Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
kazancınız bol olsun
Printable View
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
kazancınız bol olsun
[quote=The Tatar;354585]spark hoşgeldin :..:
geminin rotası nere de bakalım :D
boşuna spark olmazsın sen :::[/quote]
Meteorlar nereye sürüklerse oraya batronnnnnnnn...:::::: (Yalnız, Spak...)
Günaydınlar hayırlı kazançlar...
[QUOTE=Astatin;354588]Meteorlar nereye sürüklerse oraya batronnnnnnnn...:::::: (Yalnız, Spak...)[/QUOTE]
he ya spark ta neymiş harbiden :..:
eynseynç
Ulu bilge Strobullbearyanüs gelse de Tenik Analizin Sefaleti üzerine iki kelam etse...
[QUOTE=Astatin;354602]eynseynç[/QUOTE]
açık konuş patron,gorkutma insanı :D
[quote=The Tatar;354605]açık konuş patron,gorkutma insanı :D[/quote]
abi garışık durumlar... pozisyon şort amma unmusterih..
Histem, ralieynseynç diyor amma sistem ve temel teknik göstergeler ki biz onlara geyik de diyoruz; hafifden graşieynseynç diyor...bilemiyorum..ben de gorkuyorum açıkcası.....
şöyle bişi yapiim diyorum; hüülüllülü 87000 olacak dyeyim, olursa yükselişin olduğu her an zafer çığlıkları atayım....olmazsa ortadan gaybolup 3 gün sonra geleyim, şorttan da pis gazandık falan diyeyim..:D:D
abi kitabı alacan dimi..tarihe sıfır satan kitabın yazarı olarak girmek istemiyorum:D:D
Lem yurtdışı çıkarken bu çıkmıyor o zaman düşecek diyoruz, düşmüyor. Yurtdışı düşerken bu düşmüyor o zaman çıkacak diyoruz, çıkmıyor. Histemimizi kuşa çevirdiniz Sayın Pala... :)))
[quote=Strategist;354612]Lem yurtdışı çıkarken bu çıkmıyor o zaman düşecek diyoruz, düşmüyor. Yurtdışı düşerken bu düşmüyor o zaman çıkacak diyoruz, çıkmıyor. Histemimizi kuşa çevirdiniz Sayın Pala... :)))[/quote]
Gararsız kaldık patron...Hani eskiden birine yüksek bir yerin kenarında şaka yapardık..Düşüyordun tuttum diye..Aynı hissi defalarca yaşatıyorlar...:o
[quote=Sekube;354614]Gararsız kaldık patron...Hani eskiden birine yüksek bir yerin kenarında şaka yapardık..Düşüyordun tuttum diye..Aynı hissi defalarca yaşatıyorlar...:o[/quote]
Patron histemlerin göçtüğü dönemlerde genelde sistemler çalışırdı, sistemlerin göçtüğü dönemlerde de histemler çalışırdı. Şimdi ikisi de birlikte göçüyor, Pala kökten çözdü olayı. :::
Çarpma devam, bizimki yurtdışının yeşilene aşırı alım, kırmızısına aşırı satım muamelesi yapıyor.