-
[quote=Astatin;325731]hacı turko dur iki dakkka ya..şurda 15 trilyon için çalışıyoruz, ettiğin lafa bak..1000 puan alsak nolcek..15 trilyon bu boru deeel...
2 sayıyı buldum..kaldı 4:D[/quote]
ortaokul-lise numaram '8' di , sozlulerde fılan hoca ılk benı kaldırırdı 7 sene boyunca. ben pek hayrını gormedım ama bence sen yaz kupona:::
-
[quote=The Tatar;325733]20 de benden olsun patron.
kaldı 3 ;) :::[/quote]
Allah seni gahretmeye...benim ikidenm biri de zaten 20 idi.dng
-
[quote=eloy;325736]ortaokul-lise numaram '8' di , sozlulerde fılan hoca ılk benı kaldırırdı 7 sene boyunca. ben pek hayrını gormedım ama bence sen yaz kupona:::[/quote]
patron, biliyosun, loto yu kazanmak için kupon yatırmakla ilgili çok sağlam bir hikayen olması lazım:D:D okul numaram, görev yaptığım illerin plaka numaraları, sevgililerin yaşları:D:D v.b. bunlar kullanılmış hikayeler..bunlara anca 4 çıkar:D
-
Jelibonun başa bela 7,62 si var orada.kırılmiy bir türlü :D
[quote=nunu;325734]garanti hala saglam duruyor, himmmm, ilgincccc[/quote]
-
[quote=TÜRKOĞLU;325740]Jelibonun başa bela 7,62 si var orada.kırılmiy bir türlü :D[/quote]
Jeliboss TL çalışmaz benim bildiğim:confused::confused::confused::rolleyes:
-
[quote=eloy;325736]ortaokul-lise numaram '8' di , sozlulerde fılan hoca ılk benı kaldırırdı 7 sene boyunca. ben pek hayrını gormedım ama bence sen yaz kupona:::[/quote]
içinde 7 gecmiş onu da yaz istersen:)
-
Kuru inada bindi piyasa :)
Kapanışa kadar düşüremeyecekler anlaşılan.
-
o zaman GARAN 7,62 cent demek istedi asti :D:D:D:D
yok 7,62 TL yav.
topicte hacim yaptı bu arada.bu topiğin spekülatörü kim acaba :D:D
[quote=Astatin;325741]Jeliboss TL çalışmaz benim bildiğim:confused::confused::confused::rolleyes:[/quote]
-
Benim ekranda garantinin fişini çekmişler :) veri gelmiyor..Günlük grafta bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır formasyonu var..
-
[quote=Astatin;325739]patron, biliyosun, loto yu kazanmak için kupon yatırmakla ilgili çok sağlam bir hikayen olması lazım:D:D okul numaram, görev yaptığım illerin plaka numaraları, sevgililerin yaşları:D:D v.b. bunlar kullanılmış hikayeler..bunlara anca 4 çıkar:D[/quote]
sımdı hocam ıcınde 7 ve 8 olan kolondan bır tane de benım ıcın oyna, onun karının yarısı da benım olsun. ben o kuponun butun masrafını vereyım bı sekılde. hıkayeye bak sen, cıddıyım ha :):..:
-
[quote=TÜRKOĞLU;325746]
topicte hacim yaptı bu arada.bu topiğin spekülatörü kim acaba :D:D[/quote]
yatayda cok sıkısmıstı sert bı hareket olacagı bellıydı.lelele
-
[quote=TÜRKOĞLU;325746]o zaman GARAN 7,62 cent demek istedi asti :D:D:D:D
yok 7,62 TL yav.
topicte hacim yaptı bu arada.bu topiğin spekülatörü kim acaba :D:D[/quote]
hahaha, bu superdi, tabi ki astintonpatros:)