iyi akşamlar herkese...
Printable View
iyi akşamlar herkese...
[QUOTE=nunu;325772]kardesim nerdesin yaffffffffff, tarumar ettiler beni yerim zizteminizi diyince:..:[/QUOTE]
nöni sende tüm zistemler şişti demişin .lelele :::::::::
mesela mental niredeyse 6000 pıvanda 1 ocaktan bevri
mental 5575 pıvan karda 27 işlem 12 karlı 15 zerarlı :::
sibop 60 dk ise 2500 pıvanda 15 işlem 6 karlı 9 zararlı :::
[quote=fXci;325788]nöni sende tüm zistemler şişti demişin .lelele :::::::::
mesela mental niredeyse 6000 pıvanda 1 ocaktan bevri
mental 5575 pıvan karda 27 işlem 12 karlı 15 zerarlı :::
sibop 60 dk ise 2500 pıvanda 15 işlem 6 karlı 9 zararlı :::[/quote]
olsun, mental'i de yerim, sobop'u da yerim ben yine de:..:::::..:
[QUOTE=nunu;325789]olsun, mental'i de yerim, sobop'u da yerim ben yine de:..:::::..:[/QUOTE]
yi yafrım yi ::: özlemişim beü .kom akşama yatmadan topiin konusuynan ilgili olan kınalızasyon çalışması yapayım gari.. potanslar nireleri .... yerelere mi havalaramı potans yerelerindeyiz....bende merakh ediyorum nezamandır robot gibi'n zisteme uyuyorum paslamdım gari....
zistemle aldığımızı kanalizasyona atmayalımda :::
İNDİKATÖRDEKİ TREND ÇİZGİSİ KIRILMIŞ GÖRÜNÜYOR BUDA OV Lİ Bİ DÜŞÜŞÜN HABERCİSİ OLABİLİR DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR.
[IMG]http://i1101.hizliresim.com/2011/1/18/1774.jpg[/IMG]
ilginç bir gün oldu bugün.yükseldi yükseldi sabah ama nerdeyse en dipten kapattı vadeli.bu dikkate alınması gereken bir durum bence.
normal zaman olsa çokta tınnn der geçeriz belki ama dışarısı özellikle DOW teee kriz dibinden başlayan çıkışın zirvesinde.daha orası hiçbirşey yapmadı.
bizim piyasa ise %15 aşağıda.nedir bu acele bilen yok.
ya biz tamamen kendi dünyasında hiçbirşeyi iplemeyen bir piyasa olduk/olacağız (ki bu pek mümkün değil) ya da başka birşeyler oluyor.
DOW -DAX ile korelasyon iyice koptu.bakalım nerede ve ne şekilde buluşacağız yeniden bunlarla.SENSEX ile bayağı uyumlu gidiyoruz ama.onlar bizden önde gidiyor.biz arkadan izliyoruz SENSEX i.
kaya patron şimdi farkettim.son koyduğun grafta ilginç bir durum var.ultra hiper süper indikatörüne göre 2009 başında başlayan yukarı trend süresince GARAN ilk kez günlüklerde down trend bölgesi olarak kabul ettiğin yere gelmiş.sende farkettin mi? :::
down trend bu boru deeelll :D
bunun vadeli veya XU30 versiyonu nasıl conan kaya :D
Kırmızı trend line bizi 2009 marttan bu yana taşımış.ama son zamanlarda iyice yıpranmış ve eni sonu kendini bırakıvermiş aşağı XU30.artık direnç vazifesi görecektir.şu an bu değer 83.700/800 den geçiyor ve her gün yukarı çekilir bu.sırada aşağıdaki mi var acaba?
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/8051/xu30son.png[/IMG]
bu apple'in bilanco super otesi gelecek ve yarin gapli acilacak galiba, onum arkam sagim solum sortcu dolu:::
eee, herkes buyuk baligi yakalama derdinde, herkes son iki yilin tersine ve net olan bir trend bekliyor olmali:o
[quote=TÜRKOĞLU;325810]kaya patron şimdi farkettim.son koyduğun grafta ilginç bir durum var.ultra hiper süper indikatörüne göre 2009 başında başlayan yukarı trend süresince GARAN ilk kez günlüklerde down trend bölgesi olarak kabul ettiğin yere gelmiş.sende farkettin mi? :::
down trend bu boru deeelll :D
bunun vadeli veya XU30 versiyonu nasıl conan kaya :D[/quote]
farkettin mi derken, grafik içine daireler ile anlatmaya çalıştım durumu :)
endeks için daha var bu ölüm bölgesine girmesine zaman var :rolleyes: onunda grafiğini atarım birazdan
gıs nunu abd de bilanço açıklanma işi ne zaman bitiyor.cvp ver sana bir tencere yaprak sarması gönderirim USA falan demem gönderirim.yanınada 1 tepsi lahmacun.ohhh türüm türüm kokar DHL kargo uçağının içinde.yimede yanında yat gıs :D:D:D:D
[quote=nunu;325813]bu apple'in bilanco super otesi gelecek ve yarin gapli acilacak galiba, onum arkam sagim solum sortcu dolu:::
eee, herkes buyuk baligi yakalama derdinde, herkes son iki yilin tersine ve net olan bir trend bekliyor olmali:o[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;325818]gıs nunu abd de bilanço açıklanma işi ne zaman bitiyor.cvp ver sana bir tencere yaprak sarması gönderirim USA falan demem gönderirim.yanınada 1 tepsi lahmacun.ohhh türüm türüm kokar DHL kargo uçağının içinde.yimede yanında yat gıs :D:D:D:D[/quote]
onumuzdeki haftada var, ama en onemli finansallar bu hafta.lelelemesela goldman var, diger bildigin bankalar falan...