaya devam ederse [B][COLOR=blue]mavi/[/COLOR][/B][B][COLOR=red]gımrızı [/COLOR][/B]ok potansta oluruk
[IMG]http://i48.tinypic.com/2jaly85.png[/IMG][/quote]
hocam tebrikler paraleller çok yerinde,
lakin bence sondaki düşüş trendinin tepeden aşağı tanjant ıyla oynaması tehlikesi mevcut.bunu attırıp teknikçilere her bi açıyla her bir ayrı gün yeni bir umut tacirliği yapabilir.
(nacizane görüşüğmdür,umarım yanlış anlamazsın)
-
Artık 57850 üstünde kaldıkça gri okların potansındayık ... İşkence mekanı :::
-
[QUOTE=fXci;169265]preh preh gri okların oraya dovru geliyoruk ::: işkence seansına hoşgeldinizmi deycek PELA m bize şinci :::[/QUOTE]
gray scenario is the best .. teprik ederim gayri fxci patronaj .. ..brv
-
[QUOTE=selçuklu;169271]gray scenario is the best .. teprik ederim gayri fxci patronaj .. ..brv[/QUOTE]
Yok yok teprik etme :::
Gri okların potansını sevmem mumkunse takrar asavı gitsin...
Gri oklarda söyle bisey var gayri hedef yukarı gibin gözüksede 58100-300 yerelerini aşamazsa 575xx yeresine geri dönme potansı yaratabilir... ben Gri okların ihtimalsini sevmedim yuani
-
gri bölgelerde sadece ve sadece yatırım firmaları kazanır.başkası diil...o yüzden ben küserim oynamam...
-
[QUOTE=fXci;169276]Yok yok teprik etme :::
Gri okların potansını sevmem mumkunse takrar asavı gitsin...
Gri oklarda söyle bisey var gayri hedef yukarı gibin gözüksede 58100-300 yerelerini aşamazsa 575xx yeresine geri dönme potansı yaratabilir... ben Gri okların ihtimalsini sevmedim yuani[/QUOTE]
ben sevdim griyi .. gri güzel teprik ederim .. gri olsun bence fxci patron .. ehuehuhe ::::::
-
pariteyi kasıtlı bastılar....ŞARTLI STOPLARI ÇALIŞTIRMAK ÜÇÜN....
kaale almıyorum....keriz avı bu...doları fişeklemek üçün...asagı oynuyanları önce ezerler....bu normal....