[QUOTE=selçuklu;250314]nerdesn jerfo apla ya .. volpostunu açsan diyorum artık .. üvvvv .. eheuhehue :D:D[/QUOTE]
piki piki açıyorum seni mi kıracağım patron.. fazla kirletmeyin ama..:..:
Printable View
[QUOTE=selçuklu;250314]nerdesn jerfo apla ya .. volpostunu açsan diyorum artık .. üvvvv .. eheuhehue :D:D[/QUOTE]
piki piki açıyorum seni mi kıracağım patron.. fazla kirletmeyin ama..:..:
he cerphin....volpostunu halka açsana..üww..halk volpost istiyor üwwww.
[QUOTE=jerfin;250315]piki piki açıyorum seni mi kıracağım patron.. fazla kirletmeyin ama..:..:[/QUOTE]
ahanda ilk mesajı ben yazdım asdadinden önce yazdım ... çokonatı hakettim apla .. hellim aplada öyle dedi .. artık çokonat borçlarımı jerfine devrettim dedi .. ondan tahsil ediniz dedi .. ben anlamam .. dimi astatin abi .. üvvv. .. :::::::::
[quote=selçuklu;250318]ahanda ilk mesajı ben yazdım asdadinden önce yazdım ... çokonatı hakettim apla .. hellim aplada öyle dedi .. artık çokonat borçlarımı jerfine devrettim dedi .. ondan tahsil ediniz dedi .. ben anlamam .. dimi astatin abi .. üvvv. .. :::::::::[/quote]
walla patron inanmam...benim bildiğim Hellpatros borcunu bile devretmemiştir::::::
[quote=jelibon;249939]Altın 1226 full long.
Stoploss aynı nokta.
Hedef çift tepe.
Jelibon.[/quote] [URL="javascript:NewWindow('/glossary/markets.html','AU','top=50,left=200,width=500,height=350,scrollbars=yes')"] [IMG]http://www.kitco.com/images/live/gold.gif[/IMG][/URL]
[QUOTE=selçuklu;250318]ahanda ilk mesajı ben yazdım asdadinden önce yazdım ... çokonatı hakettim apla .. hellim aplada öyle dedi .. artık çokonat borçlarımı jerfine devrettim dedi .. ondan tahsil ediniz dedi .. ben anlamam .. dimi astatin abi .. üvvv. .. :::::::::[/QUOTE]
tamam patron.. Hellim'e hediye şarkılar, türküler... başladım damardan zaten..:::
375 e pasif longlarım geldi..1/5 longsayne again..sistem is aydınlatiyoring our vey..eheheh..bat difırınt pörpisis
[quote=Astatin;250327]375 e pasif longlarım geldi..1/5 longsayne again..sistem is aydınlatiyoring our vey..eheheh[/quote]
71000 e gidermiyiz abicim ne diyosun?
patron kırmızı lamba yanmaya başladı üwwwwww 5 15 üwwwww motor arızasımı acaba :P
[quote=kitaro;250328]71000 e gidermiyiz abicim ne diyosun?[/quote]
umarım..yani şimdlik umarım..:..:
68650 üzerinde 15 dakikalık kapanış yaparsa umutlanırım o dediğin için
400 de 15 lambası söniyir demek mazota su katmışlar :P tahminim kaçak mazotta olabülür irandan :P derken yandı tamamen üwwwwww
Dilimde sabah keyfiyle yeni bir 70.000 türküsü ... :)