-
[quote=kitaro;251241]astatin abi eveleme geveleme adam annadı işte senin aslında anti ziztemci olduğunu :..::..::..: [COLOR=red]herkesi sistemci yapıp bizi yatayda soymaya çalıştığını[/COLOR].dng.dng[/quote]
:::::::::
teprik ederim....:D:D sistem-yatay olayı budur:o
-
[quote=Genetic;251222]brandnew vallada billada.bana olan şey sistem beni hep geçiyo, yazımdada belirtmiştim.size olanı merak ettim sadece o kadar yanıtlamak zorunda diildiniz tabi.aslında kafamda daha önemli bir sorum vardı.sistem resimlerini yapıştırmaktaki amaçı merak ediyorum.teşvikmi yoksa başka bişimi.birde sistemci adam sistem resimlerini yapıştırmalımı yapıştırmamalımı.herkese sistemlerin trend aylarında kar ettiğiğini göstermek yüzde 200lere varan karlarını ispatlı bir şekilde göstermek sistemcilerin ekmeğinden çalmak olmuyomu.ne kadar çok sistemci = o kadar çarpılma ...bunlar tabi benim fikirlerim beğenilmezse şimdiden özürrr:)[/quote]
Forumdaki sistem ekran görüntülerinin özellikle yeni başlayanlar için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben geçmişte özellikle yatay piyasa zamanlarında sazan'ın yapıştırdığı sistem görüntüleri olmasa sistemle para kazanılabileceğine hayatta inanmazdım.
Hatta eski mesajlarımı araştırsam bir sürü "sistemle para kazanılmaz" tarzı yazım vardır forumda. Şimdi ise sistemsiz tek bir işlem yapmıyorum, kısa sürede ne kadar değişmişim. :)
Ha sistem görüntüsü yayınlayanlar ve sistemler konusunda bildiklerini paylaşanlar bunu neden yaparlar sorusu önemli.
Stephen Covey der ki hayatta iki tip insan vardır:
1) Kaynakların kısıtlı olduğuna ve eğer paylaşırsa kendi payının azalacağına inananlar.
2) Kaynakların sınırsız olduğuna ve kendi payının paylaştıkça artacağına inananlar.
Bu forumda sistemlerle ilgili bilgi paylaşanlar ve ekran görüntüleri yapıştıranlar 2. sınıfa giriyorlar bana göre. Böyle kişileri taciz etmekten fayda gelmez. Teşekkür etmenin yollarını araştırmak daha verimli bir uğraş olur bence.
-
[quote=Strategist;251251]Forumdaki sistem ekran görüntülerinin özellikle yeni başlayanlar için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben geçmişte özellikle yatay piyasa zamanlarında sazan'ın yapıştırdığı sistem görüntüleri olmasa sistemle para kazanılabileceğine hayatta inanmazdım.
Hatta eski mesajlarımı araştırsam bir sürü "sistemle para kazanılmaz" tarzı yazım vardır forumda. Şimdi ise sistemsiz tek bir işlem yapmıyorum, kısa sürede ne kadar değişmişim. :)
Ha sistem görüntüsü yayınlayanlar ve sistemler konusunda bildiklerini paylaşanlar bunu neden yaparlar sorusu önemli.
Stephen Covey der ki hayatta iki tip insan vardır:
1) Kaynakların kısıtlı olduğuna ve eğer paylaşırsa kendi payının azalacağına inananlar.
2) Kaynakların sınırsız olduğuna ve kendi payının paylaştıkça artacağına inananlar.
Bu forumda sistemlerle ilgili bilgi paylaşanlar ve ekran görüntüleri yapıştıranlar 2. sınıfa giriyorlar bana göre. Böyle kişileri taciz etmekten fayda gelmez. Teşekkür etmenin yollarını araştırmak daha verimli bir uğraş olur bence.[/quote]
abi sen vobta kaynakların sınırsız olduğunamı inanıyorsun şimdi
-
[quote=kitaro;251256]abi sen vobta kaynakların sınırsız olduğunamı inanıyorsun şimdi[/quote]
bence histemcilerin veya onların kaynaklarının sınırsız olduguna inanıyor gibi geldi bana::: değirmenin suyu hesabı..
PS:Tüm histemciler için geçerli değil tabi. Bu sitede bazı histemciler varki, sadece teprik etmek gerekir başarılarını...
-
Yürü lem sarıgız.
Şamar geliyor.
3 gün rezil ettin beni.
Gerçi perşembe cuma büyük ihtimal 8 trade günü salıdan demiştikde.
Bu arada işin aslı cycle, veriyi bildi.
Jelibon.
-
[quote=kitaro;251256]abi sen vobta kaynakların sınırsız olduğunamı inanıyorsun şimdi[/quote]
Evet. Hayat görüşü olarak tüm kaynakların sınırsız olduğuna inanıyorum. :..: Bunu bilimsel olarak açıklama çabam da yok. :)))
-
yysdevam..
[IMG]http://i46.tinypic.com/2wfty4y.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=jelibon;250818]
Bu süreçte Almanya yükselen kanalını korudu. 6170 geçilirse yeni tepe yapacak. 6080-6090, 6124 dirençler. 5960-5980-5800 destekler.
Jelibon.[/QUOTE]
Gördüğünüz gibi yakın direnç koydum dün gece.
Geçemedi geldi desteğe, noktasal. Bakalım destekde napacak.
Jelibon.
-
[quote=Astatin;251243]sistem sat firdi...amma bu sinyal bana FXcinin deyimiyle biraz ergengibi geldi..neyse uyacak bi aksiyon yapmamız laım..sonra yeni üyeler kıziiii...2/5 şortları 3/5 e çıkardım...:)
[IMG]http://i46.tinypic.com/11j1xjc.png[/IMG][/quote]
Pissttt..Kıtaro...bak bence bu sinyal ilahi bir işaretti sana:D:Dsen tam sistemler mevzusunu açtığında geldi bu sinyal...hehe..sistemler hakkında düşünceni değiştir empati falan yap diye:rolleyes::rolleyes: sen biliinnn
-
1/5..şort 650 den kavırlanır..2/5 şort devam
-
-
Altın 1216 pivottu.
1229 gördü.
Dirençler 1229 ve 1232, sonraki 1235-1240 arası.
Olaki geri gelmelerde 1225 kırılırsa kısa vade poziyon karı alınmalı.
Sonra 1216 ya bakılmalı.
Gümüş destek direnci dünle aynı. Direnç aralığından satış yedi. Ancak haftanın en yükseğini yapmış oldu.
Jelibon.