-
benım soleıdklerım gayet acık mordak..gayet de ılıman,yapıcı hatta yerı geldı senı savunan bı yazı da yazdım.yanı sahıslarla sorunum yok.olaylar ve verilen tepkilerle var.tutkı oldu o aksam pc yı kapayınca onu da unutuyorum:)ne geregı var gergınlıgın..benım ıcın forumun amacı bılgı paylasımı.baska da bıse yok vala..
bu arada cumleten gunaydın ve bol kazanclar dılerım
-
FDAX coştu. Açılışla birlikte pozisyon kapatacağım. <korktum
-
dow yamuluyo sabah future lar artı ne guzel iş vala
-
[quote=marakes;92932]dow yamuluyo sabah future lar artı ne guzel iş vala[/quote]
Boğa Dostu Future icat etmişler.lelele
-
olabilir vala syn excali...kac gundr bu aynı gece dow eksı future artı sabah..
geceye göre deıgl de sabaha göre poz alınıyo artık..sistemler de degıstı
-
Gunaydin
hayirli kazanclar
-
[URL]http://www.sabah.com.tr/haber,9D2C1944CB4E4EB398C4A09795292DE5.html[/URL]
haberi okumuş muydunuz?
-
suyun üstünde geçirdiğim zor gecelerden biri oldu :)
-
fspx bile 700 üstünü görmeye korkuyo sanırım.dax açılır kızartır yıne heryeri..bugun rahat dursa bari
-
günaydın,kolay gelsin !
future lar güzel bir süpriz yapmış uzunculara..
-
17 katr. a yakın para gelmiş....ak para-kara para yurdışında kalıp başkasını finanse edeceğine bizi finanse etsin..alsana 10 milyar dolar...imf işi hiç olmazsa şaşırmamak lazım...zaten gelecek olan 6-8 taksitle 20 mil. dolardı... mıymıntı olan,elini taşın altına sokamayan siyasetciden hayır gelmez..cesur bir karardı..
-
evet guvenılen daglara kar yagmadı bu sefer..pıyangodan gelms gıbı para geldı ıste..
[URL]http://www.sabah.com.tr/haber,9D2C1944CB4E4EB398C4A09795292DE5.html[/URL]
vay be ayak üstü yine 24 bin açılış:)
-
havalandık zanki .. seyyah kanatları buldum motor lazım varmı ?
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1875/denizzzzzwv7.png[/IMG]
-
dolarda çıkıyor borsa da ..!!!
biraz daha kısa poz açtım..
-
uzun devam şimdilik......
-
30400 den kısaları arttırık..ortalama çıktı 30200 e....ayuluğa devam
-
dolara sert alımlar geliyor. yine ne numara çekecekler bakalım...
-
29425 - 30175 dörtgeninin hedefi 30925 olmalı..
nefesi yetecekmi bakalım ?
bakan şimşeğin abd de imf başkanıyla görüşeceği haberi düştü piyasaya,mevcut göreceli olumluluğumuza katkı yapabilir bu haber..?
-
DYHOL de sov var arkadaşlar...demek ki benim el atmamı bekliyorlarmış tahtaya...
0,50/0,51 oldu...
benim maliyet 0,46 %10 kardayım neredeyse :..:
-
citi agresif olarak 2000 kısaldı,3000 kısası oldu..
-
ortalama 30350 de,boğuşmaya devam..
güzel bir negatif uyumsuzluk ardından şimdide pozitif uyumsuzluk oluşmuş durumda..
[IMG]http://i44.tinypic.com/29f44tl.gif[/IMG]
-
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial]GÜNLÜK YORUM[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][FONT=Arial]Yorum :[/FONT][/B][FONT=Arial] [B][FONT=Arial][B]Endeksteki satış baskısı devam ediyor.[/B][/FONT][/B]Güniçi [B]30,400-30,575[/B] aralığına doğru yükselişler satış baskısını artırabilir. Bu seviyeden yapılacak satışların [B]29,600[/B] seviyesinde destek bulacağını ve [B]29,600[/B] seviyesi altındaki kapanışta [B]28,950[/B] haftalık hedefine doğru düşüşün devam edeceğini düşünüyoruz. Ancak gün içinde [B]30,400-30,575[/B] direnç aralığını yukarı yönde kırması durumunda [B]31,375[/B] hedefli yükseliş olabileceği unutulmamalıdır.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][FONT=Arial] [/FONT][/B]
[B][FONT=Arial]Yorum :[/FONT][/B][FONT=Arial] [B]1,7380-1,7440[/B] aralığı üzerinde kalmaya devam ederek yükseliş hareketini devam ettiriyor. Kontratın güne, spot Dolar/YTL piyasasındaki yükseliş nedeniyle güne [B]1,7600-1,7665[/B] aralığından başlayacağını ve bu seviyelerin önemli dirençler olduğunu düşünüyoruz. [B]1,7565[/B] seviyesi üzerinde günlük kapanış yaşanması durumunda [B]1,7730[/B] hedefli yükselişin devam edeceğini düşünüyoruz. Gün içinde [B]1,7440-1,7460[/B] aralığına doğru geri çekilmelerin alım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerekir.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][FONT=Arial]Yorum :[/FONT][/B][FONT=Arial] [B][FONT=Arial][B]Gün içinde [/B][/FONT][/B][B][FONT=Arial]6,710-6,720[/FONT][/B][B][FONT=Arial][B] aralığının önemli bir direnç aralığı oluşturuyor. Bu aralığın geçilmesi durumunda yükseliş denemelerinin [/B][/FONT][/B][B][FONT=Arial]6,810-6,825[/FONT][/B][B][FONT=Arial][B] hedef aralığına doğru devam etmesi beklenmelidir. [/B][/FONT][/B][B][FONT=Arial]6,810-6,825[/FONT][/B][B][FONT=Arial][B] aralığının geçilmesi durumunda ise bir sonraki yükselişin [/B][/FONT][/B][B][FONT=Arial]6,980[/FONT][/B][B][FONT=Arial][B] hedefli devam edeceğini düşünüyoruz. Aksi halde ise [/B][/FONT][/B][B][FONT=Arial]6,710-6,720[/FONT][/B][B][FONT=Arial][B] aralığının gün içinde geçilememesi durumunda düşüşün ilk aşamada [/B][/FONT][/B][B][FONT=Arial]6,595[/FONT][/B][B][FONT=Arial][B] hedefli devam etmesi beklenebilir.[/B][/FONT][/B][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][FONT=Arial]Yorum :[/FONT][/B][FONT=Arial] [B][FONT=Arial]3,735-3,755[/FONT][/B] aralığının önemli bir direnç aralığı oluşturduğunu düşünüyoruz. Bu direnç aralığı dün olduğu gibi bugün de belirleyici olacaktır. Bu aralığın geçilmesi durumunda yükseliş hareketinin başlayacağını ve yükselişin [B][FONT=Arial]3,800[/FONT][/B] ilk hedefli devam edeceğini düşünüyoruz. [B]3,800[/B] üzerinde kapanışı yaşanması durumunda trendin yükseliş yönnüde değişeceğini hatırlatmakta fayda var. [B]3,735-3,755[/B] aralığının geçilmesi durumunda ise [B]3,655[/B] hedefli düşüş yaşanması beklenmelidir. [/FONT]
[IMG]http://133.email.mynet.com/webmail/src/download.php?absolute_dl=true&passed_id=6&mailbox=INBOX.bvq5j8&ent_id=3[/IMG][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][FONT=Arial]Hazırlayan : Onur Öztekin [/FONT][/B][FONT=Arial] [B][FONT=Arial] [/FONT][/B][EMAIL="ooztekin@gedik.com"][B][COLOR=teal][FONT=Arial]ooztekin@gedik.com[/FONT][/COLOR][/B][/EMAIL] [B][FONT=Arial]Tel : 0 212 270 69 19[/FONT][/B][/FONT]
[B][FONT=Arial] [/FONT][/B][B][FONT=Arial] [/FONT][/B]
[B][FONT=Arial]Pazarlama Birimi[/FONT][/B][FONT=Arial] : [B][FONT=Arial]Tülay Uzunoğlu [/FONT][/B][EMAIL="tuzunoglu@gedik.com"][B][COLOR=teal][FONT=Arial]tuzunoglu@gedik.com[/FONT][/COLOR][/B][/EMAIL] [B][FONT=Arial] Tel : 0 212 270 67 90[/FONT][/B][/FONT]
-
[QUOTE=SEYYAH;92948]DYHOL de sov var arkadaşlar...demek ki benim el atmamı bekliyorlarmış tahtaya...
0,50/0,51 oldu...
benim maliyet 0,46 %10 kardayım neredeyse :..:[/QUOTE] ana yükseliş trentlerinde müthiş hızlı kağıttır...2001 de rallisinde epey ekmek yemiştim.tabi batmazsa...nede olsa medya hol.,sabah ın akibetini unutmadık..
-
bu borsa ne çıkar ne düşer...tamam dayanıklısın düşmüyorsunda...neden çıkmıyorsun.
-
adamlar piskopat.ne dersek o olur derdindeler..dün hava kotu ıken tuttular dusrmuyoruz dedıler.bgun de hava ıyı sadece gap yaptılar yukarı .dgrudurust marj olmadı ..
-
[IMG]http://i41.tinypic.com/212viud.gif[/IMG]
-
ünlü ekonomist obama da abd hisse senetleri için al tavsiyesinde bulunmuş:)
ve dolar yen 99 üstünde..
-
[quote=marakes;92954]adamlar piskopat.ne dersek o olur derdindeler..dün hava kotu ıken tuttular dusrmuyoruz dedıler.bgun de hava ıyı sadece gap yaptılar yukarı .dgrudurust marj olmadı ..[/quote]
dar alanda yatayda çatır çatır yiyorlar sistemleri de hisleride...
-
bu USD/JPY de kudurdu...
daha 10 gün evvel falan 88 li rakamlardan işlem görüyordu şimdi 99,07...
ama piyasalara etkisi kalmadı çünkü abd de faiz sıfıra yaklaştı.yani yen borçlanıp dolarla iş yapmanın esprisi kalmadı.
-
[quote=marakes;92956]ünlü ekonomist obama da abd hisse senetleri için al tavsiyesinde bulunmuş:)
ve dolar yen 99 üstünde..[/quote]
onun ekonomist olanı da mı varmış :)
-
sabah gapını yakalarsan kralsın..sonrası hep uyuz hareketler..kısa da uzun da tedirgin.tek amaç bu.evet aslında obo ma :)adını yanlış yazmışım
-
taze kısalaı 125 puan kara kapattım..dunden devir şortlarla devam
-
[quote=marakes;92960]sabah gapını yakalarsan kralsın..sonrası hep uyuz hareketler..kısa da uzun da tedirgin.tek amaç bu.evet aslında obo ma :)adını yanlış yazmışım[/quote]
bir haftadır iş ona döndü..
gece riskini alıp pozisyon taşıyana gab uyarsa ne ala..
onun dışında marj daraldı..
limitlerde işlem yapsan bile 500/600 puan git-gel ki limitlerde işlem yapmak süper loto tutturmak gibi birşey..
-
vala sbah gapı da çok zor..gece bakıosunuz heryerkızarms.sabah future bı artı hadi ya yatay ya yukarı acılıyo...muhtemelen tam tersı gunler de olucak..yanı gıtgıde hersey zorlasıyo..bı de eskıden%1 500 puanms ben ogunlerı gormedım sımdı 250 300 puan arası..ve kaldırac aynı..
-
[QUOTE=VOBiX;92105]IMF Beklentisi + Varlık Barışı + Yastık Altından çıkan kayıt dışı döviz ve altınların sisteme girmesi.[/QUOTE]
"Borsamız neden direniyor?" şeklinde sorulan veirlen cevabın içinde Varlık Barışı da var. Her ne kadar bazıalrı tatmin olmasa da bu para IMF parasına alternatif olarak gelecek ve hükümetin elini güçlendirecek.
-
bugun sabahki haberde 10 miyar dolar a karsılık bı paradan sözediliyo zaten vobix..daha önce de ısrarla savunmuştn teşekkürler kendi adıma..
-
[quote=abka;92953]bu borsa ne çıkar ne düşer...tamam dayanıklısın düşmüyorsunda...neden çıkmıyorsun.[/quote]
Hacim yok ki..
-
bant hareketi hakim.23500 cıvarı topla 24 civarı yada olmadı 24500 cıvarı sat...yine bi bahane ıle satmayı bekle yine al ver..
-
HEXEN BABA bize plan yap ...
-
[QUOTE=VOBiX;92964]"Borsamız neden direniyor?" şeklinde sorulan veirlen cevabın içinde Varlık Barışı da var. Her ne kadar bazıalrı tatmin olmasa da bu para IMF parasına alternatif olarak gelecek ve hükümetin elini güçlendirecek.[/QUOTE]
peki bu varlık barışı borsanın düşmesini engelliyor da, doların çıkmasını neden engelleyemiyor. !!
varlık barışı falan hikaye bence.. yabancı hisse satmak için yataya aldı borsayı ve dolarını alıp gidiyor..