why hıgh one why
Printable View
why hıgh one why
[QUOTE=tuareg;516582]canıkli, ''sterlın dolar karsısında daha fazla değer kaybetti...'''
la koçum brexit, brexit...
alooo, kıme dıyorum!!!!![/QUOTE]
aga neden taban olmuyoruz sence:::
hiç bir fikrim yok Asti, SP zirve tazeledi diye tavan olmadığına şükret,
yok IM'lere göre ucuzmuşuz, yok FK oranları?
Bunlar ya sayı saymasını bilmiyor, ya dayak yememişler...
Neden düşmediğimize bir senaryo astı kardeşim, seni keser mi bilmem,
''alıcı yok, yabancı satamıyor, o yüzden dolara saldırdı, zararını çıkardı kara bile geçti, Emeklilik fonları ise habire düşüşleri alım fırsatı olarak kullanıyor, el şeyi ile gerdeğe girmek bu, sıkıyorsa kendi paranla bistte alım yapsana?
özet; şerefsizlik diz boyu.
yaklaşım 2 aydan beri, günlük işlemlerle, en cok 2-3 gün taşıyarak ve nerde kar görsem alarak, 1000-2000 tl karı makul bularak işlem yaptım, tamı tamına 50 bin tl cepte,
yerim seni pala.
bu şerefsizlerin ne zaman nerede ne saçmalık yapacaklarına artık hiç mi hiç güvenim yok, anlık işlemler... aşırı alımlarda short, anlık düşüşlerde long, kar al cık ve her defasında mınımum işlemlerle...
Abi bi de dalga geçiyonuz benim gorrektivlerle..Se_M sana diyom..hehe...buyur işte gorrektiyor...Yalnız bir şeyden emin değilim..Acaba az nce küfrettim diye mi düşüyor yoksa gorrektivden dolayı mı..hayır yani bilelim de ona göre muamele edelim bundan sonra..
[url=http://hizliresim.com/za22k6][img]http://i.hizliresim.com/za22k6.png[/img][/url]
[QUOTE=tuareg;516580]Asti, sen dua et bist 100'ü 84000 e götürmedi pala,
pala dediğin şerefsizliği ile bilinir,
vay arkadaş, endeks düşmüyor ama bist şirketleri batık,
ohal olmasa batık dilekçesi kuyrugun girecekler
(yavlum mıthat ıkı çay bi orta kayfe söyle)[/QUOTE]
götürseydi iyiydi.Tırampabe gecesie az pilav lonk girip ertesi gün açılışta lonkları arttırmıştık başgan..fincan gulp formasyonu filan da hazırdı.. yapmadı ipnur..ha şerefsiz o doğru
[QUOTE=Astatin;516589]Abi bi de dalga geçiyonuz benim gorrektivlerle..Se_M sana diyom..hehe...buyur işte gorrektiyor...Yalnız bir şeyden emin değilim..Acaba az nce küfrettim diye mi düşüyor yoksa gorrektivden dolayı mı..hayır yani bilelim de ona göre muamele edelim bundan sonra..
[url=http://hizliresim.com/za22k6][img]http://i.hizliresim.com/za22k6.png[/img][/url][/QUOTE]
başgan reis sana çalışıyor ...:D
Erdoğan: Merkez bankası'na resmen müdahele yetkim yok ancak eleştirebilirim
Erdoğan: Bankacılık sektörüne sesleniyorum: Lütfen faizleri makul seviyelere çekin
Erdoğan: Piyasaya kamu gücüyle müdahaleyi hiçbir zaman doğru bulmadım
Erdoğan: Ama piyasanın da kendisine müdahale yollarını açmayacak bir tutarlılıkla yoluna devam etmesi gerekiyor
[QUOTE=Se_M;516592]başgan reis sana çalışıyor ...:D[/QUOTE]
ben de sevindiydim...gorrektiv çalıştı diye:p AMa Ew cilere bakarsan, haber ne olursa olsun gorrektiv formasyon çalışacaktı..o açıdan pay çıkarayım kendime bare:p
Vay be..Millet, Başgan acaba TCMB'ye dalar mı diye tedirginken, Başgan Merkez'e değil Herkez'e fırça basmış
Şangay İşbirliği Örgütü Enerji Kulübü'nün 2017 dönem başkanı Türkiye oldu
Türkiye, Şangay İşbirliği Örgütü Enerji Kulübü'nün 2017 dönem başkanı oldu.
Türkiye, Şangay İşbirliği Örgütü Enerji Kulübü'nün 2017 dönem başkanı oldu. [B]İlk kez üyeler dışında bir ülkeye başkanlık verildi.[/B] Dünyada elektrik üretiminin yaklaşık yüzde 36'sını, doğalgaz üretiminin yüzde 23'ünü, ham petrol üretiminin yüzde 20,8'ini ve kömür üretiminin yüzde 60,25'ini karşılayan Şangay İşbirliği Örgütü'ne üye ülkeler, tüketimde ise doğalgazın yaklaşık yüzde 28'ini, ham petrolün yüzde 25,2'sini ve kömürün yüzde 65,1'ini tüketiyor. Enerji üretim ve tüketimindeki dağılımda en büyük orana sahip birlik olan örgütün enerji alanında daha derin işbirliği yapma zorunluluğu tezi, 2006 yılındaki toplantıda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından gündeme getirildi ve kabul gördü.
aralık usd vade, 4391 sat 4325 kapa,
benım işlemler bu merkezde:)))))
pala eskiden de aynını yapardı, bir direnç yaratıyor, pabucumun uzmanları tvlerde bunu seslendiriyor, sonra o direnç çalışıyormuş gıbı davranıyor,ama en sonundaaaaa o dırencler carrrrtttt dıye kırılıyor ve bır daha o seviyeye gelmiyor,
bakınız 3.30, bakınız 3,35, şimdi de 3.40
palanın sonrakı ıpneliği de 3,50 de yaşanacak.
Komplo teorisi;
pala asıl vurgunu 3,50 de yapacak, benım bıldıgım KY donunu satar 3,50 de short acar, full üstü full,
pala 3,70 e taşır, herkes stoplanır pala oradan düşüş trendi başlatır.
adı ustunde KOMPLO TEORİSİ...
Asti, seans bıtınce dışarı çık, ilk Suriyeliye 100 tl ver, sadaka mahıyetinde, ıyı kı endekstesın, ya dolara bulaşsaydın,
asıl çiftetelli dolarda oynanıyor,
ye iç haline şükret, alt tarafı az kar ettın, dolara bulaşsan kallavı zarar neredeyse kesın gıbı..
[QUOTE=tuareg;516603]Asti, seans bıtınce dışarı çık, ilk Suriyeliye 100 tl ver, sadaka mahıyetinde, ıyı kı endekstesın, ya dolara bulaşsaydın,
ye iç haline şükret, alt tarafı az kar ettın, dolara bulaşsan kallavı zarar neredeyse kesın gıbı..[/QUOTE]
aynen,..17 ekime usdtry ye bulaşacağım yerde endexse bulaşsaydım,
ve 97 civarı long olsaydım sadece -5000 civarı zararda oluyordum,..
üstelik97 den long açsaydım bu olacaktı,
benim tez malum,
93975 altından long açmaya yönelikti,...
17 ekim patlattı ama sadece usd yi patlattı,
endex sırasını bekliyor,...
durumdan şikayetçi ve yataydan sıkılanlar varsa duyrulur,....
güzelim endexsinizin kıymetini bilin
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=49416[/img][/url]
şu endex düşsede dolar daha fazal çıkmasa diecem artık,
iş o noktalara geldi subcektif analizlerde,...
genelde bakıyorum, sp çıktıkça 10 yıllık çıkıyor usdtry çıkıyor,...bizim endex ise çay karıştırıyor,..
oysa spnin şu anda rekorlar yerine nizami bir pyda 2049.x altında olması gerekir,...
endex longun koşulu buydu,...sp bunun tam tersine 2179.x üstünde rekora gitti,..sadece futurasına o da 1 günlüğüne trumpın seçildiği gün 2049.x altını alabilidik,...
borçlandı sp,...
blançoda alacak kalanı verdi,...
usd/try tradeıne uzuldum sayın gandi, ama kasa ayarlama konusunda uzmansın, bir şekilde altından kalkacağına emınım.
gecmıs olsun.
piyasada taşlar yerine oturana kadar mumkun olduğunca izleyerek, en az risk taşıyan yerlerden (ille işlem yapacaksam) cok cok cüzi poz alarak bu donemı gecırme dusuncesındeyım,
sımdıye kadar ıyı ıdare ettım sanırım.
hırs yok, sabır, devir korunma devrı, hırs yapma devrı değil kanımca.
sp de işin bokunu çıkardı, sp yukselısının temelı yok, neymıs, bonodan çıkan para yer bulamıyormuş,
bakalım 2017 mı 2018 mı global çöküş yılı olacak.
her gecen gun bır oncekını aratır mahıyette.
politik, ekonomik, ahlaki, her anlamda.....
[QUOTE=tuareg;516607]usd/try tradeıne uzuldum sayın gandi, [B]ama kasa ayarlama konusunda uzmansın[/B], bir şekilde altından kalkacağına emınım.
gecmıs olsun.
piyasada taşlar yerine oturana kadar mumkun olduğunca izleyerek, en az risk taşıyan yerlerden (ille işlem yapacaksam) cok cok cüzi poz alarak bu donemı gecırme dusuncesındeyım,
sımdıye kadar ıyı ıdare ettım sanırım.
hırs yok, sabır, devir korunma devrı, hırs yapma devrı değil kanımca.[/QUOTE]
bir yere kadar evetti ama,...bir yerden sonra benim analizlerimi geçti durum,...dolaysı ile zararda büyüdü,...
bilemiyorum ne olacak,...shortlarımı belli bir dolulukta tutmaya çalışıyorum,...artık daha ziyade marjin yememeye gayret eder oldum,...
[QUOTE=tuareg;516603]Asti, seans bıtınce dışarı çık, ilk Suriyeliye 100 tl ver, sadaka mahıyetinde, ıyı kı endekstesın, ya dolara bulaşsaydın,
ye iç haline şükret, alt tarafı az kar ettın, dolara bulaşsan kallavı zarar neredeyse kesın gıbı..[/QUOTE]
Abi aslında az kar ettim dersek yalan olur...Trampabe eksi gapı hariç tüm düşüşleri yakaladım...Trampabe ertesi taze lonklardan 2000 puan da aldım...daha ne:D ha usdtry longlasaydım daha mı çok kazanırdım..so so..lakin eğer beklentilerim tutarsa endeksten şottan parende günü alınacak paranın haddi hesabı olmaz..kısmet.
dolara gelince,
cci ve bir çeşit normalize cci olan cho, uyumsuzluk veriyor...ama buna dikkat...eğer bir gün sert bir yukarı bar olursa yine, bunlar motorun dinlenmesi anlamına gelir sadece ve yükseliş hızlanabilir (diğer göstergeler hala güçlü)... diğer yandan yarın tcmb bir şey yaparsa faiz arttırmak gibi (bugün başgan ın açıklamalarından sonra nasıl yapabilir bilmiyorum) o zaman gün içi hızlı bir geri geliş ama aynı hızla toparlanış da mümkün... hepimize bol şans
[url=http://hizliresim.com/Yqjlzk][img]http://i.hizliresim.com/Yqjlzk.png[/img][/url]
DOLAR HAkkında histemim işe şunu diyor...bu gece gevşer biraz, sabah yine yukarı yaparlar...sonra gün içi yine gevşeme.... eğer vob30 açıldığında dolar zirvelerdeyse ve vob30 dişe dokunur bir eksi gap yaparsa vob30 şortlarımı kapatırım trade maksatlı
[QUOTE=Astatin;515630]aylık usdtry de bir el attım...dikkat gerek başganlar...bunda çok uzatmadan iki şey söyleyeceğim...fiyatın seviyesi ile yönünün uyumluluğunu ölçen CHO ya bakıyorum...tavan değerinden taban değerine inerken fiyatta ne kadar relize olmuş? neredeyse hiç...o da fiyata uyarak burnunu dimdik yukarı çevirmiş ve ref seviye 0 ın üzerine atmış...RSI buyrun satanı alayım ama ben güçlüyüm diyor (iki pembe halka bölgesindeki hareket benzerliği ve indikatör kombinasyonu benzerliğine dikkat).. dikkat diyorum
[url=http://hizliresim.com/G3a10y][img]http://i.hizliresim.com/G3a10y.png[/img][/url][/QUOTE]
Pardon Tuareg abi,
Dolar longlasaymışım daha çok kazanacakmışım..Ben grafiktek yereleri 3.19 diye hatırlıyordum hep..way** 3.11 falanmış
Günaydın,
Hafiflemek vakti gelmişse bu limandan.... inceliyor şortlar pilavdan pilavdan
92075 den 1/6 sını kapattım...edit 1/6 sınıda 92100... 1/6 sını 92125 den şort kavırma... edit:92175 den de 1/6 şort kavırma
ve 2/6 @ 92150...şort kavırma ve full flatingo
Evet başganlar..Flatingo oldum Flamingo gibi özgürüm... Bu VOB30 gontratındna tiskindim yataylığından... Onun yerine yukarı beklentim olan USDTRY de lonklasam veya çok net aşağı gideceğinden emin olduğumu söylediğim EURUSD şortlasam (1.09xxx) iyiymiş... Vay be bu arada EURUSD demo hesabında 100000 dolarım olmuş 780000..isteyene BMW alayım bi tane..demo bmw hehehehe...üğwwwww
Palanın kulağından tutup bi masaya bı duvara çarpıcan, ''napıyorsun lannn'' diye...
Kanser eder ınsanı..
oynamıyorum lannnn...
şerefsizliğinde bi haysiyeti var arkadaş :))
taşlar yerine oturana kadar sıfır işlem kararı aldım... pala düşünsün :))
kazanmana sevındım asti, bol kazancının devamını dılerım, (sadaka vermeyi unutma, istersen hesap no vereyim eft yap, her türlü sadaka, fitre, zekat kabulumdur :))))
TSK ilk kez suriye de rejim güçleriyle çarpışıyor, savaş lan bu savaşşşş
aloooooo
palaaaaaa
hay senın kulağına, duymuyor şerefsiz.
Araba mevzuuna gelınce,
pala gecen yıl 2015 model bir SUV hedaye etmıstı, gecen ay yenısıyle değiştim, satıcı, ''abi para bol maaşallah'' dedi, bende değil pala da bol dedım, o dağıttıkça değiştireceğiz artık'' pala kim dedi, çok şerefsiz biri dedim, aval aval baktı :)))))))))))))
Tüm dost ve arkadaşlara temenni, FLAT DE HUZUR VAR, palanın gözü dönmüş serseri mayın gibi, ne yapacağı hiç belli değil..
bulaşmamak lazım...
piyasa daha çokkkkkk fırsat yaratır,
rampii rammpiii
[QUOTE=Astatin;516628]rampii rammpiii[/QUOTE]
bugünlük bu kadar rampi yeter başgan 93.600 görmüş daha ne olsuun.:D
doların boğası çok kızgın. canı çıkmıyor ve çıkacağa da benzemiyor... 3.35 kırılmadıkça.
[QUOTE=Se_M;516631]bugünlük bu kadar rampi yeter başgan 93.600 görmüş daha ne olsuun.:D
doların boğası çok kızgın. canı çıkmıyor ve çıkacağa da benzemiyor... 3.35 kırılmadıkça.[/QUOTE]
valla günün en düşüğünden şortları kapamışım mis...sonra inanmayacaksın 300 puan lonkktan aldım...:D...en son 93275 den şort açtım tostumu yedim bekliyorum:D... kapanışa doğru bir daha küskülerler diye umuyorum...geceye muhtemelen filat girerim...
Toureg başgana katılmıyorum..Asıl işlem günü böyle günler...:D dalgalar yüksek sörf şart
şu lanet dolar tahtasından bi çıkaydık. gelecem yanına başgan... boyna iyileştirme amaçlı sörf yapıyoz. ve aynen katılıyorum esas kazanç günleri böyle dalgalı günler..
[QUOTE=Astatin;516632]valla günün en düşüğünden şortları kapamışım mis...sonra inanmayacaksın 300 puan lonkktan aldım...:D...en son [B]93275[/B] den şort açtım tostumu yedim bekliyorum:D... kapanışa doğru bir daha küskülerler diye umuyorum...geceye muhtemelen filat girerim...
Toureg başgana katılmıyorum..Asıl işlem günü böyle günler...:D dalgalar yüksek sörf şart[/QUOTE]
92150 filat... +1125 pian...bereket versin geceye filat
hey yawrum dalgalara bak..91875*91275 aralığınımda aldım gençlerrrrr
vay **.
Allahtan aralık shortları kasım vadeyle hedge ettik...
bir olta daha atıyorum ama az pilav....91550 şort..kavırmalarını da 91025 e yazdım