69800 altı kalışlarda yarın falan 69300 lere gerileyebiliriz...bence...
Printable View
69800 altı kalışlarda yarın falan 69300 lere gerileyebiliriz...bence...
[quote=Astatin;251928]biraz ama çok değil....üüüüüü nedense aklımda hep Saraylı-5 var:):) işin enter-hasan'ı endeksin günlük klasik TA sı da iyi duriii..hemite gayett..üwww[/quote]
İyiydi,bozmaya başladı...
[QUOTE=mur@t;251929]Tera sol kulvarda açık ara yaptı... Gökhan askerden mi döndü yoksa? :..:[/QUOTE]
mayısta bitirecekti,vukaatı olmadıysa...:..:
[quote=TIFIL;251914]benim sistemde 075 ten dediydi..[/quote]
aaaaaaaaaaa..ayboluyo ama...neden zamanında yazmıyorsun..ayrıca neden sisteminin formülünü açıkca paylaşmıyorsun..aaaaa...kötü niyetlisin sen...aslında ben sistem sinyallerinin yayınlanmasına karşıyım, herkesin formülünü bana vermesi taraftarıyım..en iyi formül bana verilmezse çıngar çıkarırım haaaaaaaa...:p:p:p:D:D
sevgiler TIFIL..:) bayıldığım avatar ve imzalardan bir çiftide seninki:rolleyes:
[quote=TIFIL;251936]mayısta bitirecekti,vukaatı olmadıysa...:..:[/quote]
2011 mayıs olsa gerek :..::..::..:
zaten kasımda gitmemiş miydi?
VOBIX bilir :D
[QUOTE=Astatin;251937]aaaaaaaaaaa..ayboluyo ama...neden zamanında yazmıyorsun..ayrıca neden sisteminin formülünü açıkca paylaşmıyorsun..aaaaa...kötü niyetlisin sen...aslında ben sistem sinyallerinin yayınlanmasına karşıyım, herkesin formülünü bana vermesi taraftarıyım..en iyi formül bana verilmezse çıngar çıkarırım haaaaaaaa...:p:p:p:D:D
sevgiler TIFIL..:) [COLOR="Red"]bayıldığım avatar ve imzalardan bir çiftide seninki[/COLOR]:rolleyes:[/QUOTE]
Sana katılıyorum Genetic...
grafikte görünen bölgede son çarpılmayla beraber sistem karı zifirlenmiş oldu hatta -100 pivan galiba..teprik ederim pala..trend artık robin
[IMG]http://i47.tinypic.com/v3zr4h.png[/IMG]
kısa dönem bildiğim kadarıyla
[quote=TÜRKOĞLU;251941]2011 mayıs olsa gerek :..::..::..:
zaten kasımda gitmemiş miydi?
VOBIX bilir :D[/quote]
PAMBIK,
Bi sayım pırtlatsana...5 parça olsun:)
[QUOTE=TIFIL;251950]kısa dönem bildiğim kadarıyla[/QUOTE]
Kısa dönem 10 Aralık'ta teslimdi, 15 Mayıs gibi terhis...Ama Gökhan kısa dönem mi bilmem...
Tom gazladı yine taktı peşine dünyayı...
Tekerin patlasın rallici Tom...
Nassdiynn yarılsın Tom....
Kökhan 234 ü batırıyormuş....
İzin kullanmazsa 4 şubat 2011 de bitiriyormuş...Uzun olanından...