Benim korkulacak sinyallerim
S1 ile E11
L sinyalleri zararsızdır.:o
Aşağıdan S1 yukarıdan E11 veriyor öyle programlı.;)
Şu anda E11
Printable View
Benim korkulacak sinyallerim
S1 ile E11
L sinyalleri zararsızdır.:o
Aşağıdan S1 yukarıdan E11 veriyor öyle programlı.;)
Şu anda E11
[QUOTE=Strategist;297784]1dk'lık sistemli... :) Bir önceki short sinyali öğleyin gelmişti dikkate almadım, şimdikini alıyorum... Ama long'a dönerse de beklemeden long olacağım... Böyle piyasayla 1dk'lık sistem anca başa çıkar... :..:[/QUOTE]
1 dakikalık zistemde sürekli güncellemen lazım... BU matrikise güven olmuyor... Yohsam insan senin avatardaki duruma düşüyor...
[QUOTE=Ruhul-Kudüs;297791]15.30 sendromu çekerse çeker bu endeksi geri yoksa kaldık yarına.[/QUOTE]
15,30 da ne var ki acep?
şu tahvil bu kadar düşüyor ya bundan dolayı bu hafta bu borsa biraz zor düşer gibi olsa bile düşüşler çok az ve kısa süreli olabilir
[quote=nedim972;297794]15,30 da ne var ki acep?[/quote]
birşey olmasının bir önemi yok. psikolojik saplantı endeksi :) ama 15 dakikalıklardan sonra 20 dakikalıklarda eğildi. yavaş yavaş diğerleri de boyun bükecek bu endeks geri gelecek.
Short'lar 100 puan zararla flat ve longgg...... Bu sefer de tutmadı ama yakalayacam o tepeyi kararlıyım... ::: :..:
Yakaladım mı da 2-3 kademe kar alıp çıkacam... :..: :..:
tepe veriyorum 87900 zuhhaa
125 den long tekrar tehlikeli ama stop belli
valla dax 1 puan hareket etmedi bu kadar olur..
UFFF KIL PAYI AÇMIŞIM TEKRAR LONGU NEYSE FAZLA KAYIP OLMADAN TEKRAR GİRDİM :o 975 DEN FLAT İDİM 125 DEN İÇERİ GİRDİM TEKRAR 150 PUAN KAYIP O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL
[quote=seagate;297804]valla dax 1 puan hareket etmedi bu kadar olur..[/quote]
Dax zaten sabahtan beri 20 puanda debelenip duruyor.Bir yöne sağlam gidecek gibi dowla beraber...
millet cortladıkca kazanıoz.. uffff.. cortlatın..
Tavan olması için bir günde kaç olması gerekiyordu yaw? Bence yavaş yavaş hesaplamaya başlayalım... :..:
[quote=Sekube;297807]Dax zaten sabahtan beri 20 puanda debelenip duruyor.Bir yöne sağlam gidecek gibi dowla beraber...[/quote]
Bugün Amerika'da piyasalar açık ama bankalar kapalı (Kolombus günü müdür nedir, heriflerin de bizim gibi tatili bitmiyor). Yavaş bir seans geçmesi beklendiği için piyasalar durgun sanırım.. Tabi bizi ilgilendirmez bizim piyasaya her gün bayram... :)))
[quote=Strategist;297810]Bugün Amerika'da piyasalar açık ama bankalar kapalı (Kolombus günü müdür nedir, heriflerin de bizim gibi tatili bitmiyor). Yavaş bir seans geçmesi beklendiği için piyasalar durgun sanırım.. Tabi bizi ilgilendirmez bizim piyasaya her gün bayram... :)))[/quote]
[COLOR=#1f497d][FONT="][SIZE=3]Thanksgiving Holiday demiş kanada daki iş ortağı...
Tavan 98375, ne kaldı ki 100 bine...[/SIZE] .dng
[/FONT][/COLOR]
[quote=Strategist;297809]Tavan olması için bir günde kaç olması gerekiyordu yaw? Bence yavaş yavaş hesaplamaya başlayalım... :..:[/quote]
98.375 tavan % sini sen hesapla :::
kentuf dediydi derinlik kapanınca tahtalar yürüyecek diye... valla o oluyor
Yuh be arkadaş, ne teknik analiz kaldı, ne EW kaldı, ne bişey kaldı... :)))
Kimler geldi, hayatımdan ne metotlar geçti,
Hiçbirisi bu manyak piyasaya fayda etmedi
En babası, 10.000 puandan aşağı yemedi,
Kimler geldi, kimler margin call yedi..
:)
[quote=cırcır;297813]98.375 tavan % sini sen hesapla :::[/quote]
Hesaba gerek yok abi az sonra ekranda görürüz... :..:
Ruhul istopladınmı?
Ben böyle bir para görmedim yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum..
Bir tek günde 2000 küsür puan. Hemde ortada hiçbirşey yokken..
Long'lar full flat... Daha gider ama ben hala eski metot trade etmeye devam ediyorum ne yapayım... üvvv...
Aort 86728 tikkat tikkat
1dk'lık sistem short'larsa az kontrat da olsa bir deneme daha yapacam... Pala'dan korkan Pala gibi olsun... :)))
garantide kademeler de hiç 1 milyon lot yok. akbankta kademe kaldırıp vobu yukarı çekiyor akbankata kademe düşüyor vob yerinde kalıyor :) bugün ne kısaları kapatacağım ne stop var olacak birşeyler bir darbe gelecek yurt dışından mı olur bizden mi olur bilmiyorum ama gelecek bir darbe..
88000 akşam kağanışı 105,000-88000 = 17,000 puan stro hocam bi şey kalmamış ya pala kırmaz beni buraya kadar gelmişken orayıda göstertiverir canım::: :d
[quote=belhal;297818]Ruhul istopladınmı?[/quote]
yok abi istop yok. kaldırdım istopu. bankaladaki aktif alış satışları takip ediyorum. o kadar zorlama ki bu alımlar son nefesler gibi. kontrat cyok alacak boş tahtada alım var. yani bok la yapılan sidikle yıkılıra dönecek piyasa :)
[quote=a.kaya;297826]88000 akşam kağanışı 105,000-88000 = 17,000 puan stro hocam bi şey kalmamış ya pala kırmaz beni buraya kadar gelmişken orayıda göstertiverir canım::: :d[/quote]
Olur mu olur abi şaşırmam artık... :p
Yaw bu işte mantık aranmaz ama... Yaw bu kadar da olmaz ki arkadaş... Türkiye AB'ye alındı haberi falan mı gelecek ne... :)))
[B]aha buda akbank haberi cinlilerle işbirliği[/B]
AKBANK, CHINA DEVELOPMENT BANK ILE ISBIRLIGI ANLASMASI IMZALADI- BASIN ACIKLAMASI
KURULUSTAN KONUYA ILISKIN OLARAK YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA
YER ALIYOR:
"
AKBANK GENEL MUDURU ZIYA AKKURT VE CHINA DEVELOPMENT BANK BASKAN
YARDIMCISI GAO JIAN'IN KATILDIGI BIR TORENLE IMZALANAN ANLASMAYLA
IKI BANKA ARASINDA HEDEFLENEN UZUN VADELI STRATEJIK ISBIRLIGININ
TEMELLERI ATILDI.
AKBANK, CIN'IN EN BUYUK BANKALARINDAN CHINA DEVELOPMENT BANK ILE ISBIRLIGI
ANLASMASI IMZALADI. AKBANK VE CHINA DEVELOPMENT BANK YETKILILERI TARAFINDAN
IMZALANAN ANLASMA, IKI BANKANIN UZUN VADELI STRATEJIK ISBIRLIGININ TEMELLERINI
ATMA AMACINI TASIYOR. ISBIRLIGI ANLASMASI CERCEVESINDE, AKBANK VE CHINA
DEVELOPMENT BANK KARSILIKLI YUAN VE TL HESAPLARI ACARAK, CIN ILE TURKIYE
ARASINDAKI TICARI ISLEMLERIN ULKE YEREL PARA BIRIMLERI UZERINDEN
GERCEKLESTIRILMESINE YONELIK DESTEK SAGLIYOR. ANLASMAYLA AYRICA IKI BANKA
ARASINDAKI IS ILISKILERI GUCLENDIRILIRKEN, HER IKI ULKE GIRISIMCILERININ
ALTYAPI PROJELERINDE, TICARET VE YATIRIM ISLEMLERINDE KARSILIKLI OLARAK
DESTEKLENMESI DE HEDEFLENIYOR.
"ANLASMA YENI BIR DONEMIN BASLANGICINI MUJDELIYOR"
AKBANK GENEL MUDURU ZIYA AKKURT, CHINA DEVELOPMENT BANK ILE IMZALANAN
ANLASMA KONUSUNDA, "DUNYADA YASANAN KRIZ SONRASINDA TUM GOZLER GELISMEKTE
OLAN ULKELERE CEVRILDI. BRIC ULKELERI ZATEN UZUN BIR SUREDIR ILGI GOREN VE
YATIRIMLARIN GIDEREK ARTTIGI ULKELER. CIN OZELLIKLE KRIZ DONEMI VE SONRASINDA
TURKIYE'DE DE DIKKATLE IZLENEN VE EKONOMIK PERFORMANSIYLA OVGU ALAN ULKELERIN
BASINDA YER ALIYOR. CIN'LE ILISKILERIMIZ HER GECEN GUN ARTAN BIR HACIMLE
DEVAM EDIYOR. AKBANK OLARAK, GECEN YIL CIKARDIGIMIZ BRIC FONUYLA CIN'DE
YATIRIM OLANAKLARININ KAPISINI ACMISTIK. GECTIGIMIZ AY CIN'DE YAPTIGIMIZ
TEMASLARDA, BU ULKE ILE KARSILIKLI IS FIRSATLARINI DEGERLENDIRME OLANAGINI
BULDUK. CIN ZIYARETIMIZIN, BU ANLASMANIN IMZASINDA ONEMLI KATKISI OLDUGUNA
INANIYORUM.
CHINA DEVELOPMENT BANK ILE IMZALANAN BU ANLASMA, YEPYENI BIR DONEMIN
BASLANGICINI MUJDELIYOR. IKI ULKE ARASINDAKI EKONOMIK ILISKILERDE KARSILIKLI
OLARAK BIR KOPRU VAZIFESI GORMEKTEN COK MUTLUYUZ. CIN'IN EN GUCLU VE SAYGIN
BANKALARINDAN CHINA DEVELOPMENT BANK ILE ISBIRLIGI YAPMAK BIZIM ICIN ONUR
VERICI. UZUN VADELI STRATEJIK BIR ISBIRLIGININ TEMELLERINI ATTIGIMIZ BU
PRESTIJLI ANLASMANIN IMZASINDA KATKISI BULUNAN HERKESE TESEKKUR EDERIZ"
DEDI. "
-MATRIKS-
525 den yine az pilav son derece histemik şort...sabah aldığım 250 puanı geri verem bari..üühüü
yemişim az pilavı....1/5 şort oldum ula....
hadi biraz gülelim..kraşi...eynseync..hahahahaa
Sayın strategist, 1dk yerine tick kullanınca sanki daha iyi sonuç alınıyor. ben gözümün ucuyla buna da bakıyorum. böylece pek işlem olmayan zamanda bar sayısı artmıyor. işlem olunca bar artıyor.
[URL=http://img829.imageshack.us/i/tick.png/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/8465/tick.png[/IMG][/URL]
[quote=Astatin;297833]yemişim az pilavı....1/5 şort oldum ula....[/quote]
Benim 1dk'lık da seninle aynı fikirde... Dow açılışına denk gelmese ben de yanınıza gelirdim ama Dow yükselişle açılır histemi engel oluyor... üvvv...
pehhh yorum var mı endeks nerde trendi bitirecek pehhh 1 milyon dolar kredi çekip cörtleyeceğüm :D hem dolar 1 lira olacak ordan viracağum hemde endeks 20 olacamış üühhhüühühühüühühü
[quote=tektem;297835]Sayın strategist, 1dk yerine tick kullanınca sanki daha iyi sonuç alınıyor. ben gözümün ucuyla buna da bakıyorum. böylece pek işlem olmayan zamanda bar sayısı artmıyor. işlem olunca bar artıyor.
[/quote]
Evet tick chart kullanmanın ciddi avantajları var, yurtdışında sistemciler çoğunlukla tick chart kullanır, ama Matriks'de tick ile geçmiş test yapamadığımız için ben çekiniyorum biraz.. Ama katılıyorum, özellikle kısa zamanlı daytrading sistemleri için tick daha doğru..
strobaba, strobaba...
sisteme uy uy uy diyorum kendüme amma sonra eminimki uyduğum ilk sinyalde çarpılacak sistem..huehueheueue..yada MTX versiyon yükseltir..hühühüh..ayrıca ne olacak bu NUNUların hali...
[IMG]http://i51.tinypic.com/2qare6t.png[/IMG]
pardon..strobaba üstad olacaydı...kehkeh
[quote=seagate;297837]pehhh yorum var mı endeks nerde trendi bitirecek pehhh 1 milyon dolar kredi çekip cörtleyeceğüm :D hem dolar 1 lira olacak ordan viracağum hemde endeks 20 olacamış üühhhüühühühüühühü[/quote]
Mem..Dünya Şortcular Örgütü seni başkanlığa aday göstermiş haberin vaaaa mı? üwwww
[quote=seagate;297837]pehhh yorum var mı endeks nerde trendi bitirecek pehhh 1 milyon dolar kredi çekip cörtleyeceğüm :D hem dolar 1 lira olacak ordan viracağum hemde endeks 20 olacamış üühhhüühühühüühühü[/quote]
he tabi tabi endeks 20 olunca dolarda 2 tl olur bikerem ya şaka yapıyordun gene bende atladım sazan gibi :D :::