yysddddddddddd.
81.000 ,poz kapama yazar ve giderim.......
Printable View
yysddddddddddd.
81.000 ,poz kapama yazar ve giderim.......
aha da...kayatronnnn..yaktımm seni..ISOT uçmuş..insna bi haber verir...
Selpatros nerde arkadaş yaw..patron ISOT dedik ranning olabilir mş dedik...rüşvet değil deyu almadın sorumuzu..aşkolsun valla...üühühhü
merhabalar...ımkb100 ıcın 66000-66300 aralığına kadar satıs baskısı surecektır...oradan tepkı gelmesını bekliyorum...yannız uzun şu anda çok tehlikeli..çünkü lokomotif olan finansallar end30 bitik durumda...
FDJR ın x30yvade cinsinden grafı haftalık..bunu 6-7 hafta öncede yapıştırdıkdıydım...şimdi belliki bu yükseliş trendine girecek...bu ne demek matematiksel olarak...IMKB, DJI ya göre düşük performans gösterecek demek...yani dj 2 çıkarsa bizimki o kadar çıkmayacak ve hatta düşebilecek demek...
[IMG]http://i53.tinypic.com/nexhs9.png[/IMG]
[quote=Astatin;325858]FDJR ın x30yvade cinsinden grafı haftalık..bunu 6-7 hafta öncede yapıştırdıkdıydım...şimdi belliki bu yükseliş trendine girecek...bu ne demek matematiksel olarak...IMKB, DJI ya göre düşük performans gösterecek demek...yani dj 2 çıkarsa bizimki o kadar çıkmayacak ve hatta düşebilecek demek...
[IMG]http://i53.tinypic.com/nexhs9.png[/IMG][/quote]
enteresan bakış açısı...bir de rus endexıyle dowa bak patroms...ilginç şeyler görülebülüü...imza da enteresan olmuş..:))
[quote=ATHLON;325860]enteresan bakış açısı...bir de rus endexıyle dowa bak patroms...ilginç şeyler görülebülüü...imza da enteresan olmuş..:))[/quote]
ehuheuehue..FDJR/XAUUSD bakıncada çok enterhasan duruyor..ya DJ uzaya çıkacak ya gold graşacak..yada ortayı bulacaklar:p
imzaya gelince: SAZAN bir sayımı için şakadan da olsa selçukluya Z- vermiş..hehehehe..şaka yada maka ... sonuçta vermiş Z- yi gaddar SAZAN.lelele
[quote=Astatin;325861]ehuheuehue..FDJR/XAUUSD bakıncada çok enterhasan duruyor..ya DJ uzaya çıkacak ya gold graşacak..yada ortayı bulacaklar:p
imzaya gelince: SAZAN bir sayımı için şakadan da olsa selçukluya Z- vermiş..hehehehe..şaka yada maka ... sonuçta vermiş Z- yi gaddar SAZAN.lelele[/quote]
altın graşsın patroms...düğün var yakında 2 tam takcam evlat acısı gibi..:))
sazan affetmez,voborsa ormanında sazanın şaka olan Z-si, 3 nominal Z gücünde derlermiş..:))
[quote=ATHLON;325862]altın graşsın patroms...düğün var yakında 2 tam takcam evlat acısı gibi..:))
sazan affetmez,voborsa ormanında sazanın şaka olan Z-si, 3 nominal Z gücünde derlermiş..:))[/quote]
hehhehehhe...ben altın çok ucuzladığında burası dip deyip fake bir nikah yaptım altın toplamak için..ucuz diye herkes 2 şer 3 er taktı:p:porda gelen altınlar duruyo...lazım olunca ordan dakıyorum..ama çeyrekleri seçiyorum:..::..:
he valla SAZAN dan Z- yiyen, şakadan da yemiş olsa iflah olmaz...:..: bak selçuklu o zaman bu zamandır yok ortalarda...Şaka Z- nin şokunu sindiiryordur kanaatimce.lelele
arkadaşlar, yeni bir topiği nasıl açıyoruz..
kontrollu düşüş,düşüş değildir...:)
ya bu kadar soytarılık olmaz artık be GARAN yıkılıyor vadeliyi bırakmıyorlar.ayıptır be.
seans içinin altına açacaksan bu linke tıkla yeni konu tıkla açarsın.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/forumdisplay.php?f=42[/URL]
[quote=abka;325867]arkadaşlar, yeni bir topiği nasıl açıyoruz..[/quote]