[quote=thracian;386535]Sn. indregandi,
Gün içinde hırsızlama okuyup çoğu zaman bir teşekkür bile edemiyorum. Hazır şimdi vaktim varken hem teşekkür etmek, hem de çok tebrik etmek isterim...[/quote]
teşekkürler thracian,....
Printable View
[quote=thracian;386535]Sn. indregandi,
Gün içinde hırsızlama okuyup çoğu zaman bir teşekkür bile edemiyorum. Hazır şimdi vaktim varken hem teşekkür etmek, hem de çok tebrik etmek isterim...[/quote]
teşekkürler thracian,....
12405 ten başlayan terend çizgisinde tutunmayı başardı,...çizgi şu sıralar, 12421 seviyesinde, ...bu çizgi altına düşülmedikçe,....sornyok,....
son durumda 10.01.19:05 de başlayan satış terendi şu sıralar 22:05 den itibaren alışa döndü,...
kapanışın terend çizgisi üzerinde olması yarın kasap havası için yetrli olack,...
[img]http://666kb.com/i/c0awzwf529rrzmz9r.png[/img]
[quote=indregandi;386502]dici ye göre,....
bunu vurguluyorlar,...bir kaç gündür,....dici diyorlar başka bir şey demiyorlar,....
dolayısı ile ciddi shortu bu dici realize olursa alacağız,....
onun için gap bunun kapanışına olacak, - kapatırsa - olacak, + kapatırsa + olacak,....
gap sonrası na bakılacak,
hedefler, şöyle
61050-175(ayı) veya 63575-675(boğa) bunlar hedef,...
yarın dici + kaptır veya görece iyi, 63575-675
yarın dici kötü kapatırda - açarsak 61050-175 e kadar realize,
63575 realize olursa,...62375-475 e kadar,...realize,...
62175 e düşüş ise 62375 e kadr geri tepebilir,....
bu durum 62300 lerde eşitleme yapar, ve yön çıkartır,....
işte bunlardan sonra yön çıkar diye düşünüyorum,...
değerler 5 dk lıkta maxsimuma göre,...[/quote]
yarına buradan devam,.......çift taraflı,....
[QUOTE=indregandi;386532]buradan işte doğru kabloyu bulup kesmeniz lazım ki patlamasın,...[/QUOTE]
alemsin hocam yaa:) seni okurken vobun stresini atıyorum üzerimden :)
[QUOTE=indregandi;386546]12405 ten başlayan terend çizgisinde tutunmayı başardı,...çizgi şu sıralar, 12421 seviyesinde, ...bu çizgi altına düşülmedikçe,....sornyok,....
son durumda 10.01.19:05 de başlayan satış terendi şu sıralar 22:05 den itibaren alışa döndü,...
kapanışın terend çizgisi üzerinde olması yarın kasap havası için yetrli olack,...[/QUOTE]
indi hocam kasap havası derken hem ayı hem boğa katliamı mı olacak ?
[quote=nedim972;386560]indi hocam kasap havası derken hem ayı hem boğa katliamı mı olacak ?[/quote]
valla önce ayu katliamı gibi duruyor,....yarın ortalamalara günlükte girmiş olacaklar,....bazı sistemler geçici al sinyallerini verdiler,...
biz 5 lik banta göre takıldık iki gündür,....
bu gün ise, öngörü yapıp yukarıda hedef verdik,...
63575-675,....yukarı ilk hedeflerdi,....bir yukselen üç gen sapı idi,...
62375+1200,
62475+1200, şeklinde,...1200 bunun sapı,....
işte bunlar diciye göre olacaktı, dici taşın altına elini sokmadı, ne haliniz varsa görün dedi,...saklandı dici,...bunlarda bu işarete oynayacaklar,.....
dalgalar büyüyor dikkatli olmak lazım,.....trend olursa terste kalmamak gerekli,......acımayın basın stobu,....öte yandan bir trend olursada buraları başlangıç olacak, aslında yarının reçetesinde gizli olarak verdim bunu,...
şöleki, 63575-675 den bir realizeye, 62375 verdim, niye diye kimse sormuyor,...varın sormayın,...
onun ıcun,.....sabah bir oyalanma olursa çıkın kenera, zira aşağıyada geri teper 62300 eşitler sonra yön çıkar dedim,...:(
annadınıznı,.......bunlar iki yerde bir aralık bulsalar böleler,......
62300 karargah yaptılar, bu 62300 aslında bizim 62125 şimiz,...62300 demem deki gaye,...o günün şartlarında, 325-350 de çok sinyal ürettiler,.....o gün 623xx-618xx civarında yatayda kontrat yığdılar deli gibi,...sonra beklentinin tersine aşağı indiler,...aşağıda crash sınırında bu defa yukarı geldiler,...
ya oynuyorlar,2000-2000 yada puştluk var,....
yüklü kontrat ve poz burada açtılar, çift taraflı,....bir büyük fake den söz etmiştim, bu 59800 inişleri olablir o,....terse adam bulmak için,.....
sonuçta, 64500 den, 598xx eaçıldılar, dalgalar büyüyor,....
benim ana senaryo,...
malum 68-78 arasında 5000 puvanda bir short, ilk açılandan sonra veya burayı görmeden dönerse,...64500 altında short bu defa açıyoruz, usul usul, asla full mull yok,...burada mantık, 66350(650) maliyet yerleri var,.....buna 2000 puvan aşım koyuyorum, zira bir dönüş yapacaklarsa adam kesmeden dönmezler,....herkesin öldüğüne emin olmadan, annadınıznı,....
o yüzden ilk yer 68000 civarı, işte buna temas olmassa kötülemeyi bekleyeceğiz bu defa, o da tekrardan 64500 altına inişleri olacak, yok 68000 okey bekle, 5000 sonra bir daha aç, bekle, 78000 de bir daha, yorun iyice , salağa dönsün,.... zira 78050 maliyet yeri,......
buradan kusursuz bir fırtına olabilir, 17000 olsa, herkes hormon yüklüyken, azmışken,...
aşağı belli zaten,...47-52 arasından, al, 62-64 e kadar,....yalnız ilk aldığınızı, 5000-6000 puvan sonra verin aldığınız yere bir daha yazın,....volatilite nedeniyle,...diyelim sallamadı, diğer iikisi ile neyse port oranınız odur işte,.....devam,...kaça, 62-64 e,...
buraya gelince flat,çünkü bu olursa, bu defa, ....bir düşüş daha olabilir,.....daha sonraları anlamak dinlemek için bekleyin....
onun için kişi burada diyecekki, ben iki arada bir derede mi oluyum yoksa ortada sandık yerine, gidiyim bir kşedemi bekliyim, çığlıklar duyulurken mi poz alıyım deyilmi,....
buna karar vercek,....bu işin şakası yok,....niye, ...
asimetri var çünkü, asimetriyi koydularmı, o iş mındar,....
asimetri nedir, kötülüğün bir trend olduğu veya iyiliğin,.....bunun etki alanından uzaklaşmak demek,.....
saf bir kötülük olmalı, inekten sağılmış gibi, yada iyilik aynı şekilde,....işte orada trenler güçlü oluyor, bunun için iyilikte bant üstüne, kötülükte bant altına beklenmeli,....
ne kadar saf ve arı ise, o kadar güclü trend,.....derece bu,.....
ben rakamları aşağıda buldum açıkçası, ilk turunu, yani bu 47-52 arası ilk tur,....birde ikincisi daha olabilir,.....ama daha sonra,...yukarısı saklanma,......ona bir şey diyemem,..saklanıyor adam, 68-78 saklanıyor neye eski barlarının arasına,.....
ama işte bütün bunlara rağmen maliyet yerleri,
78050,
663050(650),
51800,...
bunların hepsine, +- 3000 ilave edin, yukarı ise, +,
aşağı ise- şeklinde, öldüğünüzden emin olsunlar,....şiiiişşşttttttt,....
diğer taraftan teknikte günlüklerde bir çift dip var, bu kırılırsa bu işte saflık işareti, ancak kırmıyorlar şimdilik,....
çift dip kırılması ciddi bir olay,.......
kırılmadan yok,... git yaz altına bekle,...iki günde iş biter zaten,...
14:45 – (Euro Bölgesi) Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (Beklenti: 1,00%)
15:30 – (Euro Bölgesi) Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi faiz kararı sonrası konuşma yapacak
15:30 – (ABD) Haftalık işsizlik maaş başvuruları açıklanacak (Beklenti: 375.000)
15:30 – (ABD) Aralık ayı perakende satışlar açıklanacak (Beklenti: 0,4%)
17:00 – (ABD) Kasım ayı işletme stokları açıklanacak (Beklenti: 0,5%)