[QUOTE=Astatin;251881]sen de beniüüü:D...SAZAN duymasın gelir şimdi ha..eeeyyy SAZAN geldiysen 3 kere masaya vur:::[/QUOTE]
Frekansların ne kadar tuttuğu tam bilinmediğinden bazen böyle oluyor, ne de olsa sanal alem :..:
Printable View
[QUOTE=Astatin;251881]sen de beniüüü:D...SAZAN duymasın gelir şimdi ha..eeeyyy SAZAN geldiysen 3 kere masaya vur:::[/QUOTE]
Frekansların ne kadar tuttuğu tam bilinmediğinden bazen böyle oluyor, ne de olsa sanal alem :..:
Tıh Tıh Tıh
Aha da dedim sana [email]mur@dım....ka[/email]ç
Asil nick'imi de-grade (aşağılayıcı, güçültücü) edici amaçlarla gullanmak ha !?!?!?!?@
Murat abimiz , büyüğümüz dedik. Saygı dedik.:mad:
Sen Asti güçüğümüzsün dedik, Sevgi dedik.:mad:
Heyhaaat, Hüsran. :(
:..: Bol Kazançlar :..:
unlu kardeş,
Senden bir ricam olcek,şimdi pozum short kene,bütün bakıtmalar,gösdertmeler long diyor, bende duygusal olarak longluyorum...poz short...
Piyasa düşmeye başlayınca üzülüyorum...:) bende okunacaklıkmı var,şayet varsa beni okurmusun....üüü
Benim sistem 16,45 sat verdi kısaldım.
ahada sistem sat firdi...250 pivan daha carpidl sistem gecmis olsun..üwww
benim sistemde 075 ten dediydi..
ü[url]www.herkesin[/url] sistem sat verdiyse, cuma günkü kapanışda yaptıkları türden bir şekil çekebilirler..dikkayttt
[quote=Astatin;251918]ü[URL="http://www.herkesin"]www.herkesin[/URL] sistem sat verdiyse, cuma günkü kapanışda yaptıkları türden bir şekil çekebilirler..dikkayttt[/quote]
Cumaya göre biraz zor bir yerdeyiz....
[quote=EMEKDAR;251926]Cumaya göre biraz zor bir yerdeyiz....[/quote]
biraz ama çok değil....üüüüüü nedense aklımda hep Saraylı-5 var:):) işin enter-hasan'ı endeksin günlük klasik TA sı da iyi duriii..hemite gayett..üwww
Tera sol kulvarda açık ara yaptı... Gökhan askerden mi döndü yoksa? :..: