aliyola, veriyola, tekrar aliyola, tekrar veriyola:..:
Printable View
aliyola, veriyola, tekrar aliyola, tekrar veriyola:..:
[quote=Astatin;251666]:D:D:D sistemle ruh ikizi manitayı karıştırıyon sen NUNi .kom.komsistem bu...hem sever hem döver... yeterki sevdiği zamanlar ççok olsun.kom
du bakayım takibe alayım seni...sistem (beninki olması şart deel, herhangibiri) bit kaç bin pointlik bir sinyal çaktığında o zaman "vay be ne sistemmiş, ziplamiş bu sistem diyeecenmi".kom.kom
AMa yine de sistemleri eleştirenler içinde en çok seni seviyorum.dng
Buu arada günün geri kalanında yokum...mangal yapiccimm ...ehehehhe.. ne mangal, müşteri ziyareti..üwwww[/quote]
çaktınnı finallerden.boks.:D
ziesten in satta olmasi nedeniynen, 70050 den zadece 1/10 şort açarım...S/L mi yazarım..ve giderim...seans izleyemeyeceğim..yazamayacağım..herkese bol şans..
tanrı sistemcileri, abd kaynaklı sistem düşmanlarından korusun....kom
[quote=Astatin;251666]:D:D:D sistemle ruh ikizi manitayı karıştırıyon sen NUNi .kom.komsistem bu...hem sever hem döver... yeterki sevdiği zamanlar ççok olsun.kom
du bakayım takibe alayım seni...sistem (beninki olması şart deel, herhangibiri) bit kaç bin pointlik bir sinyal çaktığında o zaman "vay be ne sistemmiş, ziplamiş bu sistem diyeecenmi".kom.kom
AMa yine de sistemleri eleştirenler içinde en çok seni seviyorum.dng
Buu arada günün geri kalanında yokum...mangal yapiccimm ...ehehehhe.. ne mangal, müşteri ziyareti..üwwww[/quote]
Asticim,
Mengalde ne pişiriciyn....:confused:
[quote=nunu;251667]aliyola, veriyola, tekrar aliyola, tekrar veriyola:..:[/quote]
Fıçırlarla tahtarevalli ediyollar...
Paritenin hedefe kaç pipisi kaldı...
70300 üzerinde sortları sıyırtırlar sanki :)
[QUOTE=nunu;251667]aliyola, veriyola, tekrar aliyola, tekrar veriyola:..:[/QUOTE]
Abla naptın longları yerine koydunmu ben cumadaki ve sabahki aldığım longları kapadım biraz asa salınırsa duruma göre tekrar yerine koyacam.
[quote=EMEKDAR;251682]Asticim,
Mengalde ne pişiriciyn....:confused:[/quote]
tabi ki tavuk :D
[quote=flexy;251710]tabi ki tavuk :D[/quote]
Altun yımırtlıyanından olmasın....üüü
[quote=EMEKDAR;251712]Altun yımırtlıyanından olmasın....üüü[/quote]
asti onu hayatta kesmez :)..başkadır o başka
fitchden bir haber roketleriz walla :) fantezi işte