[QUOTE=Astatin;516779]koy **** rahvan..:D bas bassss[/QUOTE]
ayıp valla ne doymaz adamsın yahu...:D
Printable View
[QUOTE=Astatin;516779]koy **** rahvan..:D bas bassss[/QUOTE]
ayıp valla ne doymaz adamsın yahu...:D
günaydın beyler kolay gelsin,...
[QUOTE=indregandi;516782]günaydın beyler kolay gelsin,...[/QUOTE]
günaydın üstad. bu namussuz dolar bizi kanser edecek..
[QUOTE=Astatin;516780]Rabbim verdi mi külli veriyor...Bu nasıl bir gün arkadaş, şortlar para olup vob30 da yağıyor, xauusd de yağıyor....Allah Allahhhh[/QUOTE]
Bismillahirrahmanirrahiyymmm....
Başgan yağmamı var....:D...Allah çok versin...
[QUOTE=EMEKDAR;516790]Bismillahirrahmanirrahiyymmm....
Başgan yağmamı var....:D...Allah çok versin...[/QUOTE]
bas bassss...::::::
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=49737[/img][/url]
[QUOTE=Se_M;516789]günaydın üstad. bu namussuz dolar bizi kanser edecek..[/QUOTE]
sayın sem;
25 kasımdan itibaren,..
-7000
+7000
tam 14000 puvan sanırım bizde iş yok,..
tuckleberry lik yer etti sadece bunu değerlendirsek zarar falan kalmaz,...:D
endexçiler halen endex sin peşinde,..anlamak mümkün deil,...
üstelik korkuyorlar,...:..:
birde 7 ye 1 avantaj var usd vadelide,...
yahu asti başgan bu short ne mübarek bişey dolardan çıkınca 89.100 den asıldım azıcık çıtır da olsa aldım 50 puan be..
şimdi seni anlıyorum başgan neden shortu sevdiğini...:D
evet genç başganlar günaydın.... herşey aşırı yolunda gidince az kenara çekilmek lazım ya... hani derinlik sarhoşluğuna kapılmamak açısından... xauusd şortları kavırladım...vob30 dada bugün inceleceğim şortlarda...varsın göçsün sonra, biraz da başkası kazansın he....lelele.. şu aslında perde arkasında Tr ile almanya anlaştı, vize serbestisi ocak da başlıyor söylentisi doğruysa şortlar kurban olmasın..bi de bu yellen, faizde yellenecez ama öyle sivastopol sahilleri
ni döver gibi değil, odada kimse duymasın diye yavaşş yavaşş sessiz sessiz filan derse....diye tırsıyorum.. her durumda...kar cebe girmeli bir yerde:p
Astatin filatos portos..sadece fx de gbpusd lonkkkkk var eser miktar
hayırlı cumalar
[QUOTE=Astatin;516825]Astatin filatos portos..sadece fx de gbpusd lonkkkkk var eser miktar[/QUOTE]
patron fx sanal mı gerçek mi ?
[QUOTE=Se_M;516827]patron fx sanal mı gerçek mi ?[/QUOTE]
abi şurda kırk yılda bir mesaj yazıyom:p onu da takip etmiyon ha...1 haftadır gerçekteyiz başgan:
xauusd: karlı işlem 38 zararlı işlem 6
eurusd: karlı işlem 6 zararlı işllem 3
gbpusd: karlı işlem 7....halen karda açık long poz var...
1 haftada portfoy değişimi %70::::::::::::
ya işte 1 sor 1000 dinle.lelele
yav başgan sen araştırmışsındır.. en iyi kurum spread falan hikayeleri... bende araştırdım geçen ay. lakin kara veremedim. özelden yazar mısın hangi kurumdan hesap açtın ? (bi de
sen özel spread te almışsındır kesin)
ha bu arada bol kazançlar başgan..sen işi bilirsin..
geçen haftalar da aldığın sanal arabanın en kısa zamanda gerçek olacağını düşünüyom senin adına..
şimdiden hayırlı olsun patron..:)
Ula ne güzel yerden kaçmışım vobcidan..hehehe.. Başganlar aşağıda GBPUSD grafı var...fincangulp olması için gereken ne varsa var...GBPUSD de long tutmamın nedeni bu...macd deki devasa PU ya dikkat...tabi kesin diye bir şey yok...hele ki gidip kaldıraça abanan zaten ayvayı yer...
bu arada çok teknik hareket ediyor..güniçi dalgası da bol...meraklısına
[url=http://hizliresim.com/bk5qYZ][img]http://i.hizliresim.com/bk5qYZ.png[/img][/url]
ha bu arada vobciyi gunun en yükseklerinde görünce kapanışa doğru 90400 den az bişi şortladım
Günaydın presidentler,
Italya referomdom etkisi ile eksi gap olursa VİOP30 şortlarımı kapatacağım. Az gap çokl gap fark etmez kapatacağım. GBPUSD trend longlarımla :) devam..XAUUSD dede sanki yukarı tepki zamanı gibi ama bulaşmıyorum
EVet Vıop30 da 550 puanımızı aldık gap ilan..bereket versin
günaydınlar cümleten
Abiler iğçimdeki bi hissi paylaşayım..Sanki ortalık bi durulacak hafif yukarı yapacak piyasalar. FED toplantısında Yellen apla, çok sert girmeyecek...Hepinizi öpüyorum filan diyecek... AB liderleri de öncesinde TR ile müzakerelere devam filan diyecek..Bi yalancı bahar olabilir gibi düşünüyoruım ama bunu satın almıyorum...Yani şort kapattım ama longmayacağım vip30 da...GBPUSD tirend longlarımla devam ediyorum
gunaydın hayırlı haftalar cumleten
ya bişi deniycem..1 adet long açtım 90000 dan viop 30 da.. sırf şekil olsun diye ya..eğelence diye..kavırmasını da 90400 e yazdım..hehe (sıçacak bence :))..
gbp ralli viop30 ralli :D...yalancı bahar yaşıyor gönlüm..hehe
[QUOTE=Astatin;516880]ya bişi deniycem..1 adet long açtım 90000 dan viop 30 da.. sırf şekil olsun diye ya..eğelence diye..kavırmasını da 90400 e yazdım..hehe (sıçacak bence :))..[/QUOTE]
aha da gitti:D
[QUOTE=Astatin;516875]Abiler iğçimdeki bi hissi paylaşayım..Sanki ortalık bi durulacak hafif yukarı yapacak piyasalar. FED toplantısında Yellen apla, çok sert girmeyecek...Hepinizi öpüyorum filan diyecek... AB liderleri de öncesinde TR ile müzakerelere devam filan diyecek..Bi yalancı bahar olabilir gibi düşünüyoruım ama bunu satın almıyorum...Yani şort kapattım ama longmayacağım vip30 da...GBPUSD tirend longlarımla devam ediyorum[/QUOTE]
viop30 cuma en yükseğin üstüne çıktı başganlar..ranabilir
Asti President,
Cuma 3.56 dan başlayarak çıktıkça short açtım, (maksat reyizzz e katkı :) ) en son anlık zarar 15 bin gördüm :)))))
herneyse,
Günü 2750 tele kar ile kapattım
ANCAK, seans kapandı benım elımde vadeli fiyatı 3.55 den 50 kontrat long var ??*
Lan nasıl olur diye dellendim, zira 16,00 civarı dışarı çıkmama gerekti, kurumu arayıp faltiz okey mi dedim, okey dediler, poz yok bekleyen emir yok teyid ederız dediler.
Akşamustu kurumu aradım, ''takma kafana, kontrol ederız konuşmayı dınlerız duzeltiriz'' dediler.
Kurum sabah 9.25 de aradı pozlar karda, isterseniz sizde kalsın açılışta kapatırsınız dedi, uyuyorum açılışta sız kapatın dedim, ok dediler.
850 tl havadan geldi :))))
Bunu anlatmamın sebebi, ortam çok orostopol, arada kurumdan teyid alsın oyuncu kardeşlerim, yoksa ugrasmak zorunda kalırsınız, hele bir de teadufen telden teyid almamışsanız uğraş dur....
sevgı ve saygılarımla..
[QUOTE=tuareg;516895]Asti President,
Cuma 3.56 dan başlayarak çıktıkça short açtım, (maksat reyizzz e katkı :) ) en son anlık zarar 15 bin gördüm :)))))
herneyse,
Günü 2750 tele kar ile kapattım
ANCAK, seans kapandı benım elımde vadeli fiyatı 3.55 den 50 kontrat long var ??*
Lan nasıl olur diye dellendim, zira 16,00 civarı dışarı çıkmama gerekti, kurumu arayıp faltiz okey mi dedim, okey dediler, poz yok bekleyen emir yok teyid ederız dediler.
Akşamustu kurumu aradım, ''takma kafana, kontrol ederız konuşmayı dınlerız duzeltiriz'' dediler.
Kurum sabah 9.25 de aradı pozlar karda, isterseniz sizde kalsın açılışta kapatırsınız dedi, uyuyorum açılışta sız kapatın dedim, ok dediler.
850 tl havadan geldi :))))
Bunu anlatmamın sebebi, ortam çok orostopol, arada kurumdan teyid alsın oyuncu kardeşlerim, yoksa ugrasmak zorunda kalırsınız, hele bir de teadufen telden teyid almamışsanız uğraş dur....
sevgı ve saygılarımla..[/QUOTE]
telefon ne abiii...platform ne diyorsa o:D bu arada günün geri kalanında yokum... yalancı bahar teoremimi koruyorum..amma sadece gbpusd de long tutuyorum..ha arada viop30 da bi okazyon olur vur kaç uyarız o ayrı
bu dxy ile 3.500 ün altına inmeyen doların taaa orta bacağının **.
çıkarken füze gibi inerken nazlana nazlana şerro.
valla ben ekran başında değilim diye önceden mazeret bildirdiydim yırttım..ama şu 3 tepeli nunu yu mazeretsiz şortlamayıp puan almayanın vob ehliyetine ceza puanı gelebilir...
[url=http://hizliresim.com/bkYya0][img]http://i.hizliresim.com/bkYya0.png[/img][/url]
[QUOTE=Se_M;516899]bu dxy ile 3.500 ün altına inmeyen doların taaa orta bacağının **.
çıkarken füze gibi inerken nazlana nazlana şerro.[/QUOTE]
hemide eurusd bu kadar yukardayken
90400 den şort açtım başganlar şu an...yalancı bahar teoremi yaşayabilir belki ama ara da bir soğuk ayaz filan olur bence
[QUOTE=Astatin;516901]hemide eurusd bu kadar yukardayken[/QUOTE]
aynen başgan. eşşek gibi bu dxy 100 ün altına inecek de bizimkinin
düşüşü canı istediği zaman olacak.
[QUOTE=Astatin;516902]90400 den şort açtım başganlar şu an...yalancı bahar teoremi yaşayabilir belki ama ara da bir soğuk ayaz filan olur bence[/QUOTE]
başgan az yukarı şansı bilem vermiyon palaya...:D
yoruldu namussuz tutacam diyeee.
keşke sabah euro/usd de long yapsaymışız. ters yaptılar yine... benim 5 dk lık long dedi
gördüm lakin cesaret edemedim..
[QUOTE=Se_M;516904]başgan az yukarı şansı bilem vermiyon palaya...:D
yoruldu namussuz tutacam diyeee.
keşke sabah euro/usd de long yapsaymışız. ters yaptılar yine... benim 5 dk lık long dedi
gördüm lakin cesaret edemedim..[/QUOTE]
valla ben gbpusd lere long eklemiştim sabah ama onun yerine eurusd lonklasaymışık misli olacakmış kar
geceye viop30 şort, gbpusd lonkkkkkkkkkkk
[QUOTE=Astatin;516875]Abiler iğçimdeki bi hissi paylaşayım..Sanki ortalık bi durulacak hafif yukarı yapacak piyasalar. FED toplantısında Yellen apla, çok sert girmeyecek...Hepinizi öpüyorum filan diyecek... AB liderleri de öncesinde TR ile müzakerelere devam filan diyecek..Bi yalancı bahar olabilir gibi düşünüyoruım ama bunu satın almıyorum...Yani şort kapattım ama longmayacağım vip30 da...GBPUSD tirend longlarımla devam ediyorum[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;516906]geceye viop30 şort, gbpusd lonkkkkkkkkkkk[/QUOTE]
ilk mesaj: ekrana bakmayan soğukkanlı tıreydır yorumu
ikinci mesaj: ekran illlüzyonuna gelip vobda şort açan tıreydır aksiyonu...
neyse en azından gbpusd ile avunalım.... avunalım da nassı avunalım be Se-M... referomdom geyiğine eksi gap sonrası piyasa reverse edecek diye bil ama eurusd de değil gbpusd de lonkkk aç..peeehhh
[QUOTE=Astatin;516907]ilk mesaj: ekrana bakmayan soğukkanlı tıreydır yorumu
ikinci mesaj: ekran illlüzyonuna gelip vobda şort açan tıreydır aksiyonu...
neyse en azından gbpusd ile avunalım.... avunalım da nassı avunalım be Se-M... referomdom geyiğine eksi gap sonrası piyasa reverse edecek diye bil ama eurusd de değil gbpusd de lonkkk aç..peeehhh[/QUOTE]
sen işini bilirsin Asti başgan... lakin 90.400 şortu bence de illüzyondu...
en azından tepkiden olmalıydı..
ekran karşısında hepimiz aynı şeyi yapıyoz..
lakin senin zararlı işlemin çok azdır başgan...
her pozdan karlı çıktığın gibi bundan da çıkarsın...
hem zaten bu pozunun kaldıracı kesin 2.5 tur..:D
hayırlı sabahlar başganlar konseyi ve üyeleri.
bu arada Asti başgan gibi diyelim de belki olur...:D
koy ***** rahvan boşver. bas bas.. tabii dolara..:::
Euro / TRL short için bir endikasyon var mı ? Yorum yapabilen olursa çok sevinirim..
haşırtıs portos..yalancı baharı bile..gece parite ve altındaki para bollaşma mesajlarına rağmen...ve sabah oldukça makul açıp şort istop vermesine rağmen fare ekran illüzyonuna bir de fare üfürüğü eklendi...-750 puan kütürdedük..yok Se_M, 2.5 değil..2.6
Bu arada forum bir cooki lereden çekmemişti dün o da oldu..günaydın ve bol kazançlar