[quote=TÜRKOĞLU;325870]ya bu kadar soytarılık olmaz artık be GARAN yıkılıyor vadeliyi bırakmıyorlar.ayıptır be.[/quote]
Yukarıya hazırlanıyorlarda ondan yıkılmıyor.
Printable View
[quote=TÜRKOĞLU;325870]ya bu kadar soytarılık olmaz artık be GARAN yıkılıyor vadeliyi bırakmıyorlar.ayıptır be.[/quote]
Yukarıya hazırlanıyorlarda ondan yıkılmıyor.
olabilir herşey mümkün.bizde LONG oluruz sinyal gelirse.histem kapat artık shortları diyor ama bekleyelim bakalım.
[quote=engin sözmen;325873]Yukarıya hazırlanıyorlarda ondan yıkılmıyor.[/quote]
Z- Muhabbetini devam ettirmeye istekli olanlar , ""DİKKAT-ATTENTİON"" artık bir de yüzük edindim. :mad::mad::mad::mad: Hııhııımmmm.
[IMG]http://www.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/2b/f/AAAADFA5wasAAAAAACv1QQ.jpg[/IMG]
[quote=ATHLON;325862]altın graşsın patroms...düğün var yakında 2 tam takcam evlat acısı gibi..:))
sazan affetmez,voborsa ormanında sazanın şaka olan Z-si, 3 nominal Z gücünde derlermiş..:))[/quote]
Ah çocukluğumun 6 gaplan gücünde gızılmaskesi. Şimdi nerde öyle çizgi romanlar.
selam,
Wells Fargo ve Goldman Sachs var iki saat sonra:) iyi bilanco aciklamasi beklenen kurumlar.
bizim merkez bankasi toplantisi yarin miydi?
[quote=nunu;325877]selam,
Wells Fargo ve Goldman Sachs var iki saat sonra:) iyi bilanco aciklamasi beklenen kurumlar.
bizim merkez bankasi toplantisi yarin miydi?[/quote]
yarın diyil 20 ocakta:..:
[quote=nunu;325877]selam,
bizim merkez bankasi toplantisi yarin miydi?[/quote]
evet yarın
hayır 20 ocakta değil 18 ocaktan 2 gün sonra :..:
[quote=cırcır;325878]yarın diyil 20 ocakta:..:[/quote]
[quote=cırcır;325878]yarın diyil 20 ocakta:..:[/quote]
[quote=flexy;325879]evet yarın[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;325880]hayır 20 ocakta değil 18 ocaktan 2 gün sonra :..:[/quote]
üçünüzü aynı aracı kurumda çalışan yatırım uzmanları olarak görmek istiyorum:p
PAMIK,
Bi ew sayımı alsak senden:o
[COLOR=white]SAZANgral, abi çok reca ediyorum PAMBIK sayım yapar yapmaz bas bi Z- mührünü böğrüne de neşemizi bulalım:..::..::D[/COLOR]
oldu bekle geliyor :..::..::..::..:
fikrim yok sayım konusunda emin değilim çekincelerim var.çok çekingenim bu aralar :..:
yanlız düşüş çok çirkin oluyor.emme basma tulumba şeklinde.veriyorlar geri çekiyorlar yukarı.sistemler LONG oluyor muhtemelen bi daha basıyorlar.racona ters işler oluyor.pala mert değil.
birde dışarısı düşmüyor bu çok rahatsız edici.
[quote=Astatin;325884]PAMIK,
[COLOR=white][B][COLOR=blue]SAZANgral, abi çok reca ediyorum PAMBIK sayım yapar yapmaz bas bi Z- mührünü böğrüne de neşemizi bulalım[/COLOR][/B]:..::..::D[/COLOR][/quote]
[quote=Astatin;325884]PAMIK,
[COLOR=white]SAZANgral, abi çok reca ediyorum PAMBIK sayım yapar yapmaz bas bi Z- mührünü böğrüne de neşemizi bulalım:..::..::D[/COLOR][/quote]
he yaf, ben de rica ediyorum:rolleyes:, suan hicbi sekilde histem hissetmiyorum da, belki ew yardimci olur:)